Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oglądacze zdjęciowi - podpowiecie coś?

Featured Replies

Napisano

Znajomy z pracy się przymierza do oglądnięcia tego samochodu i pytał mnie, czy coś w nim widzę nie tak. Poza typowo Allegrowym przebiegiem (chociaż podobno oryginalnym) - widzicie coś niepokojącego?

http://otomoto.pl/oferta/peugeot-307-nawigacja-telefon-klimatronik-alumy-tempomat-lift-super-bezwypadek-ID6yrddf.html#2a1f4e81d1

Napisano

Jechać otworzyć tylną klapę i sprawdzić czy nie ma rdzy wewnątrz i nad tablicą rejestracyjną bo tam lubi go brać.

Samochód fajny koleżanka ma 1,6 HDI i jest mega zadowolona o dziwo żadnej awarii poza eksploatacja nie miała.

Napisano
  • Autor

Chyba się kontrolka poduszki pow. świeci - dobrze mi się wydaje?

Napisano

Sprawdzić czy klima działa prawidłowo w obu strefach. Ewentualna naprawa to koszt ok 1500 PLN. Warto wtedy to uwzględnić w cenie.

Wytapatalkowane.

Napisano

Sprawdzić czy klima działa prawidłowo w obu strefach. Ewentualna naprawa to koszt ok 1500 PLN. Warto wtedy to uwzględnić w cenie.

Chyba troche przesadziles, zestaw naprawczy do motoreduktorow kosztuje max kilkadziesiat PLN.

Napisano

Tylko do wymiany trzeba wyjąć deskę rozdzielczą ponoć. A to się przekłada na roboczogodziny.

Wytapatalkowane.

Napisano

Znajomy z pracy się przymierza do oglądnięcia tego samochodu i pytał mnie, czy coś w nim widzę nie tak. Poza typowo Allegrowym przebiegiem (chociaż podobno oryginalnym) - widzicie coś niepokojącego?

http://otomoto.pl/oferta/peugeot-307-nawigacja-telefon-klimatronik-alumy-tempomat-lift-super-bezwypadek-ID6yrddf.html#2a1f4e81d1

W załączniku masz pdf z dokumentacja francuska na podstawie VIN z serviceboxa.

Service Box - Dokumentacja Techniczna - FDZ-INFO_VEHICULE -.pdf

Edytowane przez Rudobrody

Napisano

Chyba się kontrolka poduszki pow. świeci - dobrze mi się wydaje?

Jedna jest od pasów bezpieczeństwa, od poduchy to nie wiem może ma wyłączoną ze względu na fotelik w przodzie, że był przewożony.

Napisano

Tylko do wymiany trzeba wyjąć deskę rozdzielczą ponoć. A to się przekłada na roboczogodziny.

Wytapatalkowane.

cos wiem, ale nie do konca....

To nie C5/407 zeby wyrywac deske... tutaj jest fajny zestawik naprawczy...

Napisano

Sprawdź całą klapę bagażnika - rdza lubi ją zjadać. Czy działa przycisk otwierania klapy, no i czy działa klima. Tak jak napisali koledzy, jeśli jest z nią jakiś problem, z dużym prawdopodobieństwem trzeba będzie wyciągać całą deskę.

Napisano

ludzie, napisalem wyzej, to 307 a nie 407/c5... Kto wam glupot o jakiejs desce napisal ? jak nie dziala klapa, to wlacznik nowy kosztuje kolo 100zl, auto uzywane wiec nie wymagaj tutaj zeby to bylo takie jak z salonu.

Napisano
  • Autor

Oki, dzięki wszystkim za opinie, ale kolega zapytał jakiegoś mechanika i otrzymał odpowiedź: "jak w Peugeocie się zepsuje coś to auto od razu staje, nie kupuj Peugeota. Lepiej starszego Opla, bo tam jak się coś zepsuje, to dojedziesz. Francuzy to zło." I odpuścił  :facepalm:

Napisano

Oki, dzięki wszystkim za opinie, ale kolega zapytał jakiegoś mechanika i otrzymał odpowiedź: "jak w Peugeocie się zepsuje coś to auto od razu staje, nie kupuj Peugeota. Lepiej starszego Opla, bo tam jak się coś zepsuje, to dojedziesz. Francuzy to zło." I odpuścił  :facepalm:

Dopiero doczytałem  ;]

Napisano
  • Autor

Dopiero doczytałem  ;]

Dzięki. Ale wiesz, mogło być gorzej. Mogłem go kupić dla kolegi ;)