Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

C7 Stingray

Featured Replies

Napisano

Da rade jako wiosenno-letnio-jesienny dupowoz dla baby? W automacie oczywiscie. @Florydzialski ??? Ktos cos? Glownie chodzi mi o to czy z wlaczonymi systemami wszelkimi i na dobrych kapciach nie jest niebezpieczna.

Napisano
4 godziny temu, koNik napisał:

Da rade jako wiosenno-letnio-jesienny dupowoz dla baby? W automacie oczywiscie. @Florydzialski ??? Ktos cos? Glownie chodzi mi o to czy z wlaczonymi systemami wszelkimi i na dobrych kapciach nie jest niebezpieczna.

Miałem w manualu i pomimo wszelkich systemów itp. potrafiła nieoczekiwanie zrobić bąka. To samochód z wielkimi ciężkim silnikiem z przodu i wielkimi kołami z tyłu. Jak tył straci przyczepność na zakręcie (co jest banalne) to wszystko dzieje się tak szybko że żadne systemy nie dają rady tego zatrzymać. I moment później jedziesz tyłem. Albo bokiem. Albo w zupełnie innym kierunku niż planowałeś. Wystarczy trochę piasku na ziemi. Albo jakiś rozlany olej. Albo trochę więcej wody. We wszystkich innych samochodach jakie miałem znałem dokładnie granice i wiedziałem ile mogę żeby np polecieć trochę bokiem. W Corvette się do końca bałem pomimo że 6 lat nią jeździłem. Tak, zwykle mi się udawało ale od czasu do czasu uznawała że musi mi przypomnieć o pokorze i robiła to niezwykle skutecznie.

Napisano
  • Autor
4 godziny temu, Florydzialski napisał:

Miałem w manualu i pomimo wszelkich systemów itp. potrafiła nieoczekiwanie zrobić bąka. To samochód z wielkimi ciężkim silnikiem z przodu i wielkimi kołami z tyłu. Jak tył straci przyczepność na zakręcie (co jest banalne) to wszystko dzieje się tak szybko że żadne systemy nie dają rady tego zatrzymać. I moment później jedziesz tyłem. Albo bokiem. Albo w zupełnie innym kierunku niż planowałeś. Wystarczy trochę piasku na ziemi. Albo jakiś rozlany olej. Albo trochę więcej wody. We wszystkich innych samochodach jakie miałem znałem dokładnie granice i wiedziałem ile mogę żeby np polecieć trochę bokiem. W Corvette się do końca bałem pomimo że 6 lat nią jeździłem. Tak, zwykle mi się udawało ale od czasu do czasu uznawała że musi mi przypomnieć o pokorze i robiła to niezwykle skutecznie.

A z automatem nie miales do czynienia? Bo wtedy pewnie jest bardziej zmulona.

Napisano
12 godzin temu, koNik napisał:

A może chcesz Mustanga 2013 rocznik V6 3,7 z gazem? Będę sprzedawał.

Napisano
15 minut temu, spad napisał:

Ile monet ?

Napisano
25 minut temu, Marcin79 napisał:

Ile monet ?

Wyjściowo 54500.

Napisano
4 minuty temu, spad napisał:

Wyjściowo 54500.

Na co zmieniasz, nowszy model?

Napisano
Godzinę temu, spad napisał:

Na co zmieniasz ? Masz Cabrio ?

Kolega w weekend kupił GT 2014 i też sprzedaje 3.7 MY14 w cabrio.

Jak mówił inne auta, mimo że tak samo wyglądają ).

13 godzin temu, koNik napisał:

IMHO Mustang będzie znacznie lepszym i dostępnym wyborem, a jak będzie trzeba to i ta bąbelków znajdzie się miejsce z tyłu phi.

Pisałem Ci kiedyś koleżanka szukała ciekawego auta na miasto po przejechaniu się moją C4 kupili Mustanga.

Napisano
Godzinę temu, Maciej__ napisał:

Na co zmieniasz, nowszy model?

Na nic. Przeprowadziliśmy się do miasta, drugie auto stało się zbędne. Ja mam do pracy 2,6 km, jeżdżę rowerem. Mam też skuter. Mustang od 3 tygodni stoi, tylko akumulator pada.

Napisano
51 minut temu, Marcin79 napisał:

Ev ;)

A mam taki plan, żeby pogonić X1 i pójść w EV. W sumie teraz tak mało km robię, że to przestaje być głupim pomysłem nawet jakbym miał go ładować pod Lidlem.

Napisano
  • Autor
2 godziny temu, spad napisał:

Nie jestem mustangowy zupelnie ;)

Napisano
  • Autor

Godzinę temu, sherif napisał:

IMHO Mustang będzie znacznie lepszym i dostępnym wyborem, a jak będzie trzeba to i ta bąbelków znajdzie się miejsce z tyłu phi.

Pisałem Ci kiedyś koleżanka szukała ciekawego auta na miasto po przejechaniu się moją C4 kupili Mustanga.

C7 bedzie bardziej pasowac do reszty ;)

2025-08-06_09-50-13

Edytowane przez koNik

Napisano
12 godzin temu, koNik napisał:

Dawali bardzo dobry, ośmiobiegowy automat. Trudno mi powiedzieć, nigdy wersją z automatem nie jeździłem.

Napisano
20 godzin temu, koNik napisał:

Nie jestem mustangowy zupelnie ;)

Ped*ł phi ;)

• 4 tygodnie później...
Napisano
W dniu 14.04.2026 o 06:48, koNik napisał:

Nie wiem czy wszystkie wersje c7 maja regulacje trybów jazdy, ale na ustawieniu deszczowym auto jest zmulone i każda ogarnięta baba sobie poradzi