Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Witajcie Synowie Albionu

Featured Replies

Napisano

Nie wiem czy jestem ale takim się czuję. rotfl

Napisano

Namaste biali bracia, pozdrawiam ze słonecznego Bombaju.

😅

bombay-sunset.jpg

Napisano

Jednak powstało O

Napisano
Godzinę temu, bielaPL napisał:

Jednak powstało O

Brexit 🤣

Teraz jesteśmy niepodlegli i Wolni!

Schools Out Freedom GIF

Edytowane przez G.O.A.T.

Napisano

Może by spota zrobić? Jak się koledzy zapatrują na którąś z tych lokalizacji?

No image preview

The best gentlemen's clubs in the world | The Gentleman's...

The best gentlemen's clubs in the world. Our top choices of some of the world's most exclusive clubs for men.

🤔

Napisano
18 godzin temu, Ryb napisał:

Może by spota zrobić? Jak się koledzy zapatrują na którąś z tych lokalizacji?

No image preview

The best gentlemen's clubs in the world | The Gentleman's...

The best gentlemen's clubs in the world. Our top choices of some of the world's most exclusive clubs for men.

🤔

Uważam, że to świetny pomysł, powinniśmy ustawić spotkanie, gadać o tym 5 lata potem nie pojechać bo nam się auta zjebią... i to za tyle że nawet na pociąg nie starczy a a sprawne i tak by nie dojechały. phi

Napisano
29 minut temu, G.O.A.T. napisał:

Uważam, że to świetny pomysł, powinniśmy ustawić spotkanie, gadać o tym 5 lata potem nie pojechać bo nam się auta zjebią... i to za tyle że nawet na pociąg nie starczy a a sprawne i tak by nie dojechały. phi

Pięknie napisane, czuć w tym brytyjskiego ducha! Ustalmy zatem datę i miejsce żeby wiedzieć kiedy i gdzie nas na pewno nie będzie.

😁

Napisano

Kurde, najlepiej by było 21 kwietnia 2026, w 100 lecie urodzin królowej Elżbiety II ale że za blisko i niebezpiecznie, to w tej sytuacji to może, 14 listopada 2048 w 100 lecie urodzin Króla Karola III? hmm

Napisano
Godzinę temu, G.O.A.T. napisał:

Kurde, najlepiej by było 21 kwietnia 2026, w 100 lecie urodzin królowej Elżbiety II ale że za blisko i niebezpiecznie, to w tej sytuacji to może, 14 listopada 2048 w 100 lecie urodzin Króla Karola III? hmm

Ej, ale serio można by spota zrobić. Łatwo będzie zorganizować skoro przyjedzie tylko nas dwóch.

lol

Napisano
Teraz, Ryb napisał:

Ej, ale serio można by spota zrobić. Łatwo będzie zorganizować skoro przyjedzie tylko nas dwóch.

lol

Hm.... hmm

Napisano
2 minuty temu, G.O.A.T. napisał:

Hm.... hmm

Można zrobić w Łodzi, będzie mniej więcej w pół drogi. Dodatkowo @Marcin79 pisał, że mi postawi obiad. Podzielimy go na pół, w ten sposób odpadną koszty jedzenia i będzie na naprawę gruzów w drodze powrotnej.

🤣

Napisano
2 minuty temu, Ryb napisał:

Można zrobić w Łodzi, będzie mniej więcej w pół drogi. Dodatkowo @Marcin79 pisał, że mi postawi obiad. Podzielimy go na pół, w ten sposób odpadną koszty jedzenia i będzie na naprawę gruzów w drodze powrotnej.

🤣

Ja myślałem o Guinnessie w Londynie... ale Łódź z rybą i frytkami z budy przy dworcu... też fajna bzik

Napisano
3 minuty temu, G.O.A.T. napisał:

Ja myślałem o Guinnessie w Londynie... ale Łódź z rybą i frytkami z budy przy dworcu... też fajna bzik

Wygląda nawet na bardziej prestiżową. 🤣

BTW, być może będę w Londynie tej wiosny to jakby co też wchodzi w grę.

😁

PS. Jadę tam Rangerem.

😆

Napisano
8 minut temu, Ryb napisał:

być może będę w Londynie tej wiosny

ciekawe skąd to być może

8 minut temu, Ryb napisał:

Jadę tam Rangerem.

ale już wszystko jasne. 😁

Napisano
30 minut temu, G.O.A.T. napisał:

Przy którym dworcu?

Napisano
1 minutę temu, Marcin79 napisał:

Przy którym dworcu?

No Łódź Kaliska.

Napisano
Teraz, G.O.A.T. napisał:

ciekawe skąd to być może

Być może, bo jeszcze do końca nie zdecydowałem gdzie będę miał ochotę pojechać. W grę wchodzi ciągle kilka miejsc. Ale będę jechał z Berlina, więc Londyn wydaje się najbliżej.

😅

Teraz, G.O.A.T. napisał:

ale już wszystko jasne. 😁

Ej, przez chwilę myślałem żeby może Jaguarowi ojczyznę pokazać ale jak znam życie to jak zwykle zabierzemy tyle rzeczy, że paka Rangera będzie niezbędna żeby się pomieścić.

😁

A BTW, w Jagu można w menu komputera przestawić auto z ruchu prawostronnego na lewostronny i wtedy przesuwa się przesłona w światłach i świecą "w drugą stronę". Jedyne auto jakie znam z takim ficzerem. Fajne, nie trzeba ze światłami kombinować.

😊

Napisano
3 minuty temu, Marcin79 napisał:

Przy którym dworcu?

Niedawno zwiedzałem Łódź, macie tam taki fajny, nowy dworzec. Tylko nie wiem czy budy z kebabem już na nim są. Ale dworzec to ogólnie dobry pomysł, jak się gruzy zepsują to wrócimy pociągiem.

😁

Edytowane przez Ryb

Napisano
30 minut temu, G.O.A.T. napisał:

No Łódź Kaliska.

No nie wiem czy jeszcze cos tam jest

Napisano
29 minut temu, Ryb napisał:

Niedawno zwiedzałem Łódź, macie tam taki fajny, nowy dworzec. Tylko nie wiem czy budy z kebabem już na nim są. Ale dworzec to ogólnie dobry pomysł, jak się gruzy zepsują to wrócimy pociągiem.

😁

Chyba juz nic nie ma .

Napisano
7 minut temu, Marcin79 napisał:

Chyba juz nic nie ma .

Wymyśl coś, to Twoje miasto. Bo jak nie to pojedziemy do Sosnowca.

😅

Napisano
Teraz, Ryb napisał:

Wymyśl coś, to Twoje miasto. Bo jak nie to pojedziemy do Sosnowca.

😅

To ja może jednak zrezygnuje totalszok

Napisano
13 minut temu, Marcin79 napisał:

Chyba juz nic nie ma .

No jak nie? Koleżanka już na spota przyjechała...

image.png

Napisano
3 godziny temu, Ryb napisał:

lol

gay

2 godziny temu, Ryb napisał:

A BTW, w Jagu można w menu komputera przestawić auto z ruchu prawostronnego na lewostronny i wtedy przesuwa się przesłona w światłach i świecą "w drugą stronę". Jedyne auto jakie znam z takim ficzerem. Fajne, nie trzeba ze światłami kombinować.

😊

louis de funes GIF by vrt

A ten Pan potrafił tak z kierownicą. hehezlosnik Fakt, że w aucie niebrytyjskim phi

Napisano

A kiedy irish ?facepalm

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.