Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

I pierwsza gwarancja 10 lat/200k km

Featured Replies

Napisano
22 minuty temu, rwIcIk napisał:

Nam 5 lat gwarancji. Fajnie ale przeglądy w wymiany w ASO są drogie. Przez 3 lata wydałem 6000 zł na przeglądy, olej, filtry, klocki, tarcze.

Ja odkryłem, że opcja przeglądów w cenie jest tak wygodna, że od teraz to będzie must-have przy kolejnych autach. Serwis door-2-door też mi się spodobał.

:ok:

Napisano
3 godziny temu, Dark_Knight napisał:

Ja odkryłem, że opcja przeglądów w cenie jest tak wygodna, że od teraz to będzie must-have przy kolejnych autach. Serwis door-2-door też mi się spodobał.

:ok:

poniekad tak ale przy załozeniu , ze sie nie zepsują pewne elementy eksploatacyjne wyłaczone z gwarancji.

nowe auto tez sie moze zepsuc

Napisano
13 godzin temu, janusz napisał:

A za amortyzatory czemu miałby płacić (wymieniać)? U żony w i10 przy 45 kkm wymienili tarcze i klocki za free.

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

zalezy od warunków gwarancji, niektóre  elementy maja gwarancje na 6 miesiecy czy kilka tys km... zaleznie od decyzji producenta

Napisano
Godzinę temu, deszczowyRoman napisał:

zalezy od warunków gwarancji, niektóre  elementy maja gwarancje na 6 miesiecy czy kilka tys km... zaleznie od decyzji producenta

Wiem, że tak jest z hamulcami (tarcze, klocki), ale nie sądziłem, że amortyzatory też tak mogą mieć.

Napisano
2 godziny temu, deszczowyRoman napisał:

poniekad tak ale przy załozeniu , ze sie nie zepsują pewne elementy eksploatacyjne wyłaczone z gwarancji.

nowe auto tez sie moze zepsuc

Nie wiem, nie znam się, nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło. Jedyne problemy jakie znam to te, o których wyczytam tu na forum.

:skromny:

Napisano
W dniu 17.09.2020 o 14:20, bergerac napisał:

w Peugeocie od jakiegoś czasu serwisy i dealerzy są bardzo mocno rozliczani z poziomu satysfakcji klienta. Ostro ich grillują z tego.

W Audi to już jest taka parodia że jak dostaniesz od klienta 4/5 gwiazdek to kierownik biega jakby mu rozżarzony węgielek w gacie wpadł. Natomiast sam importer robi wszystko żeby najlepiej niczego nie uznawać na gwarancji ale klient ma być zadowolony 🤣🤣🤣

Napisano
W dniu 17.09.2020 o 15:12, spad napisał:

Za to w Oplu zawsze po serwisie miałem telefon z jakości obsługi. Jak byłem zadowolony to mówili, że się cieszą i proszę spodziewać się ankiety z Niemiec, bezpośrednio od Opla i proszą o podobną ocenę w ankiecie. No i spoko luz. Ale jak były telefony, gdzie nie byłem zadowolony z serwisu to już nigdy ankiety z Niemiec nie wysyłali. :) W ten o to sposób niemiecki właściciel nie miał pojęcia, że są również niezadowoleni klienci z serwisu Opla.

Nigdy mi nie zaproponowali ankiety z Niemiec ... teraz już wiem czemu :)

Napisano
14 godzin temu, Rumun napisał:

Nigdy mi nie zaproponowali ankiety z Niemiec ... teraz już wiem czemu :)

Ankieta z Niemiec była tylko przy ocenie 9-10, jak dawałem 8 albo mniej to już zapomnij. :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.