Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

IMG_2093.jpeg.85f2e9c2db56054715f43fb686b388d3.jpegIMG_2092.jpeg.c367a59fb5fb80409d780ea6381f22f6.jpeg

Wzialem to z wypożyczalni a potem doczytałem ze w Europie tego nie ma (ruscy nie liczą się jako Europa). Silniczek 1.5L ale ciągnie całkiem dobrze. Samochodzik ładny, zgrabny, w środku bardzo przyzwoicie. Jedzie niezwykle lekko i wygodnie. Cena niezwykle przystępna ($25K). Szkoda że na Polskę tego nie dali bo byłby hit.  

Napisano

Widziałem tego teraz trochę w USA, jak dla mnie to jest taka skoda karoq w eu lub napompowany t cross

Sprawiało wrażenie raczej skromnego auta jak na warunki USA

Edytowane przez Pado

Napisano

To jest mniejsze i tańsze od Tiguana pewnie taką naszą Skoda Karoq czy inna Ateca 

Napisano
Godzinę temu, wujek napisał(a):

pewnie taką naszą Skoda Karoq

raczej kamiq

Napisano
9 godzin temu, Florydzialski napisał(a):

Cena niezwykle przystępna ($25K). Szkoda że na Polskę tego nie dali bo byłby hit.

Przypomniało mi się, że jakiś youtuber ma takie swoje motto (moje tłumaczenie z angielskiego): Nie ma powodu dla którego byś potrzebował auto droższe niż 30k funtów.

Trzeba pamiętać, że w Europie auta są jednak droższe niż w USA.

Utkwiło mi to motto w głowie, bo ciężko się z tym nie zgodzić ;)

Droższe auto możesz chcieć, jakaś fanaberia, ale te za 30k i tańsze mają wszystko czego realnie potrzebujesz.

Napisano
Godzinę temu, kravitz napisał(a):

Przypomniało mi się, że jakiś youtuber ma takie swoje motto (moje tłumaczenie z angielskiego): Nie ma powodu dla którego byś potrzebował auto droższe niż 30k funtów.

Droższe auto możesz chcieć, jakaś fanaberia, ale te za 30k i tańsze mają wszystko czego realnie potrzebujesz.

Twoje porsche sie zmiesci ?

Napisano
6 minut temu, PawelWaw napisał(a):

Twoje porsche sie zmiesci ?

Tak, w słowie "fanaberia" ;]

Napisano
  • Autor
4 godziny temu, kravitz napisał(a):

Abstrahując od wizerunku to nie wiem dlaczego ludzie kupują drogie samochody. Ten Taos ma wszystko co potrzebne - sporo miejsca, jedzie komfortowo, bagażnik spory. Choć pewnie wolał bym mazde Cx-30 choć tam bagażnik znacznie mniejszy. 

Napisano
10 godzin temu, wujek napisał(a):

To jest mniejsze i tańsze od Tiguana pewnie taką naszą Skoda Karoq czy inna Ateca 

It was first released in October 2018 as the Volkswagen Tharu in China, while the Taos was released in October 2020 as a restyled version of the Tharu for the North American, South American, and Russian markets. 

Related: SEAT Ateca, Škoda Karoq, Jetta VS5

…i sprawdzając od razu ten ostatni:

The Jetta VS5 is a compact crossover SUV jointly developed by FAW Group and Volkswagen Group for its China-exclusive brand, Jetta,

1200px-2019_FAW-VW_Jetta_VS5.jpg

Można uznać, że jesteśmy bogatsi o kolejną zbędną informację ;]

Napisano
22 godziny temu, Florydzialski napisał(a):

IMG_2093.jpeg.85f2e9c2db56054715f43fb686b388d3.jpegIMG_2092.jpeg.c367a59fb5fb80409d780ea6381f22f6.jpeg

Wzialem to z wypożyczalni a potem doczytałem ze w Europie tego nie ma (ruscy nie liczą się jako Europa). Silniczek 1.5L ale ciągnie całkiem dobrze. Samochodzik ładny, zgrabny, w środku bardzo przyzwoicie. Jedzie niezwykle lekko i wygodnie. Cena niezwykle przystępna ($25K). Szkoda że na Polskę tego nie dali bo byłby hit.  

Marek, wiozłeś do Ameryki naszą polską kostkę brukową (Nostalit), żeby sobie podjazd wyłożyć?

Napisano
W dniu 21.05.2024 o 07:25, wujek napisał(a):

Taos/Tharu is based on the Volkswagen Group MQB A1, with its platform closely related and several sheet metals shared with the SEAT Ateca, Škoda Karoq

wygrałeś talon na balon 😄 przynajmniej wg Wiki

W dniu 21.05.2024 o 08:36, bielaPL napisał(a):

raczej kamiq

Wiki twierdzi, ze Karoq

edit: widze, ze :bylo:

Edytowane przez Filipfm