Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowy Citroen C5

Featured Replies

Napisano

Co za brzydal... Porazka jakas. Pomijam juz kwestie hydro.

Napisano

Masakra, ta moda na nijakie auta zwane crossoverami mnie odrzuca :no:

Napisano
  • Autor

Nowy Pug 3008 tez bedzie wygladal podobnie ;]

Napisano

A ja użytkuję crossovra Qahqaia i powiem Ci, że to jest to czym powinno się jeździć w mieście. Krawężniki, dziury, nierówności, zdecydowanie inny komfort zmagania się z tym, plus wyższa pozycja za kierownicą.

Napisano

A ja użytkuję crossovra Qahqaia i powiem Ci, że to jest to czym powinno się jeździć w mieście. Krawężniki, dziury, nierówności, zdecydowanie inny komfort zmagania się z tym, plus wyższa pozycja za kierownicą.

Wystarcza Citroen z hydro i ma się wszystko w jednym, croosovera, terenówkę i komfort limuzyny na autostradę :) 

Tzn. wystarczyło kiedyś mieć, bo to za chwilę będzie nieodwracalna przeszłość :(

Napisano
  • Autor

Wystarcza Citroen z hydro i ma się wszystko w jednym, croosovera, terenówkę i komfort limuzyny na autostradę :)

Tzn. wystarczyło kiedyś mieć, bo to za chwilę będzie nieodwracalna przeszłość :(

Podobniez w nowym C6 i C9 ma byc hydro ;)

Napisano

Podobniez w nowym C6 i C9 ma byc hydro ;)

A to ma być "nowe" C6 :) ??? C9 to robocza nazwa dla jakiejś limuzyny która będzie dostępna tylko w Państwie Środka :)

Napisano
  • Autor

A to ma być "nowe" C6 :) ??? C9 to robocza nazwa dla jakiejś limuzyny która będzie dostępna tylko w Państwie Środka :)

Gdzies czytalem, ze ma byc nowe C6 :ok:

Ale ile w tym prawdy to nie wiem, bo co chwila zmieniaja koncepcje ;]

Napisano

Gdzies czytalem, ze ma byc nowe C6 :ok:

Ale ile w tym prawdy to nie wiem, bo co chwila zmieniaja koncepcje ;]

Ma byc, ale wlasnie w Chinach...
Napisano

Ma byc, ale wlasnie w Chinach...

i właśnie ma to być to całe "C9" :)

Napisano

A nowego C8 nie będzie? ;)

Ten typ pojazdu wyszedł z mody i nie jest pożądany przez klientów, przykładem jest Espace V :/

Napisano

Ten typ pojazdu wyszedł z mody i nie jest pożądany przez klientów, przykładem jest Espace V :/

No nie wiem. Nawet VW w nowym Sharan/Alhambra wrócił do odsuwanych drzwi. Tu pewnie problemem jest to, że EV nie był pomysłem tylko PSA więc może nie ma chęci po obu stronach.

Napisano

No nie wiem. Nawet VW w nowym Sharan/Alhambra wrócił do odsuwanych drzwi. Tu pewnie problemem jest to, że EV nie był pomysłem tylko PSA więc może nie ma chęci po obu stronach.

Chęci ? Tu o kasę i to ogromną chodzi, stworzenie nowego Vana to nie małe pieniądze.

A co do chęci ;) to Fiat/Lancia nie musi :) bo ma Vana - Lancia Voyager :) na najlepszych wzorcach w tej klasie - Amerykanskich :) a tam nadal jest to "modny segment".

Napisano

Właśnie kasę miałem na myśli :)

A jeśli chodzi o inne vany, to na na topie moje listy marzeń jest Siena, ale w jakiejś specyfikacji US z V6 lub V8 :)

Napisano

Wyglada na to, ze jednak bedzie w EU :ok:

http://francuskie.pl/nowy-citroen-c6-2017/

Tylko co ta bryka będzie miała wspólnego z C6 czy w ogóle z Citroenem skoro NIE BĘDZIE MIAŁA Hydro ?

Napisano
  • Autor

Tylko co ta bryka będzie miała wspólnego z C6 czy w ogóle z Citroenem skoro NIE BĘDZIE MIAŁA Hydro ?

Pozyjemy, zobaczymy :)

Moze w koncupojda po rozum do glowy i hydro jednak bedzie.

Caly ten pomysl z marka DS to troche kpina ;]

Obejrzalem sobie w weekend DS4 i DS5 w salonie i szczerze mowiac to straszny festyn i nic wiecej...

Napisano

......

Caly ten pomysl z marka DS to troche kpina ;]

Obejrzalem sobie w weekend DS4 i DS5 w salonie i szczerze mowiac to straszny festyn i nic wiecej...

:)

Napisano

A dla mnie do miasta tylko compact a na trasy i wakacje pełnoprawny van. Żadnych mieszańców nie uznaję, może za stary jestem ;)