Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dywaniki samochodowe na zamówienie

Featured Replies

Napisano

Kojarzy ktoś firmę szyjącą dywaniki na zamówienie? Mam już dość tandety oferowanej na portalach aukcyjnych. Mie dość że kosztuje to niemało to jeszcze jest tragicznej jakości.

Ktoś coś?

Napisano

Ja potrzebowałem 1 szt. (dywanik kierowcy) do e46. Kupiłęm tu: http://www.autodywan.com.pl/

Jakość wporzo (używam już prawie 2 lata), Cena zadowalająca.

Napisano

Kojarzy ktoś firmę szyjącą dywaniki na zamówienie? Mam już dość tandety oferowanej na portalach aukcyjnych. Mie dość że kosztuje to niemało to jeszcze jest tragicznej jakości.

Ktoś coś?

Wszystko szajs. Kupilem najdrozsze z polecanych w firmie szyjącej na zamowienie, lata swietlne im do ori.

kup ori

Napisano

Ktoś coś?

Jest taka firma Otoauto, sprzdająca na Allegro, ale też np. na Amazonie. Na ebay też są (chyba jako Ototuning). Oprócz różnego badziewia sprzedają też dywaniki w kilku wersjach różniących się grubością materiału. Te najgrubsze są bardzo OK, jeśli chodzi o jakość materiału, z którego je wykonano. 

Jako że oferują te dywaniki w różnych wersjach kolorystycznych, to zapytałem (przez Allegro), czy są w stanie uszyć dywaniki na podstawie dostarczonego szablonu - i na takie coś też poszli. Wysłałem im papierowe szablony, dywaniki dostałem po jakichś dwóch tygodniach. Ogólnie polecam - ale moja opinia odnosi się tylko do tych najgrubszych dywaników, z innymi oferowanymi przez nich nie miałem do czynienia. 

Napisano

gorzej jak ori już nie ma :(

mam ten sam problem ale nigdzie nie mogę znaleźć grubych welurowych...

Napisano

Ktoś coś?

Polecam:

http://www.4mat.com.pl/

Napisano

Ktoś coś?

znajdź użyawne ori... przerabiałem temat do E38 - z racji że mam mało popularny i wycofany kolor wnętrza (lawendowy), ori nowe nie były dostępne. na zamówienie straszne badziewie robią... znalazłem rozbitka na olx z praktycznie niezuzytymi dywanikami i wziałem komplet.

Napisano
  • Autor

Wszystko szajs. Kupilem najdrozsze z polecanych w firmie szyjącej na zamowienie, lata swietlne im do ori.

kup ori

gorzej jak ori już nie ma :(

mam ten sam problem ale nigdzie nie mogę znaleźć grubych welurowych...

znajdź użyawne ori... przerabiałem temat do E38 - z racji że mam mało popularny i wycofany kolor wnętrza (lawendowy), ori nowe nie były dostępne. na zamówienie straszne badziewie robią... znalazłem rozbitka na olx z praktycznie niezuzytymi dywanikami i wziałem komplet.

Nie mam szans na znalezienie sensownych używanych dywanów.

Napisano

Nie mam szans na znalezienie sensownych używanych dywanów.

jak ja znalazłem do auta które ma 20 lat, limitowany kolor, w genialnym stanie (naprawdę jak nówki), to Ty też dasz radę :) oczywiscie nie szukałem ogłoszeń o dywanikach, a handlarzy częśćiami, którzy sprowadzili takie auto z takim wnętrzem... dla gratów...

Napisano
  • Autor

jak ja znalazłem do auta które ma 20 lat, limitowany kolor, w genialnym stanie (naprawdę jak nówki), to Ty też dasz radę :) oczywiscie nie szukałem ogłoszeń o dywanikach, a handlarzy częśćiami, którzy sprowadzili takie auto z takim wnętrzem... dla gratów...

Powiem szczerze, że wole wydac kilkaset PLN niż dzwonić po handlarzach i prosić o zdjęcia dywaników mających dwie dekady.

Napisano

no jak masz opcję kupna ori to kupuj :)

Napisano
  • Autor

no jak masz opcję kupna ori to kupuj :)Już pisałem - opcji na oem ne ma.

Napisano

to na co chcesz wydac kilkaset PLN? :)

Napisano
  • Autor

na to co w temacie - dywaniki samochodowe na zamówienie.

Idzie tylko o to aby ktoś je porządnie uszył.

Napisano

Daj spokoj - kupiłem najdroższe jakie mieli do passata B5fl - czyli najpopularniejsze jakie są (teściowi na prezent), a mimo to przyszły nie dopasowane jak należy...

IMO jak pisał Daniel - może im wysłać ori, niech sobie odrysują i zrobią na ich podstawie?

Napisano

Zamawiałem w kilku firmach i nawet te najdroższe, najgrubsze nie umywają się do oryginałów.

Owszem tkanina jest gruba i fajna ale spód nieprzystosowany do auta. Brakuje takiej antypoślizgowej plecionki, która klei się do wykładziny w aucie jak rzep. Ślizgają się.

Napisano

Zamawiałem w kilku firmach i nawet te najdroższe, najgrubsze nie umywają się do oryginałów.

Owszem tkanina jest gruba i fajna ale spód nieprzystosowany do auta. Brakuje takiej antypoślizgowej plecionki, która klei się do wykładziny w aucie jak rzep. Ślizgają się.

To zależy - do meleksa kupiłem podróby i lepiły się jak głupie...