Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak teraz wygląda podróż Warszawa - Olsztyn drogą nr 7?

Featured Replies

Napisano

Naviexpert pokazuje, że to najszybsza trasa, Google i Apple nawet jej nie sugerują jako alternatywnej :)

Słyszałem, że gdzieś są remonty, ale nie wiem na jak dużym odcinku i na ile płynne są objazdy.

Napisano

Z Warszawy do Płońska płynnie bez utrudnień, od Płońska do Mławy już kiszka i jazda jednym pasem bo budują nową 7. Jak nie trafisz na korki to spokojna jazda 70-80km/h i jakoś idzie.

Napisano

Zależy jak trafisz. W nocy czy wcześnie rano jest znośnie, oczywiście jeśli na remontowanych odcinkach nic się nie wydarzy. Najgorzej w weekendy. Remonty zaczynają się przed Płońskiem, a kończą kilkanaście km za Mławą. Pod koniec lipca z Olsztyna do W-wy w środku tygodnia wracałem 3,5h, godziny popołudniowe. Ojciec kilka dni wcześniej (weekend) wracał, to trafił na 3 kolizje/wypadki na remontowanych odcinkach. Chyba z 5h jechał.

Napisano
5 minutes ago, denus said:

Zależy jak trafisz. W nocy czy wcześnie rano jest znośnie, oczywiście jeśli na remontowanych odcinkach nic się nie wydarzy. Najgorzej w weekendy. Remonty zaczynają się przed Płońskiem, a kończą kilkanaście km za Mławą. Pod koniec lipca z Olsztyna do W-wy w środku tygodnia wracałem 3,5h, godziny popołudniowe. Ojciec kilka dni wcześniej (weekend) wracał, to trafił na 3 kolizje/wypadki na remontowanych odcinkach. Chyba z 5h jechał.

Jezdze do Mlawy min raz w miesiacu i faktycznie w weekendy wakacyjne to raczej wczesnie rano albo pozno wieczorem.

Chyba, ze jedziemy pod prad, czyli nie z tlumem do albo z Warszawy.

Jak google pokazuje korki to w Plonsku odbijam na Ciechanow i wracam na 7-ke juz w Mlawie.

W ten sposob mozna ominac wiekszosc tych robot i jedzie sie plynnie.

Napisano
  • Autor

Pojechałem apple maps. Objechałem remontowany fragment 7 opłotkami. Ruch mały, ale przez ca. 10 km żałowałem, że nie da się odfiltrować dróg dwukierunkowych o szerokości 1,5 auta ;)

Napisano
W dniu 10.08.2021 o 17:07, VVojteck napisał:

Naviexpert pokazuje, że to najszybsza trasa, Google i Apple nawet jej nie sugerują jako alternatywnej :)

Daj sobie spokój z GM - korzystać z NE. Nie ma porównania. 

W dniu 10.08.2021 o 17:07, VVojteck napisał:

Słyszałem, że gdzieś są remonty, ale nie wiem na jak dużym odcinku i na ile płynne są objazdy.

Są, od Płońska gdzieś do Mławy.