Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

umeblowanie

Featured Replies

Napisano

witam, w nastepnym roku planuje zmienić umeblowanie w swoim pokoju, czy jest mi ktoś w stanie doradzić co i jak bo dosłownie nie mam pomysłu. Pokój nie jest za wielki, są w nim meble że tak poweim bardziej szkolne. Jesli będzie potrzebne to zmierze swoją siedzibę smile.gif

Napisano

> witam, w nastepnym roku planuje zmienić umeblowanie w swoim pokoju, czy jest mi ktoś w stanie

> doradzić co i jak bo dosłownie nie mam pomysłu. Pokój nie jest za wielki, są w nim meble że

> tak poweim bardziej szkolne. Jesli będzie potrzebne to zmierze swoją siedzibę

przy tak sformułowanym problemie to doradzic ci moge jedynie - ZMIENIAJ! smile.gif

a powaznie - wiecej szczegolow

Napisano

> witam, w nastepnym roku planuje zmienić umeblowanie w swoim pokoju, czy jest mi ktoś w stanie

> doradzić co i jak bo dosłownie nie mam pomysłu. Pokój nie jest za wielki, są w nim meble że

wez sobie zrob aranzacje sam w jednym z darmowych programow via http do aranzacji - bedziesz mial pojecie co i jak i w ktorym miejscu posatwic

ja tak zrobilem i w najblizszy poniedzialek przestawiam graty w salonie

Napisano

> przy tak sformułowanym problemie to doradzic ci moge jedynie - ZMIENIAJ!

> a powaznie - wiecej szczegolow

Ojejku...kolega po prostu dyskretnie pyta czy jest tu jakiś architekt wnętrz zlosnik.gif

Napisano

> Ojejku...kolega po prostu dyskretnie pyta czy jest tu jakiś architekt wnętrz

22 lata i nie wiedzieć czego się chce w pokoju hmm.gifoslabiony.gifhehe.gifzlosnik.gif

Napisano

Bez pomysłu - to i sam nic nie wymyślisz

A tak poważnie, to przejdź się po sklepach/salonach meblowych i zobacz

co sie się spodoba. Najczęściej jest to tam zaaranżowane przez

kogoś kto się na tym zna i mniej więcej można dopasować coś do swojego pomieszczenia

Napisano

Ja bym wstawił automat do gier, ze dwa wygodne fotele, pod sufit podwiesił projektor, zaaranżował małą scenę z rurką do tańczenia jak przyjdą dziewczynki, lodówkę na browar, szafeczkę na sprzęt grający, dwa porządne głośniki, a jak starczy miejsca to jeszcze kanapę z brazzers, trambambulę i stół do bilarda albo pingponga.

A teraz - napisz czego potrzebujesz? Zakładam, że to mieszkanie z rodzicami?

Łóżko, biurko, fotel, szafki... kup w Ikea, bo zakładam, że i tak za długo tam nie pomieszkasz grinser006.gif

Napisano

> Ja bym wstawił automat do gier, ze dwa wygodne fotele, pod sufit podwiesił projektor, zaaranżował

> małą scenę z rurką do tańczenia jak przyjdą dziewczynki, lodówkę na browar, szafeczkę na

> sprzęt grający, dwa porządne głośniki, a jak starczy miejsca to jeszcze kanapę z brazzers,

> trambambulę i stół do bilarda albo pingponga.

ok.gif

Napisano
  • Autor

Przepraszam, post pisany na pół gwizdka spać nie moge nocki mnie wyczerpały ... Ale do rzeczy.

Potrzebuje coś poważniejszego, u kolegi widziałem swietny regał na zasadzie półki długiej oraz półeczek nad tym, były chyba ze trzy i taka przeszklona szafka. Spodobało mi się to, a tak poza tym to nie mam zupełnie pomysłu. Pokój ma ok. 12m2.

Co muszę umiejscowić/co musi być: potrzebuje napewno szafe, miejsce na komputer, na tv, konsolę i mini wieżę. Jest wyrko 100x220 i przydałby się jakiś stolik na tzw. gorzałkę smile.gif Naprawdę nie mam jakotakiego pomysłu na pokój biglaugh.gif

Napisano

Naprawde wyczerpany musisz byc, chyba nie wierzysz, ze na podstawie tak postawionego pytania, ktos rozwiaza Twoj problem?

Wez se odpal jakies zdjecia na necie, ewentualnie polaz po okolicznych sklepach i sprawdz se najpierw co Ci sie podoba, a potem skonfrontuj to z potrzebami praktycznymi i powierzchnia.

Napisano

Myślę, że zdecydowanie i bezapelacyjnie raczej tak! ok.gif

Aczkolwiek jeżeli to niekoniecznie no.gif

No chyba że... hmm.gif

Pokażesz co to za pokój, jakie ma wymiary, gdzie okna i drzwi i do czego ma służyć. Bo wiesz... ja na ten przykład to bym to zrobił na ten sposób ok.gif

gabinet-zabudowa-079-39d31.jpg

Napisano

Wiesz, ze mi się taki styl biura podoba? I moze sobie kiedys takie trzasnę, tylko nie mam pomysłu na umieszczenie dwóch duzych monitorów.

Napisano

> Wiesz, ze mi się taki styl biura podoba? I moze sobie kiedys takie trzasnę, tylko nie mam pomysłu

> na umieszczenie dwóch duzych monitorów.

tv_azalia%2031900_z_polka_rtv.jpg