Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czajniki atakuja - 6 miesiecy sprzedazy 2025 - 70,000 sztuk

Featured Replies

Napisano
4 minuty temu, Ryb napisał:

Tylko, że jeśli w "value for money" parametr "money" zmierza do zera to wynik zmierza do nieskończoności niezależnie od parametru "value". Co właśnie obserwujemy.

skromny

Wręcz odwrotnie, ceny chińczyków i reszty świata się stabilizują

Napisano
10 minut temu, OPAL napisał:

Dobra, jak widzę, że schodzimy do poziomu aut z plasteliny, to jak mówię pas, bo to nie mój poziom rozmowy.

Schodzimy do poziomu, gdzie chcesz ceną udowadniać wszystko inne. Ale to nie jest kwestia poziomu lecz niezrozumienia kontrargumentu. Nierozumiejący często w takich sytuacjach próbują wywołać emocje lub udać, że wycofują się z rozmowy z powodów innych niż merytoryka, mimo że właśnie się z nią zderzyli. Jeśli przy okazji uda się obrazić adwersarza to tym lepiej, mamy dwa w jednym.

ok

Napisano
1 minutę temu, janusz napisał:

Wręcz odwrotnie, ceny chińczyków i reszty świata się stabilizują

Na niższym od konkurencji poziomie. Więc matematyka będzie jaka będzie. A jeszcze co do parametru "value" - zauważ, że gdy tylko pojawi się jakakolwiek negatywna informacja obniżająca ten parametr natychmiast wjeżdża z całą siłą argumentacja "money".

Więc to nie jest "value for money", to jest "money, nie zważając na value".

ok

Napisano
21 minut temu, Ryb napisał:

Schodzimy do poziomu, gdzie chcesz ceną udowadniać wszystko inne. Ale to nie jest kwestia poziomu lecz niezrozumienia kontrargumentu. Nierozumiejący często w takich sytuacjach próbują wywołać emocje lub udać, że wycofują się z rozmowy z powodów innych niż merytoryka, mimo że właśnie się z nią zderzyli. Jeśli przy okazji uda się obrazić adwersarza to tym lepiej, mamy dwa w jednym.

ok

Skoro wiesz lepiej czym co chcę udowadniać, to masz racje, nie jesteś w stanie zrozumieć kontrargumentu.

Do miłego.

Napisano
4 godziny temu, ghost2255 napisał:

Nowy chińczyk może i tańszy, ale nie wiadomo jak z jego awaryjnością, częściami i procedurami napraw.

I dokładnie to mnie jeszcze powstrzymuje przed jego zakupem 👍

Ale jestem bardzo blisko naszej aktualnej floty firmowej i wiem, że fakapy zdarzają się we wszystkich markach (mamy Audi, Volvo, Ople, Kie, VW), a serwis pozostawia wieeeeele do życzenia, więc argument o gorszej jakości chińczyków, bo coś tam się komuś stało, nie do końca do mnie przemawia.

Napisano

hehe

BOOP.PL
No image preview

Chiński samochód Jaecoo 7 rozpływa się od upałów. Model w...

Właściciele samochodów Jaecco 7 pokazują, co dzieje się przy ekstremalnych upałach, jakie miały niedawno miejsce. Konkretne elementy karoserii chińskiego samochodu Jaecoo 7 po prostu zaczynają się roz

Napisano
18 minut temu, Rado_ napisał:

hehe

BOOP.PL
No image preview

Chiński samochód Jaecoo 7 rozpływa się od upałów. Model w...

Właściciele samochodów Jaecco 7 pokazują, co dzieje się przy ekstremalnych upałach, jakie miały niedawno miejsce. Konkretne elementy karoserii chińskiego samochodu Jaecoo 7 po prostu zaczynają się roz

A w Daewoo też kiedyś odchodził lakier old

W dużych dostawczakach PSA/Fiat to ma dalej miejsce phi

Napisano
14 minut temu, Artur_W_wa napisał:

A w Daewoo też kiedyś odchodził lakier old

W dużych dostawczakach PSA/Fiat to ma dalej miejsce phi

Jak napisano w artykule, plastiki mozna wymienić...nie ma tematurotfl2

Napisano
3 godziny temu, OPAL napisał:

Skoro wiesz lepiej czym co chcę udowadniać, to masz racje, nie jesteś w stanie zrozumieć kontrargumentu.

Do miłego.

No i dalej ad personam. Ale spoko, i tak już byśmy do żadnych konkluzji nie doszli.

ok

Napisano
15 minut temu, Rado_ napisał:

Ale było tanio!

zlosnik

Napisano
12 minut temu, Rado_ napisał:

Sierpień w Turcji był dość ciepły...

Tam jest więcej "nieścisłości", artykuł z którego nic nie wiadomo, ale chińczyki się topią jak lody.

Napisano
6 minut temu, janusz napisał:

Sierpień w Turcji był dość ciepły...

Tam jest więcej "nieścisłości", artykuł z którego nic nie wiadomo, ale chińczyki się topią jak lody.

Kup i sprawdźzlosnik