Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Teraz to sie wkurzyłem!!!

Featured Replies

Napisano

Ten temat nie dotyczy auta, ale ludzi takich jak urzytkownik Charly , ktory nie pomaga tylko zajmuje czas i uwage swoimi krzywymi tekstami w stylu NO KOMENTS !!! angryfire.gif

Gdyby wszyscy byli tak mądrzy jak on pewnie nie istniało by to forum, ewentualnie do obrażania innych. Także sle apel do takich ludzi JAK NIE POMAGACIE TO PRZYNAJMNIEJ NIE WKURZAJCIE. Pozdrowienia dla wszystkich pomocnych.

Napisano

Spokojnie... nie denerwuje się tak przy niedzieli... to tylko forum internetowe.

20.GIF

Napisano

> Ten temat nie dotyczy auta, ale ludzi takich jak urzytkownik Charly ,

> ktory nie pomaga tylko zajmuje czas i uwage swoimi krzywymi

> tekstami w stylu NO KOMENTS !!!

> Gdyby wszyscy byli tak mądrzy jak on pewnie nie istniało by to forum,

> ewentualnie do obrażania innych. Także sle apel do takich ludzi

> JAK NIE POMAGACIE TO PRZYNAJMNIEJ NIE WKURZAJCIE. Pozdrowienia

> dla wszystkich pomocnych.

no koments hehe.gifgrinser006.gif

wyluzuj skromny.gifzlosnik.gif

Napisano

na początku nie załapałem o co chodzi i zerknąłem na posty w/w użytkownika. Faktycznie - jego jakże wylewny, wiele wyjaśnający i zawsze dotyczący tematu tekst "no koments" świadczy o dwóch rzeczach:

pierwsza - ma nas w wielkim poważaniu - czytaj w dupie nono.gif

po drugie - na bank ma syndrom "małej ilości wiadomości"

Pisząc a właściwie kopiując i wklejając "no koments" do każdego postu jak leci to nie długo zostanie weteranem tego kącika.

Myślę, że moderatorzy AK powinni takie rzeczy wychwytywać i konsekwentnie eliminować

Napisano

IMHO Kolega Charly jest zbyt poważnym facetem żeby takie teksty wypisywać w odstępach 1-minutowych, więc mam swoją teorię na ten temat.... clown.gif

Jaką, to już nie zdradzę zlosnik.gif

Pzdr.

Napisano

> IMHO Kolega Charly jest zbyt poważnym facetem...

Nie wątpię i nie wyrażam opinii na ten temat. Oglądałem Jego stronkę z podpisu i dziwię się temu zachowaniu niewiem.gif

Jednak swoim tekstem "no koment" w każdym poście po kolei robi wrażenie omnibusa oraz alfy i omegi w jednym. Lekceważy problemy i zapytania innych a odpowiedzi na wszelkie kącikowe tematy ma w jednym palcu i dziwi się, że ktoś ich nie zna. Bardzo możliwe, że w ten sposób wyraża swoją pogardę dla tych co nie umieją korzystać z opcji "szukaj". Jednak jest to nad wyraz lekceważące i mógłby sobie tego oszczędzić bo sympatii kącikowiczów mu to nie przysporzy no.gif

Napisano

hej chcialem cie poprzec opcja szukaj tez nie jest taka banalnie prosta i logiczna. jakis czas temu byl temat ktory po kilku dnaich byl dla mnie b wazny i co dupa spedzilem pół dnia zanim przefiltrowalem wszystkie wiadomosci z tego tematu i znalazlem co mnie interesuje. i o dziwo bylo pod calkowicie innym postem. wiec troche wyrozumialosci dla nowych osob opcja szukaj nie jest tak banalnie prosta .

Napisano

> hej chcialem cie poprzec opcja szukaj tez nie jest taka banalnie prosta i logiczna .....

dokładnie ok.gif

Napisano

Mnie za to najbardziej wkurzają ludzie którzy nie podpowiedzą Ci nic na temat ale piszą żeby Cie opieprzyć za błędy ortograficzne. Ludzie to forum, nie mamy tutaj non stop dyktanda klasowego. Co kogo obchodzi że użytkownik x popełnił błąd ortograficzny skoro mamy sie tutaj zajmować problemami technicznymi.

Napisano

.

> Ludzie to forum, nie mamy tutaj non stop dyktanda klasowego. Co

> kogo obchodzi że użytkownik x popełnił błąd ortograficzny skoro

> mamy sie tutaj zajmować problemami technicznymi.

ok.gifbrawo.gif Popieram ten apel a co do opcji szukaj czasem

jest to naprawde bardzo pracochłone jesli chodzi i znalezenie tego

co akurat jest nam na szybko potrzebne a na dodatek przewaznie

poszukiwaie zajmuje całe połacie czasu frown.gif ktorego czesto brakuje

dlatego prosimy o wyrozumiałość jesli ktorys post jest "powturka" dla weterana bo iles tam miesiecy temu bylo smile.gif

Pozdrawiam

Napisano

> Mnie za to najbardziej wkurzają ludzie którzy nie podpowiedzą Ci nic

> na temat ale piszą żeby Cie opieprzyć za błędy ortograficzne.

> Ludzie to forum, nie mamy tutaj non stop dyktanda klasowego. Co

> kogo obchodzi że użytkownik x popełnił błąd ortograficzny skoro

> mamy sie tutaj zajmować problemami technicznymi.

Tak,ludzie robia bledy ortograficzne ale nie potrzeba ich poprawiac.Ale z drugiej strony,bledy powoduja ze wyszukiwarka zle dziala.Wiele tematow tutaj sie objadlo do znudzenia.Dla pocztakujacych to nowosc,dla starszych paplanina.Trzeba byc cierpliwym,a nie majac nic do powiedzenia poprostu milczec.Kiedy zaczynalem przygode z kacikiem,tez je zadawalem.Wszystkie Astry cierpia na to samo.Normalnoscia jest i bedzie ze beda te same pytania wracac.Dlatego,potrzeba wszystkim cierpliwosci i dobrych checi wink.gifKiedys cieszylem sie jak mi ktos pomogl,jak tylko umie pomagam innym.

Napisano

> .

> Popieram ten apel a co do opcji szukaj czasem

> jest to naprawde bardzo pracochłone jesli chodzi i znalezenie tego

> co akurat jest nam na szybko potrzebne a na dodatek przewaznie

> poszukiwaie zajmuje całe połacie czasu ktorego czesto brakuje

> dlatego prosimy o wyrozumiałość jesli ktorys post jest "powturka" dla

> weterana bo iles tam miesiecy temu bylo

> Pozdrawiam

1. Pisze sie powtórka

2. Jak niedawno apelowalem zeby pisac tematy postow zgodnie z sednem sproblemu, to sie wszyscy krzywili. A teraz narzekacie, ze ciezko cos znalesc w wyszukiwarce. Zgadnijcie czymu tak trudno wylowic z kilkudziesieciu-kikuset wynikow interesujacy temat sciana.gif

I tak w kolo tematy typu:

- pytanko

- juz nia mam sily

- problemik

- co wy na to

..

.

.

.

itd

Juz po prostu brak sil faint.gif

Napisano

> 1. Pisze sie powtórka

> 2. Jak niedawno apelowalem zeby pisac tematy postow zgodnie z sednem

> sproblemu, to sie wszyscy krzywili. A teraz narzekacie, ze

> ciezko cos znalesc w wyszukiwarce. Zgadnijcie czymu tak trudno

> wylowic z kilkudziesieciu-kikuset wynikow interesujacy temat

> I tak w kolo tematy typu:

> - pytanko

> - juz nia mam sily

> - problemik

> - co wy na to

> ..

> .

> .

> .

> itd

> Juz po prostu brak sil

Apelujesz żeby opisywać dokładniej w temacie o co chodzi bo wyszukiwarka głupieje.... a może zaczniesz używać polskich znaków w swoich postach... to pewnie też ułatwi wyszukiwanie - przynajmniej Polakom smile.gif

Napisano

No dobra ,

trochę na tym forum siedzę i siedział pewnie jeszcze będę, ale pod warunkiem że będzie to w dalszym ciągu forum , a nie strona z opcją szukaj jak tego się domagają co poniektórzy . Takie "martwe" jest forum użytkowników Nokii 9500/9300

aż się nie chce zaglądać. Tu na szczęście wciąż jesteśmy dla siebie i wciąż sobie pomagamy i byłoby dobrze żeby tak zostało.

Co do opcji szukaj to niech będzie ona pomocna , ale nie róbmy z niej wyznacznika bo to do niczego dobrego nie doprowadzi.

Inną sprawą moim zdaniem bardzo ważną jest trzymanie się tematu

IMO wszelkie odskocznie powinny być niestety wycinane , bo robi się totalny chaos. Jeśli zaglądam w wątek o rozrządzie, to znaczy że takich informacji potrzebuję , a nie rozwodzenia się nad padniętą tylną wycieraczką. - o tym proszę gdzie indziej. Pozostają jeszcze tematy typu " małe pytanko , pomocy , jak naprawić - starajcie się wpisywać sedno sprawy a nie nic nie mówiące ogólniki.

i teraz sedno tego wątku - JEŻELI CZEGOŚ NIE WIEM , TO SIĘ NIE WYPOWIADAM . Może ktoś już temat przerabiał i wie lepiej ode mnie !

to tyle ,

pozdrawiam wszystkich i pamiętajcie - MNIEJ NERWÓW smile.gif

a odstresować się zawsze można na IKA

Napisano

Ja dodam tylko tyle od siebie, że jeśli się kogoś odsyła do archiwum bez podania linka do odpowiedzi na pytanie to już lepiej nic nie pisać. Każdy potrafi napisać "to już było" i nic więcej, a szczególnie początkującym sprawia problem używanie wyszukiwarki.

Napisano

To może dam instrukcje jak obsługiwać wyszukiwarke grinser006.gif

Wklepujemy słowa jakie chcemy żeby nam wyszukało np. Rezystor dmuchawy itp. Zaznaczamy żeby szukało nam tylko w tematach. Przedział czasowy ustawiamy tak, żeby były puste pola - wtedy wyszuka nam też tematy z 2005r. Zaznaczamy żeby szukało nam w kąciku Astry a nie np. Fiata Uno albo całym kąciku. Szkoda tylko, że sporo ciekawych tematów jest żle zatytuowanych i znalezienie ich w póżniejszym terminie troche zabiera czasu crazy.gif

Napisano

> To może dam instrukcje jak obsługiwać wyszukiwarke

> Wklepujemy słowa jakie chcemy żeby nam wyszukało np. Rezystor

> dmuchawy itp. Zaznaczamy żeby szukało nam tylko w tematach.

> Przedział czasowy ustawiamy tak, żeby były puste pola - wtedy

> wyszuka nam też tematy z 2005r. Zaznaczamy żeby szukało nam w

> kąciku Astry a nie np. Fiata Uno albo całym kąciku.

mogłeś sobie darować , zwłaszcze że dalej napisałeś w czym tkwi sedno sprawy :

> Szkoda tylko, że sporo ciekawych tematów jest żle zatytuowanych i

> znalezienie ich w póżniejszym terminie troche zabiera czasu

Napisano

> mogłeś sobie darować , zwłaszcze że dalej napisałeś w czym tkwi

> sedno sprawy :

Poprostu wyjaśniłem jak skutecznie używać wyszukiwarki bo jak widać po wpisach troche kłopotów przysparza. Mi nie przeszkadzają dublujące się tematy. Zawsze z chęcią je czytam bo z kazdego czegoś nowego się ucze ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.