Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wielka rzeź

Featured Replies

Napisano

Chrysler właśnie ogłosił ze ma zamiar zabić Chryslera 200 / Dodge Dart oraz (uuuuu:() Dodge Viper. Niestety. Te dwa pierwsze się słabo sprzedają a Viper sie praktycznie wcale nie sprzedaje i Chrysler traci na nim tony pieniędzy.

Szkoda, bo akurat wszystkie te samochody uważałem za bardzo dobre - dostałem kiedyś 200 w ramach wynajmu i jechało to zupełnie fajnie.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napisano

dostałem kiedyś 200 w ramach wynajmu i jechało to zupełnie fajnie.

hmm, zrobilem w tym ponad 4,000 miles i nie mogelem narzekac na siedzenia ... Generalnie nawet 4 cylindrowa wersja byla IMVHO o.k, szczegolnie jak na rental lub tanie taczki...

83YnHVE.jpg

Aaaa, nic sie nie zepsulo, ani nie odpadlo - zupelnie jak nie Chrysler ... :hmm::chipsy:  [...]

Ciekawe ...

Mrs Ozi tez chwalila - 1,000 miles przejechane :skromny: - oprocz tego ze silnik mogly byc lepszy [...]

IJnRWHf.jpg

Mnie sie generalnie podoba stylistyka tego auta, ale ja jestem inny :gay: :gay: :gay::skromny:

jzEAAY5.jpg

jLNBIlB.jpg

kluisLs.jpg

YTuG5JV.jpg

a rozwiazanie touch screen z FCA ostatnio uwazam za jedne z lepszych :oki:

3M8dH1I.jpg

Biegow z reszta tez :skromny:

5hNGI2i.jpg

No coz szkoda ...

Napisano

Chrysler właśnie ogłosił ze ma zamiar zabić Chryslera 200 / Dodge Dart oraz (uuuuu:() Dodge Viper. Niestety. Te dwa pierwsze się słabo sprzedają a Viper sie praktycznie wcale nie sprzedaje i Chrysler traci na nim tony pieniędzy.

Szkoda, bo akurat wszystkie te samochody uważałem za bardzo dobre - dostałem kiedyś 200 w ramach wynajmu i jechało to zupełnie fajnie.

Zrobiłem w lecie trochę Dartem. Fajnie się jeździło, ale przy 3000kkm przebiegu jakiś świerszcz w desce się zagnieździł i potwornie denerwował. 

Napisano

dostałem kiedyś 200 w ramach wynajmu i jechało to zupełnie fajnie.

Potwierdzam. Ze wszyatkich aut, którymi dane mi było jeździć po USA, Chrysler 200 był najbardziej "kompatybilny" ze mną. No, może z wyjątkiem pierwszego kontaktu: wsiadam do auta po 20 godzinnej podróży z Warszawy (3 segmenty lotu), gdzieś koło 5 nad ranem czasu środkowoeuropejskiego i... gdzie tu jest k...a dźwignia zmiany biegów?

Napisano
  • Autor

Ciesz sie ze nie dostałeś Priusa ;) Ja za pierwsza jazda musiałem po internecie szukać jak to cholerstwo zatrzymać bo na skrzyni biegów nie ma pozycji "P" ;)

Napisano

Czy to aby czasami nie jest ten nowy model oparty na wspolpracy zfiatem? To nasze Tipo? Jezdzilem tylko jako rental ot toczydlo choc Cruze byl o niebo lepszy. A to ta sama klasa.

Napisano

Ja za pierwsza jazda musiałem po internecie szukać jak to cholerstwo zatrzymać bo na skrzyni biegów nie ma pozycji "P"

Jak pierwsza generacja Camry Hybrid wyszla - to byl moj ulubiony rental,  - podjezdzalo sie pod hotele i ...skradalo za ludzmi ;l

2012-toyota-camry-hybrid-xle,X-P-351133-

Mina ludzi bezcenna jak sie orientowaliw koncu - ze cos za nimi jedzie ;)

Napisano

W nieznanych mi autach najtrudniej mi znaleźć przycisk/dźwignię otwierającą klapkę wlewu paliwa

Dotychczas jest tylko jedno auto ktore mnie pokonalo :facepalm:  - zawsze patrze tak, nic w podlodze- zazwyczaj Toyota, nic w konsoli po prawej stronie - twojej lewej - to znaczy ze przyciskasz i sama klapa wyskakuje ...

1948TuckerGasCap.jpg

EU auto - bo tam wymyslil otwieranie w ... drzwiach ;]

Napisano

Czy to aby czasami nie jest ten nowy model oparty na wspolpracy zfiatem? To nasze Tipo? Jezdzilem tylko jako rental ot toczydlo choc Cruze byl o niebo lepszy. A to ta sama klasa.

C - Long Base Platform AFAIK, czyli ta sama co Dart

EDIT:

Prosze

LWB Compact Wide (CUSW):

Napisano

EU auto - bo tam wymyslil otwieranie w ... drzwiach ;]

czyzby znow Vee W :hehe:

bo tak mialem w touranie

Napisano

czyzby znow Vee W :hehe:

bo tak mialem w touranie

Nissan Leaf ... :hmm:  - patrze w podlodze nie ma, panel po prawej (twoja lewa - nic), wychodze - naciskam klapke, nic, patrze drzwi - nic :hehe:

W koncu znalazlem, ukryty po prawej stronie - walenie sie kablami ... i ladowanie cala noc :hehe: - to byl moj pierwszy elektryk rental ... i ostatni jak narazie :no:

Napisano

Ciesz sie ze nie dostałeś Priusa ;) Ja za pierwsza jazda musiałem po internecie szukać jak to cholerstwo zatrzymać bo na skrzyni biegów nie ma pozycji "P" ;)

Guzika nie widziałeś?! :D

Napisano

Na nasze Alfa Gulietta.

AFAIK Giulietta uzywa Short Base wersji tej platformy... Gdzie Ja FCA z jakogos powodu inaczej klasyfikuja... [emoji848]

Wy nie jestescie grubi jak my, to short base Sie zmiescicie [emoji51]