Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ford Crown Victoria Police Interceptor

Featured Replies

Napisano

Chcę sobie (młody mnie też męczy bo mu się marzy takie coś) kupić taką zabawkę, albo do lekkich poprawek, albo na zrobioną na gotowo, mamy tu kogoś kto się na tym zna?

Najbardziej mi zależy na typowym radiowozie, z kogutami itp, ale jak będzie jakiś taki który będzie trzeba ubrać w zabawki, a sama baza będzie fajna to czemu nie.

Mam Corvette C4 z 1984, fajna zabawka, ale myślę że nadszedł czas żeby ją zmienić na inne V8 :-)

Może ktoś z Was coś wie, zna kogoś kto chce sprzedać, zamienić, coś podpowiedzieć człowiekowi który chce kupić (a jakoś mocno nie zna się konkretnie na tym modelu) zlosnik

Każda wskazówka jest cenna.

Jest kilka autek w necie, ale raczej nic ciekawego, a wydaje mi się że większość ciekawych sztuk rozchodzi się po znajomościach, gdzieś idzie bokiem. Chcę dotrzeć do tego boku hehe

Młody się już pozapisywał na różne grupy, fora itp. czyta, śledzi, dowiaduje się, ale liczę że AK też pomoże oki

Celowo nie piszę na giełdzie bo to nie jest strikte ogłoszenie o chęci zakupu, tylko post od człowieka który pragnie posiąść wiedzę na temat konkretnego modelu.

Napisano

Na TVN turbo w programie "Zawodowi handlarze" niejaki Olaf Chłopek (chyba z Częstochowy) handlował autami zza wielkiej kałuży i w 1 z odcinków opylał takie wozidła z aukcji z USA.

Obejrzyj i ewentualnie znajdź namiar i zadzwoń, może się czegoś dowiesz, a może ściągnie.

Napisano

Generalnie auto proste i zasady podobne jak w przypadku innych aut zza wielkiej wody. Radiowozy często potrafią być mocno wyeksploatowane i w agonalnym stanie. Na FB widziałem firmy które specjalizują się w ściąganiu radiowozów tych starszych jak i nowszych SUVów. Nie wiem czy jeździsz na imprezy i targi moto, często można spotkać tam ludzi co posiadają takie auta. Część z nich ma niezłą zajawkę w tym temacie ). Jak nie znajdziesz nic w PL to szukaj w US.

Zależy też czy chcesz mieć tylko auto wyglądające jak radiowóz czy w pełni wyposażone jak tutaj:

Napisano

To już jest stary wóz zajechany w ichnich powiatach. Nie wiem czy szoku nie przeżyjesz jak się tym Przejdziesz.

Napisano
14 godzin temu, paulluck napisał:

Może ktoś z Was coś wie, zna kogoś kto chce sprzedać, zamienić, coś podpowiedzieć człowiekowi który chce kupić (a jakoś mocno nie zna się konkretnie na tym modelu) zlosnik

Możesz się odezwać do Maćka @Stebel - on może będzie w stanie pomóc ?

Napisano
5 godzin temu, wujek napisał:

To już jest stary wóz zajechany w ichnich powiatach. Nie wiem czy szoku nie przeżyjesz jak się tym Przejdziesz.

Jeździłem w USiA Crown Victorią z lat 80tych, także mocno starą. Szoku doznałem ... jakie to fajne auto.

Na jeździe próbnej bokiem wyszlismy z uliczki niechcący. Wtedy 800usd kosztowała )

Napisano

Część.Kumpel z pracy na takiego Forda policyjnego tylko zewnątrz nie ma żadnych oznaczeń oraz dodga w pełnej policyjnej wersji.

IMG_20260514_084046.jpg

Napisano
W dniu 12.05.2026 o 13:01, paulluck napisał:

Chcę sobie (młody mnie też męczy bo mu się marzy takie coś) kupić taką zabawkę, albo do lekkich poprawek, albo na zrobioną na gotowo, mamy tu kogoś kto się na tym zna?

Najbardziej mi zależy na typowym radiowozie, z kogutami itp, ale jak będzie jakiś taki który będzie trzeba ubrać w zabawki, a sama baza będzie fajna to czemu nie.

Mam Corvette C4 z 1984, fajna zabawka, ale myślę że nadszedł czas żeby ją zmienić na inne V8 :-)

Jest kilka autek w necie, ale raczej nic ciekawego, a wydaje mi się że większość ciekawych sztuk rozchodzi się po znajomościach, gdzieś idzie bokiem. Chcę dotrzeć do tego boku hehe

Młody się już pozapisywał na różne grupy, fora itp. czyta, śledzi, dowiaduje się, ale liczę że AK też pomoże oki

Celowo nie piszę na giełdzie bo to nie jest strikte ogłoszenie o chęci zakupu, tylko post od człowieka który pragnie posiąść wiedzę na temat konkretnego modelu.

Zapisz sie do grupy CrownVic Poland na facebooku. Pasjonaci tematu. Kilkunastu z nich znam osobiscie. Pomagaja sobie, wpadaja na zloty razem, wymeiniaja badz handluja sprzetem. Sa tam goscie i od sprowadzenia, i od oklejenia zgodnie ze sztuka, i od dobrania sprzetu. Bez problemu poleca ci jakies auto. A jak sam cos znajdziesz to pomoga w ogledzinach zebys zloma nie kupil.

Napisano
  • Autor
W dniu 18.05.2026 o 02:04, Stebel napisał:

Zapisz sie do grupy CrownVic Poland na facebooku. Pasjonaci tematu. Kilkunastu z nich znam osobiscie. Pomagaja sobie, wpadaja na zloty razem, wymeiniaja badz handluja sprzetem. Sa tam goscie i od sprowadzenia, i od oklejenia zgodnie ze sztuka, i od dobrania sprzetu. Bez problemu poleca ci jakies auto. A jak sam cos znajdziesz to pomoga w ogledzinach zebys zloma nie kupil.

Wbijam się tam od jakiegoś czasu, ale mnie do tej pory nie zaakceptowali.

Jak masz możliwość to mnie tam zaakceptuj, albo przekaż komuś żeby mnie zaakceptował.

Napisano

19 godzin temu, paulluck napisał:

Jak masz możliwość to mnie tam zaakceptuj, albo przekaż komuś żeby mnie zaakceptował.

Przyslij mi w widomosci kogo maja zaakceptowac to zadzialam.