Napisano Wczoraj o 15:33 1 dzień Od 14 czerwca do Łomży wróciły pociągi. Sam premier 13 czerwca pociągiem przyjechał i przed kamerami wstęgę przecinał. Niestety, po tak długiej, wieloletniej przerwie mieszkańcy odzwyczaili się od ruchu na torach i nie mieli gdzie nabyć odpowiednich nawyków. Nagminnie powtarzają się przypadki ignorowania czerwonego światła i zaskoczenia pod opadającym szlabanem. Policja ma niezłe żniwa mandatowe.
Napisano Wczoraj o 16:41 1 dzień Muszą przywyknąć. U mnie kiedyś jak ruszyły tramwaje, też ludzie w nie wjeżdżali.
Napisano Wczoraj o 16:49 1 dzień 6 minut temu, rwIcIk napisał:mnie kiedyś jak ruszyły tramwaje, też ludzie w nie wjeżdżali.Oho, zobaczymy kiedy podchwyci samiwieciekto Edytowane wczoraj o 16:50 1 dzień przez iwik
Napisano 23 godziny temu23 godzin Przecież nawet jak 1x w tygodniu towarowy z węglem jechał to też potrafili się pod niego wwalić.Ronda dawno poprzerabiali.Dobrze, że tramwajów nie ma. Edytowane 23 godziny temu23 godzin przez ZUBERTO
Napisano 7 godzin temu7 godzin Czemu ten pociąg się zatrzymał i dalej nie jechał, czekał na zdjęcie blokady? l
Napisano 6 godzin temu6 godzin 21 godzin temu, rwIcIk napisał:Muszą przywyknąć. U mnie kiedyś jak ruszyły tramwaje, też ludzie w nie wjeżdżali.W Łodzi do dzisiaj są tacy, wśród których tramwaj wzbudza strach i przerażenie. Edytowane 5 godzin temu5 godzin przez G.O.A.T.
Napisano 5 godzin temu5 godzin 41 minut temu, G.O.A.T. napisał:W Łodzi do dzisiaj są tacy, wśród których do dzisiaj tramwaj wzbudza strach i przerażenie.W Lublinie też są tacy
Napisano 2 godziny temu2 godziny Podobno dziś na Polsacie był reportaż o torach w Łomży i że kierowcy jeździć nie umieją. Puścili wypowiedź policjantki, że nie wolno wjeżdżać na tory jak się nie da zjechać i w tym czasie dali rzut kamery na przejazd, a tam akurat policja wjechała na tory i stanęła bez możliwości zjazdu. Edytowane 2 godziny temu2 godziny przez ZUBERTO
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 42 minuty temu, ZUBERTO napisał:Podobno dziś na Polsacie był reportaż o torach w Łomży i że kierowcy jeździć nie umieją. Puścili wypowiedź policjantki, że nie wolno wjeżdżać na tory jak się nie da zjechać i w tym czasie dali rzut kamery na przejazd, a tam akurat policja wjechała na tory i stanęła bez możliwości zjazdu. To był film instruktażowy, jak nie wolno robić
Napisano 1 godzinę temu1 godzina Teraz, rwIcIk napisał:To był film instruktażowy, jak nie wolno robić Na bank tak było.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 2 minuty temu, ZUBERTO napisał:Na bank tak było.https://www.facebook.com/reel/1512633703655301
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 5 minut temu, rwIcIk napisał:https://www.facebook.com/reel/1512633703655301Wczoraj to widziałem, ale to nie ten materiał.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 11 minut temu, ZUBERTO napisał:Wczoraj to widziałem, ale to nie ten materiał.Bo to jest inny materiał.