Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przypadek?

Featured Replies

Napisano

Ja wiary nie daję. Nie ma tam bowiem Audi ze skrzynią biegów która pozwala na nieprzeciętne osiągi z jednoczesnym niższym zużyciem energii.

Napisano
36 minut temu, mrBEAN napisał(a):

Ja im wierzę 😌

IMG_3400.jpeg

Dlaczego nie ma, tak przecież tutaj cenionej Tesli? :(

Napisano
47 minut temu, kravitz napisał(a):

Dlaczego nie ma, tak przecież tutaj cenionej Tesli? :(

Bo Tesle to śmietniki bez duszy

Napisano
3 godziny temu, mrBEAN napisał(a):

Ja im wierzę 😌

IMG_3400.jpeg

Można to mieć w promocji za 270k. Biorąc pod uwagę, że auto jest bardzo podobne do kosztującego 400k modelu X5 jest to IMO bardzo dobra oferta. Też czułbym satysfakcję, że mam dużo auta za niedużo kasy.

:ok:

Napisano
  • Autor
6 godzin temu, Ryb napisał(a):

Można to mieć w promocji za 270k. Biorąc pod uwagę, że auto jest bardzo podobne do kosztującego 400k modelu X5 jest to IMO bardzo dobra oferta. Też czułbym satysfakcję, że mam dużo auta za niedużo kasy.

Brak zasięgu, wymuszone postoje, brak hałasu... nie no, szanujmy się :palacz:

Napisano
Godzinę temu, mrBEAN napisał(a):

Brak zasięgu, wymuszone postoje, brak hałasu... nie no, szanujmy się :palacz:

No, X5 w dieslu będzie oczywiście jeździła dalej bez zatrzymywania. Co do hałasu to jest z grubsza podobnie bo X5 jest dobrze wyciszona. Ale jest między nimi grubo ponad 100k różnicy więc jak ktoś nie potrzebuje auta na trasy lub ma mały pęcherz to jest fantastyczna oferta.

Napisano
11 godzin temu, mrBEAN napisał(a):

Ty nam powiedz 😄 

Muszę pomyśleć, muszę się dobrze zastanowić.

Czekaj.

Juz wiem.

Bo to gowno? ;]

Napisano
3 godziny temu, kravitz napisał(a):

Czekaj.

Juz wiem.

Bo to gowno? ;]

akurat nie twoja, szybciej już moja

dojechałem ze świnoujscia do wawy i przyznaję, że tyle, to ja dawno nie ładowałem :sex: ;]

jutro wawa-gdańsk-świnoujscie ;]

Napisano
1 minutę temu, HelixSv napisał(a):

akurat nie twoja, szybciej już moja

Do tej pory myślałem, że najgorsze auto jakie mi się trafiło to Golf GTE. We wszystkim gorszy niż poprzednik, przepłacony i zwyczajnie robiący użytkownika, a co gorsza właściciela (czyli tego który zapłacił) w wała.

Jednak okazuje się, że nie. Są auta takie jak Tesla Y, które wyszły dokładnie tak jak miały wyjść. I jak jedziesz tym autem, w każdym momencie, chcesz być w innym aucie ;]

I to wszystko pomimo niewątpliwych plusów tego samochodu i to takich łatwych do obronienia.

To jest auto dla kogoś kto nigdy nie lubił motoryzacji i jeździł np jakimś Oplem, czy innym vanem w dieslu ;]

Napisano
1 godzinę temu, kravitz napisał(a):

To jest auto dla kogoś kto nigdy nie lubił motoryzacji i jeździł np jakimś Oplem, czy innym vanem w dieslu ;]

O, to dla mnie!

Jeździłem i vanem dostawczym w dizlu i oplami Kadetem, Astrą i  Vectrami (zarówno w dizlu jak i bez). ;]

Jeździłem nawet Zafirą, no ale to tylko w benzynie. 

Edytowane przez HelixSv

Napisano
  • Autor
20 godzin temu, Ryb napisał(a):

No, X5 w dieslu będzie oczywiście jeździła dalej bez zatrzymywania. Co do hałasu to jest z grubsza podobnie bo X5 jest dobrze wyciszona. Ale jest między nimi grubo ponad 100k różnicy więc jak ktoś nie potrzebuje auta na trasy lub ma mały pęcherz to jest fantastyczna oferta.

Dziwne. Znajomy robi trasy po Europie regularnie, miał piękne mocno spasione X5 w dieslu, ogólnie fan diesla. Kupił iX M60 do jeżdżenia w koło komina, bo panele ma na dachu firmy w nadmiarze. Przejechał się raz nad Gardę na próbę i cytuję" nigdy więcej kopciuchem w trasę". X5 poszło do ludzi. 

Muszę zapytać, czy to o pęcherz chodziło ;]:oki:

Napisano
  • Autor
11 godzin temu, kravitz napisał(a):

Czekaj.

Juz wiem.

Bo to gowno? ;]

Ostrzegałem :skromny:;]

Napisano
5 godzin temu, HelixSv napisał(a):

O, to dla mnie!

Jeździłem i vanem dostawczym w dizlu i oplami Kadetem, Astrą i  Vectrami (zarówno w dizlu jak i bez). ;]

Jeździłem nawet Zafirą, no ale to tylko w benzynie. 

Dobrze że wiesz gdzie twoje miejsce, bo w rozmowie z fanem motoryzacji @kravitz nie masz zbyt wiele do pokazania. @kravitz jeździł Lancerem, takim prawie Evo, z napędem na cztery koła :serducha:

Napisano
3 minuty temu, mrBEAN napisał(a):

Dziwne. Znajomy robi trasy po Europie regularnie, miał piękne mocno spasione X5 w dieslu, ogólnie fan diesla. Kupił iX M60 do jeżdżenia w koło komina, bo panele ma na dachu firmy w nadmiarze. Przejechał się raz nad Gardę na próbę i cytuję" nigdy więcej kopciuchem w trasę". X5 poszło do ludzi. 

Idiota po prostu

Napisano
13 minut temu, format napisał(a):

Dobrze że wiesz gdzie twoje miejsce, bo w rozmowie z fanem motoryzacji @kravitz nie masz zbyt wiele do pokazania. @kravitz jeździł Lancerem, takim prawie Evo, z napędem na cztery koła :serducha:

Dobrze to ujales

Tesla „3 sekundy” vs EVO.

Tak, świetne zestawienie :hehe:

Napisano
2 minuty temu, kravitz napisał(a):

Dobrze to ujales

Tesla „3 sekundy” vs EVO.

Tak, świetne zestawienie :hehe:

Nie Evo, tylko prawie Evo. Lepszym, bo nie tak przereklamowanym i z szalenie sportowym, dającym pełną radość z jazdy, CVT 😮ki:

Napisano
47 minut temu, format napisał(a):

Nie Evo, tylko prawie Evo. Lepszym, bo nie tak przereklamowanym i z szalenie sportowym, dającym pełną radość z jazdy, CVT 😮ki:

Ważne że nie różowe.

3 sekundy w prądzie. Mam mokre ręce :hehe:

Napisano
7 minut temu, kravitz napisał(a):

Ważne że nie różowe.

3 sekundy w prądzie. Mam mokre ręce :hehe:

3 sekundy to już były dawno temu i wrażenia mi na dzieciach zupełnie nie robią. Teraz w modzie są 4 sekundy :hush:

Napisano
53 minuty temu, format napisał(a):

3 sekundy to już były dawno temu i wrażenia mi na dzieciach zupełnie nie robią. Teraz w modzie są 4 sekundy :hush:

I śmigiełko na berecie.

Napisano
13 godzin temu, mrBEAN napisał(a):

No i sam widzisz dlaczego właściciele iX są zadowoleni. Cena sprawia, że jej wady bledną.

:skromny:

Napisano
  • Autor
W dniu 1.03.2025 o 08:53, Ryb napisał(a):

No i sam widzisz dlaczego właściciele iX są zadowoleni. Cena sprawia, że jej wady bledną.

:skromny:

Kupił w dniu debiutu 😌

Napisano
2 godziny temu, mrBEAN napisał(a):

Kupił w dniu debiutu 😌

No to przepłacił. :}

Napisano
  • Autor
2 godziny temu, Ryb napisał(a):

No to przepłacił. :}

Dealer chciał mu dać 70 kzł w zamian za nie odbieranie auta 😁 Takie były czasy 😌