Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lpg klima do 20k zl

Featured Replies

Napisano
48 minut temu, Chalek napisał(a):

Ale nie rozmawiamy tutaj o busie tylko o aucie klasy B. Jeśli możesz mieć auto podobne gabarytowo, w podobnej cenie, w podobnym roczniku to chyba lepiej mieć więcej niż mniej?

zrozum, bus, miejskie pierdzidło. limuzyna czy jakaś wydumka z mocnym silnikiem ma takie same ograniczenia na drodze jak pozostałe auta. Oczywiście, że lepiej mieć więcej niż mniej ale bez przesady, bo za chwilę dojdziesz do wniosku, że 1000 KM będzie Tobie akurat w sam raz. To co napisałem Tobie to z perspektywy jazdy na co dzień. Jakoś specjalnych osiągów nie wykorzystywałem jeżdżą 200 konną benzyną, bo zwyczajnie w mieście czy na S nie ma na to warunków. Pasy rozbiegowe są tak pomyślane, że da się płynnie włączyć do ruchu. Nie włączasz się z miejsca.

Napisano
42 minuty temu, r1sender napisał(a):

zrozum, bus, miejskie pierdzidło. limuzyna czy jakaś wydumka z mocnym silnikiem ma takie same ograniczenia na drodze jak pozostałe auta. Oczywiście, że lepiej mieć więcej niż mniej ale bez przesady, bo za chwilę dojdziesz do wniosku, że 1000 KM będzie Tobie akurat w sam raz. To co napisałem Tobie to z perspektywy jazdy na co dzień. Jakoś specjalnych osiągów nie wykorzystywałem jeżdżą 200 konną benzyną, bo zwyczajnie w mieście czy na S nie ma na to warunków. Pasy rozbiegowe są tak pomyślane, że da się płynnie włączyć do ruchu. Nie włączasz się z miejsca.

@Chalek chce mocniejszą furę, ma takie prawo, a dalsza dyskusja nie ma sensu.

Przykład z rozbiegówką i niemożnością osiągnięcia na niej przez jakiekolwiek auto 60km/h na kat. B potraktujmy jako żartobliwe określenie zbyt małego pierdnięcia proponowanej bryki i tyle.

Napisano
14 minut temu, ZUBERTO napisał(a):

@Chalek chce mocniejszą furę, ma takie prawo, a dalsza dyskusja nie ma sensu.

Przykład z rozbiegówką i niemożnością osiągnięcia na niej przez jakiekolwiek auto 60km/h na kat. B potraktujmy jako żartobliwe określenie zbyt małego pierdnięcia proponowanej bryki i tyle.

Tylko lepiej napisać że nie chcę Dacii bo mi się nie podoba niż że za wolno jeździ :)

Napisano
7 minut temu, marcindzieg napisał(a):

Tylko lepiej napisać że nie chcę Dacii bo mi się nie podoba niż że za wolno jeździ :)

Jaki jest sens przekonywac kogos, kto chce auto z osiagami na poziomie +/-10s do 100 do takiego z osiagami 14s do 100?

Na rynku jest tyle aut, ze pewnie predzej czy pozniej znajdzie to czego szuka...

Rownie  dobrze mozna udowadanic, komus kto chce schabowego, ze pierogami naje sie tak samo... Tylko po co?

Napisano
5 minut temu, Maciej__ napisał(a):

Jaki jest sens przekonywac kogos, kto chce auto z osiagami na poziomie +/-10s do 100 do takiego z osiagami 14s do 100?

Nie ma sensu tylko wtedy trzeba bardziej sprecyzować oczekiwania. Chce fajne auto żeby miało przynajmniej 10s do setki. I to jest OK. Natomiast pisanie że się nie da Daćką włączyć do ruchu jest takie sobie.

Bo jak nie jestem fanem Daćki to chyba aktualnie nie ma lepszego wyboru przy "Lpg klima do 20k zl".