Napisano 15 godzin temu15 godzin I najlepsze że nie ma pomysłu jak to zabezpieczyć. Wysłane za pomocą Tapatalk
Napisano 15 godzin temu15 godzin Jest. U mnie większość ładowarek już zabezpieczona antyprzecięciowym
Napisano 15 godzin temu15 godzin Autor Tzn? Przecież wystarczy włączony włożyć ślepe gniazdo w taką wtyczkę o zrobić zworę - ładowarka wywali zabezpieczenia i można ciąć. Wysłane za pomocą Tapatalk
Napisano 15 godzin temu15 godzin Teraz, ppmarian napisał:Tzn? Przecież wystarczy włączony włożyć ślepe gniazdo w taką wtyczkę o zrobić zworę - ładowarka wywali zabezpieczenia i można ciąć. Wysłane za pomocą TapatalkPoświęć piętnaście sekund na Google to się dowiesz jak wyglądają te powłoki na kable.
Napisano 15 godzin temu15 godzin 16 minut temu, ppmarian napisał: I najlepsze że nie ma pomysłu jak to zabezpieczyć. Wysłane za pomocą Tapatalkmam nadzieję, że mi nikt kabla na bramie nie udydoli, bo razem z ładowarka kosztował 152 zł, a to kupa kasy
Napisano 13 godzin temu13 godzin 2 godziny temu, ppmarian napisał:Tzn? Przecież wystarczy włączony włożyć ślepe gniazdo w taką wtyczkę o zrobić zworę - ładowarka wywali zabezpieczenia i można ciąć. Wysłane za pomocą Tapatalkchyba przeczytales antyprzepieciowym tak jak ja
Napisano 7 godzin temu7 godzin 5 godzin temu, PawelWaw napisał:chyba przeczytales antyprzepieciowym tak jak ja Nie tylko Ty
Napisano 4 godziny temu4 godziny Autor I chce mi powiedzieć że jakiś oplot dodatkowy czy osłona ma zabezpieczyć przed obecnymi narzędziami aku typu szlifierka kątowa lub nożyce z pół księżycem Wysłane za pomocą Tapatalk
Napisano 2 godziny temu2 godziny 12 godzin temu, ppmarian napisał:I najlepsze że nie ma pomysłu jak to zabezpieczyć.Ile z takiego jednego kabla jest kasy?
Napisano 2 godziny temu2 godziny 30 minut temu, bielaPL napisał:Ile z takiego jednego kabla jest kasy?Jak potrafią urwać dźwignię od zwykłego kranu/zaworu, żeby oddać na złom. Czy też nieduży krzyżyk z nagrobka. O, albo wypruty z tynku kawałek nędznego przewodu do lampy z opuszczonego budynku. To taki kabel z ładowarki jest przy tym żyłą złota....
Napisano 2 godziny temu2 godziny 13 godzin temu, ppmarian napisał:I najlepsze że nie ma pomysłu jak to zabezpieczyć.Najprościej byłoby bilbordy obok ładowarek stawiaćhttps://www.infor.pl/prawo/nowosci-prawne/7589893,kradziez-kabli-ladowanie-auta-elektryczne-wyrok-sad-rejonowy-glogow-8-miesiecy-2026-240-godzin-prac-spolecznych-zwrot-wartosci-kabli-155-tys-zl-ladowarki-elektryczne-miedz-kable-infrastruktura-stacje-ladowania-ladowarki-pojazdy-na-prad.html51 minut temu, bielaPL napisał:Ile z takiego jednego kabla jest kasy? Jak w artykule wyliczają ok. 300 zł. Power dot obliczył szkodę z jednej ładowarki na ok. 7500 PLN.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 28 minut temu, komor napisał:Najprościej byłoby bilbordy obok ładowarek stawiaćhttps://www.infor.pl/prawo/nowosci-prawne/7589893,kradziez-kabli-ladowanie-auta-elektryczne-wyrok-sad-rejonowy-glogow-8-miesiecy-2026-240-godzin-prac-spolecznych-zwrot-wartosci-kabli-155-tys-zl-ladowarki-elektryczne-miedz-kable-infrastruktura-stacje-ladowania-ladowarki-pojazdy-na-prad.htmlJak w artykule wyliczają ok. 300 zł. Power dot obliczył szkodę z jednej ładowarki na ok. 7500 PLN.jako element odstraszający, w ramach prac społecznych skierowałbym gościa do zabawiania znudzonych podróznych przy ładowarkach
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 3 godziny temu, ppmarian napisał:I chce mi powiedzieć że jakiś oplot dodatkowy czy osłona ma zabezpieczyć przed obecnymi narzędziami aku typu szlifierka kątowa lub nożyce z pół księżycem Wysłane za pomocą TapatalkMa zabezpieczyć przed narzędziami które są w użyciu. A osłona jest tekstylna, pewno z materiału na którym wszystkie proste kątówki z Lidla się zatrzymują.U mnie w okolicznej menelskiej dzielnicy kradli kable w ciągu kilku dni od odbudowy. Od założenia tych osłon jest spokój.
Napisano 33 minuty temu33 min W Szwecji też.Fotki zrobione w ten weekend.Jeszcze niedawno były w tej lokalizacji tylko kablowe kikuty... Operatorzy się uczą, użytkownicy zapłacą. Edytowane 32 minuty temu32 min przez HelixSv