QUIDAM Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Pozostawie jako podwieszony watek. W tytule prosze wpisywać miejscowość jakiej dotyczy informacja i marke samochodu (ułatwi to wyszukiwanie). No i wasza opinia o obsłudze, cenach bedzie bardzo wskazana Wszystkie zapytania prosze zadawac w oddzielnych watkach lub bezposrednio do autora postu. Wszystkie wiadomości poza infmacjami o sklepach, serwisach bede wywalał EDIT Prosze dorzucac rownież informacje ,linki o stronach klubow poszczegolnych marek skośnookich lub do ich danych technicznych. W tytule postu prosze podawać markę jakiej dotyczy wiadomość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUIDAM Posted July 20, 2004 Author Share Posted July 20, 2004 Części do samochodów japońskich i koreańskich - Warszawa, ul. Modlińska 223d, Praga Płn., tel. 424-02-55 Dają rabaty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SYSTEM Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 4cars Łódź ul. Wróblewskiego 90/92 www.4cars.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gripen Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Sklep z częsciami to aut azjatyckich: http://www.jcauto.pl/mapka.php?wroclaw Sklep posiada dwa punkty gdzie w dobrych cenach mozna nabyć części do azjatów. Kolejny sklep tańszy niz wyżej, ale z mniejszym asortymentem Wrocław, ul. Łączycka 20, tel (71) 7901560, fax. (71) 7901561 Podaję te sklepy bo osobiście nabywałem w nich częsci do Nissana teściowej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janek Yo! Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Carpa Auto Support - specjalizacja HONDA Wrocław, ul. Stacyjna 1. Tel. 071/355-55-30 www.carpa.com.pl Drogo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rataj Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 www.auto-tuning-sport.prv.pl właściciel sklepu ma nissana primere i ma dostęp do części i wielu innych rzeczy a wogóle to polecam strone www.nissanclub.of.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dara Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 501 478 957 - uzywane, krakow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUIDAM Posted January 24, 2005 Author Share Posted January 24, 2005 Dużo informacji na temat róznych modeli mazdy mozna znaleźć na: mazdaspeed.pl ew na forum forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rida Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 http://www.civicklub.pl -stronka http://forum.civicklub.pl forum Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdm Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Nissan , Mazda , Toyota /nie zajmuja sie blachami/ Cyprysowa 28 , Warszawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackko Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Strona klubu: klik Forum: klik Jak sobie przypomne, to podam jeszcze adres do forum innych aut Toyoty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo_k Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Opis autka na stronce: http://www.autocentrum.pl/nissanclub/modele/sunny.html www.nissanclub.of.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigblack Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 P.H. MAAG S.C. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vqsoft Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 zapraszam wszystkich nissanamaniakow. naprawde wspaniałe źródło wiedzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paruch Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Forum, dane, manuale, tuning, zloty, zniżki na części i usługi oraz wspaniali ludzie www.suzuki.swift.prv.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawson Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 heja polecam bo wczoraj robilem u nich [ P.Sitnik ] szybe po włamie, szybko tanio solidnie miło - to w skrócie. ------- tu byłem, "byłe" ASO, a teraz : SOLIDNIE-TANIO-MIŁO-taniej niz w ASO, http://www.hyundaisitnik.pol.pl/html/sklep.html ----- a tu byłem jak musiałem , solidny serwis ASO, z zamieszczonymi na www przykładowymi cenami czesci usług i przegladow : http://www.sobanski.com.pl/hyundai/index1.htm pa pawson [ HYUNDAI ACCENT 1,3 12 v 2001 ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teres Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 TUTAJ można poczytać opinie o serwisie. LINK do www Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike_wwl Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 > TUTAJ można poczytać opinie o serwisie. > LINK do www Dla kontrastu można o tym serwisie poczytać też niepochlebne opinnie o tutaj i tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teres Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 > Dla kontrastu można o tym serwisie poczytać też niepochlebne opinnie > o tutaj i tutaj Właściciela znam osobiście i z jego relacji to niekiedy tam trafiają tacy pacjenci, że szkoda gadać. Wg. jego relacji (ten z hamulcami): koleś był umówiony na toczenie tarcz i klockiale w trakcie okazało sie że nie załozysz klocków gdy nie wymienisz reperaturek zacisków... potem kazał sobie zrobić tylne hamulce i na koniec przejechał sie i był bardzo zadowolony, zapłacił bez jąknięcia i pojechał, a potem robi cyrki Jak ktoś będzie jechał trasę Kraków - Rzeszów, to polecam zajrzeć przy okazji, ręczę że się nie zawiedzie na serwisie (może wspomnieć że jest a autokacika ) Można jeszcze poczytać to: TO niektórzy klienci są naprawdę dziwni, porównując z postem (autor Kafi) w końcówce tematu, facet miał zrobione wszystko taniej niż w tym drugim serwisie, a i tak mu coś nie pasowało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike_wwl Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 > Właściciela znam osobiście i z jego relacji to niekiedy tam trafiają > tacy pacjenci, że szkoda gadać. Wg. jego relacji (ten z > hamulcami): > koleś był umówiony na toczenie tarcz i klockiale w trakcie okazało > sie że nie załozysz klocków gdy nie wymienisz reperaturek > zacisków... potem kazał sobie zrobić tylne hamulce i na koniec > przejechał sie i był bardzo zadowolony, zapłacił bez jąknięcia i > pojechał, a potem robi cyrki Ja nie oceniam, pokazuje tylko drugą stronę medalu. Nigdy nie byłem w serwisie w Tarnowie i pewnie nigdy nie będę - przedstawiam suchy fakt. Chociaż kiedyś na forum toyoty chyba ktoś o nicku SerwisSJ (prawdopodobnie p. Sikora) polecał nasmarować linkę prędkościomierza w Corolli E10 - dobrze, że ktoś tam to wyprostował, bo w E10 nie ma linki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teres Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 > Ja nie oceniam, pokazuje tylko drugą stronę medalu. Nom rozumiem Tak sobie myślę, że głupia sprawa, bo 3 negatywne opinie, w tym jedna wogołe bez sensu i niby już zakład ma zjechaną opinię. W kazdym razie, jakby ktoś miał problemu ze swoim autkiem, to może najpierw zapytać na http://www.forum.toyota.org.pl/ i może serwisSJ będzie w stanie coś pomóc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matikaj Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 www.honda.slask.pl Stronka i forum hondziarzy ze Śląska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lejka Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 W razie jakby ktos miał problemy (np. z hondą) - to polecam zajrzeć tutaj - www.japanservice.bls.pl Zaś zdecydowanie odradzam wizytę w www.honda-kemag.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatMatJoy Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 www.mitsumaniaki.pl Pozdrówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gripen Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Henpol Wrocław ul. Zaporoska 37A tel. 784 59 15 Walcar WROCŁAW ul. LWOWSKA 29 Tel. (071) 332 51 12, 0601 792 997 Tel./fax (071) 787 78 60 poniedziałek - piątek od 9:00 do 17:00 sobota od 9:00 do 15:00 www.walcar.wroclaw.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeci Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 www.turbokillers.com oraz klubowy serwis: www.skyracing.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcprzemek Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 www.paseoteam.pl www.forum.paseoteam.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZCF13 Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 AUTO-BIAŁOŁĘKA HONDA NISSAN TOYOTA Serwis specjalistyczny 03-199 Warszawa, Modlińska 41 Piotr Szabat - kierownik serwisu tel.: 0-601 358 735, 0-228 113 205 przeglądy, blacharka, geometria, wyważanie, klima Ps. Można utargować rabat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedi Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Japan Auto Parts Sosnowiec, ul. Wspólna 11 tel 32 266 19 19 Obsługa średnio miła , ale mają dobre ceny, sporo rzeczy "od ręki" i szybko sprowadzają to co potrzeba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasioo Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 JAPAUTO Części do aut Japońskich i Koreańskich Gdańsk - Orunia Górna, ul. Strzelców Karpackich 6c/10 tel. (58) 305 68 48 (GG) 6338761, 1652076 mail - [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIEDZMIN79 Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Sklep realizuje zamówienia części do wszystkich marek - Europejskie i japońskie oraz koreańskie (bardzo dobre ceny i dobry dostęp do części dla Fiatów i Daewo). Realizujemy zamówienia w tym samym dniu a nawet w przeciągu godziny - najdłuższy czas oczekiwania to z dnia na dzień. Posiadamy dostęp do części wielu producentów dlatego istnieje możliwość doboru części indywidualnie pod klienta (jakość i oczywiście cena gdzie istnieją bardzo duże rozbieżności) Sklep znajduje się w Dąbrowie Górniczej ul. Górnicza 22 na przeciwko Liceum "Żeromskiego" czynny codziennie od 9 - 17 stej w soboty od 9-12stej Kontakt telefoniczny praktyczne całą dobę pod tel. 501 016 259 oraz w godzinach otwarcia sklepu 262- 19 -45 gg 2213100 email [email protected] lub [email protected] Na terenie zagłębia prowadzimy dowóz części do klienta, a dla klientów z autokąciku 10% rabatu. Ponadto oferujemy miłą obsługę, fachowy dobór podzespołów oraz pomoc przy wszelkich problemach związanych z motoryzacją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek75 Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Adresu tego klubu jeszcze chyba nie był zamieszczony: www.suzukiklub.pl Dużo ciekawych informacji o różnych modelach Suzuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek75 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Adres tego klubu a zarazem Stowarzyszenia jeszcze chyba nie był zamieszczony, : www.klubsuzuki.pl Dużo ciekawych informacji o różnych modelach Suzuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bemo Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Warszawa ul Rokosowska 8. Dużo nietypowych części zawieszenia do Civica takich jak cukierki itd ceny b.dobre Powołajcie się że jesteście od Bemo będzie tanio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boka Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Witam, ostatnio oddalem swojego prawie 10-cio letniego Swift'a do warsztatu na 11-go listopada w Michalinie za zakladem Grogum po tej samej stronie ulicy. Zrobilem w nim: - przeglad - filtry, oleje, klocki, - wahacz lewy, - bebny i okladziny, - pasek klinowy, i pare drobnych rzeczy. Polecam ten warsztat! Bardzo dokladnie wykonana robota. Smiem twierdzic, ze moj swistak nigdy wczesniej lepiej nie hamowal ;-) pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Witam, koleżka pracuje w Aso Toyota, i chętnie służy pomocą poza godzinami pracy. Wszelkie szczegóły pod tel.510-372-205. Ma już spore grono zadowolonych klientów które ciągle się poszerza. W razie czego powołać się na Kamila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ananas Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Serwis Hyundai Raba II, Jaworzno, ul Grunwaldzka. Proponuję omijać szerokim łukiem. Załatwienie u nich czegokolwiek jest możliwe, ale trzeba wykazać się dużym zakresem własnej wiedzy w zakresie techniki motoryzacyjnej, konsekwencją oraz stanowczością, aby nie dać zrobić się w bolo. Mój pierwszy kontakt w tym serwisem był związany z typową usterką Hyundai'u i30 polegającą na subtelnych stukach układu kierowniczego przy jeździe po specyficznym rodzaju nawierzchni, gdy zawieszenie pracowało w pewnym zakresie częstotliwości. Majstry na stanowisku diagnostycznym oczywiście nic nie stwierdzili, dopiero gdy wpakowałem do samochodu mistrza serwisu wraz z mechanikiem i przewiozłem ich "drogą testową" uznali usterkę. Kilka dni trwało sprowadzenie elastycznej podkładki w układzie wspomagania. Wymiana podkładki trwała 1 (słownie jeden) dzień. Usterka została usunięta, ale przy odbiorze auta stwierdziłem, że nie działa sterowanie systemem audio przy kierownicy. Trzeba było zdemontować poduszkę, koło kierownicy, znaleźć wtyczkę i podłączyć ją do kostki, zamontować ponownie kierownicę i poduszkę. Po tym okazało się, że koło kierownicy jest zamontowane w ten sposób, że przy jeździe na wprost na prostym odcinku drogi kierownica była skręcona w prawo mniej więcej o 20 - 30 stopni. Majstry z serwisu zaproponowali, że skorygują tę usterkę regulując układ kierowniczy. W tym momencie trochę się wkurzyłem i powiedziałem, że jeśli tak zrobią, to zaraz złożę doniesienie do prokuratury o zniszczeniu mojej prywatnej własności. Skończyło się na tym, że za 3 podejściem udało się ustawić koło kierownicy prawidłowo. Za kilka miesięcy usterka polegająca na delikatnych stukach w układzie kierowniczym pojawiła się ponownie. W serwisie znów chcieli wymieniać elastyczną podkładkę przy wspomaganiu. Interwencja w Hyundai Motor Poland pomogła, wymieniono mi całą kolumnę kierownicy wraz z elektrycznym układem wspomagania. Po wymianie oczywiście znów źle ustawiono koło kierownicy, ale tym razem udało się go ustawić prawidłowo za drugim podejściem. Od tego czasu problem ze stukami w układzie kierowniczym zniknął. Co pewien czas lubię wskoczyć do kanału i pooglądać auto od spodu. Odniosłem wrażenie, że łącznik prawego tylnego stabilizatora ma lekko wyczuwalny luz. Majstry na stanowisku diagnostycznym znowu nic nie stwierdzili, dopiero gdy pokazałem im jak można to sprawdzić, łącznik stabilizatora została wymieniony. Po tych historiach unikam kontaktu z tym serwisem. Serwis Autokopex Cars, Mysłowice, ul. Bończyka. W zeszłym roku robiłem tam pierwszy przegląd gwarancyjny. Miła, konkretna, fachowa i kompetentna obsługa. Można z nimi się dogadać, które części, czy też olej można kupić samemu, proponują zamienniki np. filtr p.pyłkowy, w efekcie czego koszt przeglądu był prawie o połowie niższy niż w Rabie II w Jaworznie. Koszt dezynfekcji układu klimatyzacji metodą ozonowania mieścił się w standardowym koszcie przeglądu, natomiast w Rabie II wyceniono to na dodatkowe ponad 100 zł. Także w zeszłym roku zauważyłem w tylnej lampie odklejony wewnętrzny łącznik między światłem cofania, a kierunkowskazem. Zgłosiłem to jako usterkę gwarancyjną. Za 3 dni wymieniono bez problemów całą tylną lampę. Zdecydowanie polecam ten serwis. Tę opinię potwierdzają także moi znajomi, którzy korzystali z usług tego serwisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 elektryk, mechanik, elektromechanik Adres: ul. Modlińska 255 b AUTO KLASS Telefon: (022) 814-14-50 serwisuję tam swoją rolkę i jestem bardziej niż bardzo zadowolony bardzo dobre ceny i fachowa obsługa. Na miejscu również zrobią geometrię Dziś ustawiali mi fabryczny wybryk toyoty - kiepską geometrię tyłu, o której ASO toyoty powiedziało, że 'paaaaaanie, i gorszy były, ale pan się nie przejmuje, bo nawet jak założymy panu nową belkę, to może być tak samo albo i gorzej'. Auto klass dłubał trochę ponad 3 godziny i geometrię mam 'podręcznikową', a samochód prowadzi się rewelacyjnie Widzę tam różne fury - Skody, BMW, VW... przy każdym zawsze są do bólu dokładni, nie śpieszą się. Podsumowując - polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdm Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Perfect Service Magic Mechanik - Warszawa Ulica: Przewodowa 134B 04-895, Warszawa tel 022/8720065 Zajmuja sie wszelka mascia samochodow. Maja bardzo dobrze ogarnieta toyote. Fachowa obsluga, do tego sluchaja sugestii klienta. Polecam. Tanio, szybko i solidnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrykslk398539 Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Szukasz części do Hondy, masz numer katalogowy, może pomogę z ceną. Odbiór osobisty Łódź - Warszawa info priv . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenek32 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Mam pytanie do kogoś z Białegostoku. Czy jest osoba która mogła by mi napisać coś na temat tego serwisu Mitsubishi http://mitsubishiblog.pl/grafix/ ? Jakieś plusy/minusy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bednar Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 > Mam pytanie do kogoś z Białegostoku. Czy jest osoba która mogła by mi napisać coś na temat tego > serwisu Mitsubishi http://mitsubishiblog.pl/grafix/ ? Jakieś plusy/minusy? Na forum subaru jest polecany jako jedno z lepszych aso subaru w Polsce. Nie wiem jak jest w kontekście mitsubishi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_diablo Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 > Na forum subaru jest polecany jako jedno z lepszych aso subaru w Polsce. Nie wiem jak jest w > kontekście mitsubishi. W kontekście Mitsubishi również. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hopman Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 BOK e-AutoSklep.pl ulica 1-go Maja 14 41-706 Ruda Śląska tel. 606 617 396 www.e-autosklep.pl Sklep wysyłkowy z akcesoriami samochodowymi. W ofercie znajdują się między innymi bagażniki dachowe, dywaniki gumowe, pokrowce na siedzeniaoraz łańcuchy na koła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts