Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polisja poszukuje sprawcy kradzieży

Featured Replies

Napisano

Słabe auto wybral. Ile tam się zmieści?50-60 litrów? nie_wiem

Jak się kradnie na lewe tablice "kolekcjonerskie" to trzeba do auta co ma z minimum 80 litrów zbiornik. dziekidzieki
I jeszcze typ kaptura nie zapodał na swój czerep...pad

Napisano
  • Autor

Ale właściciel okradzionego samochodu z tablicami może miec teraz problem. Niewykluczone, że o 6 rano policja zrobiła mu tzw. wjazd na chatę i zabrała na komendę. Ktos mi kiedyś opowiadał o takim przypadku. Zanim się chłop wytłumaczył, że to nie on kradł na stacji, to mineło kilka godzin no i potem sąsiedzi dziwnie patrzyli

Edytowane przez Andrew71

Napisano
Godzinę temu, WaWeR napisał:

Jak się kradnie na lewe tablice "kolekcjonerskie" to trzeba do auta co ma z minimum 80 litrów zbiornik. dziekidzieki

Syn pracował na wakacjach na stacji paliw. Co tam się odwalało facepalm Różne skecze.

Kradzieże były niezależne od pojemności baku w aucie. I to na S8 w miejscu, gdzie do następnego zjazdu jest dokładnie 18 km!!!

Czyli złodzieje szli zupełnie na beszczela.

IMHO akcja tego prokuratora jest całkiem dobraoki Oczywiscie zakładam, że ma całkiem dobre przesłanki/dowody w tym przypadku.

Napisano
2 godziny temu, DamU napisał:

Syn pracował na wakacjach na stacji paliw. Co tam się odwalało facepalm Różne skecze.

Kradzieże były niezależne od pojemności baku w aucie. I to na S8 w miejscu, gdzie do następnego zjazdu jest dokładnie 18 km!!!

Czyli złodzieje szli zupełnie na beszczela.

IMHO akcja tego prokuratora jest całkiem dobraoki Oczywiscie zakładam, że ma całkiem dobre przesłanki/dowody w tym przypadku.

Jak dobrze nie mieć tego problemu w Polsce C.

Ja się nawet 2x o fakturę upominałem.

Napisano

Dawno temu, jak jeszcze człowiek jezdzil zagazowana spalina, tankowalem raz zarówno benzynę jak i LPG z takiego wspólnego dystrybutora, a przynajmniej tak wyglądał. Pamietam, ze to rano przed pracą bylo, spieszyło mi sie, podałem numerek tego dystrybutora, pani skasowała i pojechałem. Za jakis czas ojciec dzwoni, ze mnie policja szuka (auto i meldunek na adres rodzicow). Jak powiedzieli o co chodzi, to pojechałem na ta stacje, wyjaśniliśmy temat, uregulowalem brakującą należność i sprawa sie zakończyła. Ale przez chwile bylem ściganym skromny

Napisano
6 godzin temu, Andrew71 napisał:

Ale właściciel okradzionego samochodu z tablicami może miec teraz problem. Niewykluczone, że o 6 rano policja zrobiła mu tzw. wjazd na chatę i zabrała na komendę.

Niewykluczone także, że piszesz niestworzone rzeczy zlosnik.

Napisano
18 godzin temu, Andrew71 napisał:

To nie spam. Policja prosi to reaguję

obraz.png

689861261_122206484102538038_841712747944067341_n.jpg

Wyglada troche jak Zero hmm

Napisano
19 godzin temu, WaWeR napisał:

Powinien być mały bus z mauzerem w środku phi