Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Plan na weekend

Featured Replies

Napisano
  • Autor
32 minuty temu, kravitz napisał(a):

Nie czytałem instrukcji, ale przyznam, że ani AA ani Apple Car Play nie działa w Tesli. Ani po kablu, ani bezprzewodowo :(

Co robię źle? ;]

Są jakies pozytywne argumenty za tym autem u ciebie? ;]

Oprócz zazdrości ludzi i rodziny ?

Napisano
30 minut temu, PawelWaw napisał(a):

Są jakies pozytywne argumenty za tym autem u ciebie? ;]

Oprócz zazdrości ludzi i rodziny ?

Jest ich całe mnóstwo, ale każda krytyka powoduje wzrost ciśnienia u fanbojów, więc te argumenty są pomijane ;)

Po podróży Teslą jestem znacznie bardziej wypoczety niż po Golfie GTE. Pewnie dlatego, że w Golfie jest tak głośno, że potrzeba hełmofonu. VW zrobił gówno z tego samochodu i tyle.

W Tesli jest o wiele lepsze audio, co też sprawia że podróżuje się przyjemnie.

Jak już pisałem, podłokietnik jest świetny. Mi podpasował idealnie.

Systemy ostrzegawcze, typu zjazd za linię, czy podjeżdżanie szybko do innego auta też są o wiele mniej strachliwe niż w Golfie. W sumie prawie w ogóle nie ingerują w to co robię.

Super jest ta wnęka pod podłogą bagażnika. Wczoraj np wieźliśmy całą siatę zniczy. Idealnie tam się to wsadziło i nie latały po zakrętach. Tak, wiem, są siatki, siateczki i haczyki w różnych autach, ale uważam że taka wnęka zdaje egzamin lepiej.

Duże schowki, teraz już nawet umeblowane (Aliekspress ;) )

Auto jak na swoje gabaryty jest bardzo oszczędne. Jeśli coś co jest o klasę większe i 400kg cięższe od Golfa, a bierze prądu tyle co Golf, znaczy że jest bardzo dobrze.

Napisano
  • Autor
4 minuty temu, kravitz napisał(a):

Jest ich całe mnóstwo, ale każda krytyka powoduje wzrost ciśnienia u fanbojów, więc te argumenty są pomijane ;)

Po podróży Teslą jestem znacznie bardziej wypoczety niż po Golfie GTE. Pewnie dlatego, że w Golfie jest tak głośno, że potrzeba hełmofonu. VW zrobił gówno z tego samochodu i tyle.

W Tesli jest o wiele lepsze audio, co też sprawia że podróżuje się przyjemnie.

Jak już pisałem, podłokietnik jest świetny. Mi podpasował idealnie.

Systemy ostrzegawcze, typu zjazd za linię, czy podjeżdżanie szybko do innego auta też są o wiele mniej strachliwe niż w Golfie. W sumie prawie w ogóle nie ingerują w to co robię.

Super jest ta wnęka pod podłogą bagażnika. Wczoraj np wieźliśmy całą siatę zniczy. Idealnie tam się to wsadziło i nie latały po zakrętach. Tak, wiem, są siatki, siateczki i haczyki w różnych autach, ale uważam że taka wnęka zdaje egzamin lepiej.

Duże schowki, teraz już nawet umeblowane (Aliekspress ;) )

Auto jak na swoje gabaryty jest bardzo oszczędne. Jeśli coś co jest o klasę większe i 400kg cięższe od Golfa, a bierze prądu tyle co Golf, znaczy że jest bardzo dobrze.

srednie te zalety, prawie jak wady ;]

Napisano
12 minut temu, PawelWaw napisał(a):

srednie te zalety, prawie jak wady ;]

Jak wolisz, to prowadzi się zajebiście sportowo i jest pełno radochy z jazdy.

Nie, no bez jaj ;]

Napisano
1 godzinę temu, kravitz napisał(a):

Nie czytałem instrukcji, ale przyznam, że ani AA ani Apple Car Play nie działa w Tesli. Ani po kablu, ani bezprzewodowo :(

Co robię źle? ;]

Próbujesz je podłączyć. 

To robisz źle. :ok: ;]

Napisano
2 minuty temu, HelixSv napisał(a):

Próbujesz je podłączyć. 

To robisz źle. :ok: ;]

image.png.cdae75fbd1a314d507e1cdef7e69d26a.png

Napisano
1 godzinę temu, kravitz napisał(a):

Nie czytałem instrukcji, ale przyznam, że ani AA ani Apple Car Play nie działa w Tesli.

U mnie działa

Napisano
7 minut temu, mrBEAN napisał(a):

Dokonujesz złych wyborów 😁😌

Może się prawda okazać bardziej bolesna. Na właściwe wybory może mnie nie stać ;)

Dajmy na to, czy bym wolał ten system inforozrywki od VW, ale z AppleCarPlay, czy od Tesli bez tej funkcji?

Odpowiedź jest dosyć oczywista ;]

Może są marki samochodów które potrafią w ekrany i mają AA i APC, ale też na pewno nie jest to Kia ;]

Napisano
1 minutę temu, kravitz napisał(a):

Może się prawda okazać bardziej bolesna. Na właściwe wybory może mnie nie stać ;)

Dajmy na to, czy bym wolał ten system inforozrywki od VW, ale z AppleCarPlay, czy od Tesli bez tej funkcji?

Odpowiedź jest dosyć oczywista ;]

Może są marki samochodów które potrafią w ekrany i mają AA i APC, ale też na pewno nie jest to Kia ;]

Zasięg, tylko zasięg się liczy! 😎