Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kadjar lub inny automat do 100k

Featured Replies

Napisano
Teraz, rwIcIk napisał:

Ten 1,7 w Hyundaiu klekocze w miarę miękko a auto jest przyzwoicie wyciszone :ok:

U mnie też. Ale jak siadam do Subaraka to się zastanawiam czy silnik chodzi  :)

Napisano
19 godzin temu, Lukas246 napisał:

Gust jest jak d...a. To co dla mnie będzie pod każdym względem lepsze od Astry dla Ciebie wcale nie musi. Ta rozmowa prowadzi  w ślepą uliczkę.

Zamiast tak pierniczyć, pokaż to co dla Ciebie będzie pod każdym względem lepsze...

Napisano
8 minut temu, grogi napisał:

Zamiast tak pierniczyć, pokaż to co dla Ciebie będzie pod każdym względem lepsze...

poszukaj w tym wątku, a nie spamuj.

Napisano
Dnia 25.09.2017 o 12:03, Lukas246 napisał:

Ja pierdziele 100 000 za astre 😂

To cena katalogowa, auto bez większego problemu do wyrwania za 90 klocków.

Napisano
19 godzin temu, Lukas246 napisał:

Każde auto, które tu wypisze dostanie zaraz 100 kontr argumentów jakie jest beznadziejne jak w przypadku każdej tutaj dyskusji 😌. Ale dla pożywki wrzucę jeden model na pożarcie. Peugeot 5008 (nowy) po rabatach wersja średnia wychodzi 100 000 zł . Ale nie ma 200 koni pod maska 😌. Można się pastwić i znęcać nad nim @Rado_ i @AstraC. A i zeby nie było autor wątku pyta o Kadjara wiec jestem w temacie 😌

Masz przynajmniej jakąś propozycję.

Co prawda ja SUVów nie biorę pod uwagę, bo dla mnie są bez sensu, raczej bym poszedł w kierunku Zafiry, takiej Astry, albo Insignii (chodzi ogólnie o klasę).

Napisano
18 minut temu, AstraC napisał:

Co prawda ja SUVów nie biorę pod uwagę, bo dla mnie są bez sensu, raczej bym poszedł w kierunku Zafiry, takiej Astry, albo Insignii (chodzi ogólnie o klasę).

Akurat 5008 to Van w opakowaniu SUV, a konkretniej inna wariacja C4GP, wymiarami wnętrza są właściwie identyczne.

Napisano
10 minut temu, Rado_ napisał:

Akurat 5008 to Van w opakowaniu SUV, a konkretniej inna wariacja C4GP, wymiarami wnętrza są właściwie identyczne.

Masz na mysli poprzednia czy obecna generacje?

Napisano
Teraz, Maciej__ napisał:

Masz na mysli poprzednia czy obecna generacje?

nowy 5008 i nowy GP

Napisano
5 godzin temu, AstraC napisał:

Nowa Insygnia jest bomba 👍

Napisano
  • Autor
Dnia 25.09.2017 o 00:55, arogal01 napisał:

Jako ze obie dotychczasowe umowy poszły do nowych firm szukam dla siebie auta. Kryterium proste automat i nie więcej niż 100k. Dobrze by miał kawałek bagażnika i system bezkluczykowy ;)

narazie na horyzoncie dwa auta kadjar i megan kombi,  auto. A dwa lata kiedy to Mam zamiar kupić tiguana spacebacka

Kadjar odebrany wrażenia pozytywne choć czuć wiele niedoróbek patrząc na vw którymi jeździłem do tej pory głównie. Na zewnątrz super, wewnątrz dobrze ale system multimedialny jego funkcjonalności i wygląd wola o pomstę do nieba, jakby był graficznie zrobiony 20lat temu. Poprostu czuć ze auto kosztuje około 100k a nie 180 jak vw w podobnie wersji ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.