Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Suzuki Baleno - kolor świecy

Featured Replies

Napisano

Cześć, co sądzicie o kolorze świecy? jesteście coś w stanie powiedzieć o stanie silnika? Czy wymieniać je? Odkąd kupiłem auta nie wymieniałem ich, a auto od 2014 ma instalację gazową, więc zapewne wtedy dostał nowe świece do gazu. Jeżdżone dużo nim nie jest. Silnik 1.3 16 zaworowy, 85km.

IMG_20191109_101850.jpg

Edytowane przez Gość

Napisano

Ile przejechane na tych świecach?

Napisano

Przy LPG jak oszczędzasz na świecach, to wydajesz na cewki i kable WN(jak występują)

Napisano
43 minuty temu, ghost2255 napisał:

Przy LPG jak oszczędzasz na świecach, to wydajesz na cewki i kable WN(jak występują)

Zawsze daje świece zalecane przez producenta mimo że od 4 aut mam LPG. I żadnych problemów z cewkami nie bylo. Żadnych specjalnych świec pod lpg

Napisano
34 minuty temu, angrius napisał:

Zawsze daje świece zalecane przez producenta mimo że od 4 aut mam LPG. I żadnych problemów z cewkami nie bylo. Żadnych specjalnych świec pod lpg

Chyba o inne oszczedzanie chodzilo. Oszczędzasz, w sensie nie wymieniasz.

Edytowane przez ZUBERTO

Napisano

Ciężko stwierdzić, ale pewnie grubo ponad 30 tysięcy, auto mam od maja 2017 roku, ale zrobiłem nim około 7000 tyś km. Nie chodzi, że oszczędzam, ale nie mam żadnych problemów z autem. Raz wymieniłem przewód, bo kopało, a drugi raz cewkę, ale po prostu pękła na obudowie, a czemu to nie wiem. Z praca silnika problemu nie miałem.. I po prostu pytam o jej stan, czy ten kolor jest okej, czy coś brak mu.

Napisano
Dnia 12.11.2019 o 17:38, gruber99 napisał:

Ciężko stwierdzić, ale pewnie grubo ponad 30 tysięcy, auto mam od maja 2017 roku, ale zrobiłem nim około 7000 tyś km. Nie chodzi, że oszczędzam, ale nie mam żadnych problemów z autem. Raz wymieniłem przewód, bo kopało, a drugi raz cewkę, ale po prostu pękła na obudowie, a czemu to nie wiem. Z praca silnika problemu nie miałem.. I po prostu pytam o jej stan, czy ten kolor jest okej, czy coś brak mu.

A jak wyglądają świece z pozostałych cylindrów?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.