Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

na to nie będę odpowiadał

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj rano znalazłem w skrzynce maila o treści :

witam i POMOCY!

krótko:adres mam z autokącika i właśnie zatrzasnąłem kluczyki w stacyjce-auto zostało na noc pod blokiem(astra 97 kombi)

proszę o radę i pozdrawiam

wiem jak otworzyć auto, bo zdarzało się zatrzasnąć , ale niech nikt nie liczy na to że udzielę takiej odpowiedzi , zwłaszcza osobie której nie znam ( a nawet się konkretnie nie przedstawiła czerwona.gif) i co do której nie mam pewności że Asterka należy właśnie do niej a nie do jej sąsiada z osiedla na przykład.

Proszę więc nie zadawać takich pytań nono.gif.

Napisano

> To była prowokacja CBŚ

Wcale nie bo Giertycha zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifpiesc.gif

Napisano

apropo polityki koledzy słyszeli że od stycznia akcyza na Pb idzie w góre o 25gr? sciana.gif Ciekawe jak zmieni się cena gazu cfaniaczek.gif A mówiłem by nie głosować na L.. P.. S......... bo nic dobrego njie wróży Niewspominając o amnestii dla maturzystów angryfire.gif A co do otwierania autka waytogo.gif niepodawać!!!Miałem kiedyś taki przypadek ze zimą zatrzasnaołem w Poznaniu kluczyki przyjechał gościu wiek ok 22 powiedział że to mu troche czasu zajmie bo wszystko sztywne i takie tam (-20'C) Otwarł Corse w 1 minute razem z szukaniem ....(A koszt tych narzedzi 5zł)w swoim aucie! No i zostawił mi wizytówke z adresem i rekomendacją Policji i skasował 80zł!!

Napisano

a może leper znowu szuka głosów hehe.gif

Napisano
  • Autor

trzymajcie się tematu pls.

albo od razu na IKA .

Napisano

>> stacyjce-auto zostało na noc pod blokiem(astra 97 kombi)

Jeśli pod blokiem, to powinny być jeszcze kluczyki zapasowe!

A licencjonowani fachowcy od otwierania mają obowiązek sprawdzić dowód osobisty i rejestracyjny samochodu!

Napisano

> Dzisiaj rano znalazłem w skrzynce maila o treści :

Trochę dziwna sprawa... ale zaglądnąłeś do profilu tej osoby? Ma w ogóle profil wypełniony? Jest świeża stażem? Dużo ma postów? Coś po tym można wnioskować choć i tak nie za dużo.

Generalnie takich rad bym nie dawał... koleś może i zatrzasnąłe swoje ale później może się dobrać do twojego itd... Poza tym nie mieć drugiego kompletu kluczyków do auta to samo w sobie proszenie się o kłopoty...

Napisano

> Jeśli pod blokiem, to powinny być jeszcze kluczyki zapasowe!

> A licencjonowani fachowcy od otwierania mają obowiązek sprawdzić

> dowód osobisty i rejestracyjny samochodu!

w jednym odcinku pamiętnej usterki, testowali firmy otwierające samochody i z tego co pamiętam jeden gość chyba na 5 czy 6 poprosił o dokumenty auta po czym otworzył auto w ~20 sec nic nie niszcząc...

(a jeden z pozsotałych fachowców otworzył auto przy pomocy cegłówka -> okno i jeszcze z tego co kojarzę jakąś kasę za to skasował hehe.gif)

Napisano

Jak mi otwierał Corse to poprosił o dokumenty dowód osobisty i rejestracyjny a poczym otworzył w minute i nie powiem czym szok!!!! yikes.gif

Napisano

> Jak mi otwierał Corse to poprosił o dokumenty dowód osobisty i

> rejestracyjny a poczym otworzył w minute i nie powiem czym

> szok!!!!

===========================

Nigdy nie miałem styczności z takimi .Ogłaszają się jakoś ? .Dobrze wiedzieć ,jak klucze się zatrzasną.

Napisano

> ===========================

> Nigdy nie miałem styczności z takimi .Ogłaszają się jakoś ? .Dobrze

> wiedzieć ,jak klucze się zatrzasną.

U mnie w mieście jest gość który ma punkt dorabiania kluczy i jednoczęsnie jest rekomendowanym przez policję fachmanem do otwierania wszelakich zamków (samochodowych, domowych, sejfów). Ostatnio jak z nim rozmawiałem to chwalił się że otwierał skarbiec w znanym banku w naszym mieście bo coś im tam nawaliło, a poprzednio sejf w komendzie głównej naszej policji. Zwykłe zamki samochodowe, domowe otwiera w około 10 sek. zlosnik.gif

Napisano

> Dzisiaj rano znalazłem w skrzynce maila o treści :

> witam i POMOCY!

> krótko:adres mam z autokącika i właśnie zatrzasnąłem kluczyki w

> stacyjce-auto zostało na noc pod blokiem(astra 97 kombi)

> proszę o radę i pozdrawiam

> wiem jak otworzyć auto, bo zdarzało się zatrzasnąć , ale niech nikt

> nie liczy na to że udzielę takiej odpowiedzi , zwłaszcza osobie

> której nie znam ( a nawet się konkretnie nie przedstawiła ) i co

> do której nie mam pewności że Asterka należy właśnie do niej a

> nie do jej sąsiada z osiedla na przykład.

> Proszę więc nie zadawać takich pytań .

05.09

"witam i POMOCY!

właśnie zatrzasnąłem kluczyki w stacyjce-auto zostało na noc pod blokiem(astra 97 kombi)

proszę o radę i pozdrawiam"

Ktoś jeszcze dostał priva o takiej treści?

Ja mu powiem jak ja to zrobiłem zlosnik.gif Wybiłem w swoim sedanie ten mały trójkącik z tyłu. Tanio wyszło rotfl.gif

tylko 340 PLN + własna robocizna grinser006.gif Dziś to się z tego śmieję ale wtedy sciana.gif

Napisano

Podobno są w książce telefonicznej, ja dostałem nr od znajomego >ogłaszają sie takie firmy jako dorabianie kluczy,naprawa zamków,itp(bynajmniej znalazłem taką firme w Lesznie bo robili mi zamek pod klucz do bagarznika) Po otwarciu dostałem piękną wizytówke z napisem rekomendowane przez Policje,Dorabianie pilotów czynne 24 h na dobe i otwierają wszystko(zamki).Zawsze myslałem że taki szpec ma jakiś uniwersalny klucz czy cosik takiego ale byłem w błędzie,i korciło mnie zapytać gdzie sie uczył tego fachu-ale podejrzewam że na ulicy angryfire.gif ale trzeba przyznać że zero uszkodzeń i szybko(dojazd zajoł mu 1h)otwarcie 1minute!!!!!!!!Kolego borys max a nie macie tam firmy takowej oni biorą tylko 80zł grinser006.gif

Napisano

> U mnie w mieście jest gość który ma punkt dorabiania kluczy i

> jednoczęsnie jest rekomendowanym przez policję fachmanem do

> otwierania wszelakich zamków (samochodowych, domowych, sejfów).

> Ostatnio jak z nim rozmawiałem to chwalił się że otwierał

> skarbiec w znanym banku w naszym mieście bo coś im tam nawaliło,

> a poprzednio sejf w komendzie głównej naszej policji. Zwykłe

> zamki samochodowe, domowe otwiera w około 10 sek.

=================

Zresztą, zawsze można poprosić znajomego co ma astre to otworzy własnym kluczem smile.gif

Napisano

Ja moją próbowałem z ciekawości 3 kluczami i nic 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

wiadomość przyszła mailem , więc nawet nie szukałem danych

Napisano

> wiadomość przyszła mailem , więc nawet nie szukałem danych

==============

Lepiej wcale nie odpowiadać na tego typu emaile.Ignorować je.

Napisano

> Wybiłem w swoim sedanie ten mały

> trójkącik z tyłu.

Trza było walić przednią. Taniej i przy okazji widoczność byś polepszył... smile.gif

Pozdrofka

Napisano

> Trza było walić przednią. Taniej i przy okazji widoczność byś

> polepszył...

> Pozdrofka

4 dyszki musiałbym dołożyć, przynajmniej tu w Białymstoku.

Napisano

> 4 dyszki musiałbym dołożyć, przynajmniej tu w Białymstoku.

Oooooo... Płaciłem 300 z montażem za "zieloną". No, ale jak mówią "co kraj to obyczaj" wink.gif

Pozdroofka

Napisano

no nieźle z tym otwieraniem

mnie się zdarzyło to w matizie, chyba z godzinę chodziłem w kółko auta, aż znalazł się ktoś, komu też to się zdarzyło, tyle że w innym aucie - poinstruował mnie jak otworzył jego auto wezwany fachowiec, no i po jakiś 15 min udało się, niestety, jak się później okazało narzędzia którymi to robiłem były do bani - np. nóz z długim ostrzem hehe.gif - oczywiście nic nie uszkodziłem

w domku potrenowałem, opatentowałem super narzędzie do otwierania (jest chyba w każdym aucie wink.gif ) - no itakie otworzenie matiza zajmuje mi jakieś 10 - 20 s

ale z asterką jeszcze nie próbowałem, nie było potrzeby zlosnik.gif

Napisano

> Ja moją próbowałem z ciekawości 3 kluczami i nic

Moje kluczyki zatrzasnalem 3 dni temu na parkingu pod markietem smile.gif

Już miałem włazić przez otwarty szyber ,gdy obok mnie zaparkowała Astra.

Poprosiłem Pana ,żeby podszedł i otworzył mi drzwi swoim kluczykiem. Spojrzał jak na wariata ,przekręcił kluczyk i .... podziękowałem mu bardzo za otwarcie smile.gif

Gośc spojrzał na mnie z przerażeniem ,wrócił do swojego auta ,powyciagał wszystko co miał , wziął pod pachę i poszedł -co chwila siena mnie oglądając-do marketu.....

Tak jakbym to ja jego auto otworzył........dziwne smile.gif

Napisano

> Moje kluczyki zatrzasnalem 3 dni temu na parkingu pod markietem

> Już miałem włazić przez otwarty szyber ,gdy obok mnie zaparkowała

> Astra.

> Poprosiłem Pana ,żeby podszedł i otworzył mi drzwi swoim kluczykiem.

> Spojrzał jak na wariata ,przekręcił kluczyk i .... podziękowałem

> mu bardzo za otwarcie

> Gośc spojrzał na mnie z przerażeniem ,wrócił do swojego auta

> ,powyciagał wszystko co miał , wziął pod pachę i poszedł -co

> chwila siena mnie oglądając-do marketu.....

> Tak jakbym to ja jego auto otworzył........dziwne

No niestety... póki człowiek nic nie świadomy, to się nie martwi.

Akurat a Asterkach z tymi kluczykami to jest naprawdę wtopa...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.