Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zwiekszenie mocy cc700

Featured Replies

Napisano

jak w temacie jest jakiś sposób na zwiększenie mocy w cc700 mam zamiar kupić filtr storzkowy powietrza ma ktoś z was i czy wogóle daje to coś

Napisano

> jak w temacie jest jakiś sposób na zwiększenie mocy w cc700 mam

> zamiar kupić filtr storzkowy powietrza ma ktoś z was i czy

> wogóle daje to coś

no. duzo daje. szczegolnie w 700

daje tzw "efekt placebo". WYDAJE ci sie ze cos daje

to juz iwecej da wywalenie kata (jesli aisan)

pozdro

Napisano

> wogóle daje to coś

najlepszym sposobem na zwiekszenie mocy w silniu 700 jest jego zmian na 900 lub 1100 ewwentualnie 1200 i nnej mozliwosci na odzczowalne podniesienie mocy nie widze. niewiem.gif

Napisano

> wogóle daje to coś

niesluch si ich to sa same lobuzy 033102bebe_1_prv.gif kupujesz sobie czerwony przycisk od nowej bety m5 montujesz go np na galce dzwigni zmiany biegow cala instalacje musisz schowac pod siedzeniem asazera podpinasz to pod kolpaki diodowa antenke i napis CAR AUDIO na tylnije szybi nacisniecie przycisku powoduje wessanie powietrza z przed samochodu i wyrzucenie go przez tylnia wycieraczke efekt odrzutowy jak na nosie z tym ze tanie ale wzrasta spalanie ok 50litrow powietrza i 3 litry wachy na 5metrow ale warto uwuerz ok.gifhehe.gifhehe.gif

tak powaznie to swap i nie da inaczej rady drive.gif

Napisano

> najlepszym sposobem na zwiekszenie mocy w silniu 700 jest jego zmian

> na 900 lub 1100 ewwentualnie 1200 i nnej mozliwosci na

> odzczowalne podniesienie mocy nie widze.

uwielbiam takie "rzeczowe" podejscie do tematu. Kolega zadal konktretne pytanie i nalezy go uszanowac i udzielisc SENSOWNEJ odpowiedzi. A nie medzić bez sensu "swap"

tym sposobem zniechecasz czlowieka ktory byc moze chcial tu zaostac na dłuzej. A takim wymadrzaniem i popisywaniem tylko powodujesz niezdrową i nieprzyjemną atmosferę.

Przypuszczam ze gdyby pytający mial mozliwosc to by tego swapa dawno zrobil. wiec oszczedz sobie takie bezsensowne uwagi

Napisano

> uwielbiam takie "rzeczowe" podejscie do tematu. Kolega zadal

> konktretne pytanie i nalezy go uszanowac i udzielisc SENSOWNEJ

> odpowiedzi. A nie medzić bez sensu "swap"

> tym sposobem zniechecasz czlowieka ktory byc moze chcial tu zaostac

> na dłuzej. A takim wymadrzaniem i popisywaniem tylko powodujesz

> niezdrową i nieprzyjemną atmosferę.

> Przypuszczam ze gdyby pytający mial mozliwosc to by tego swapa dawno

> zrobil. wiec oszczedz sobie takie bezsensowne uwagi

spoko niech wytnie kata planuje glowice poleruje doloty wyloty odelzy kolo zmienia caly wydech zaklada profi stoze itd ale czy warto bo za ta cene mial by juz przynajmniej na 900 badz 1,1

Napisano

Witam.

Podniesienie mocy w 700 do poziomu takiego żeby to odczuć jest bardzo kosztowne. Ale jest inna opcja dla tych którzy posiadają 700 i chcą mieć samochód do sprawnego przemieszczania się po mieście. Należy zadbać oto aby stan techniczny silniczka i elementów wpływających na poruszanie się samochodu był bardzo dobry i to w zupełności wystarczy. Daje sobie ręke uciąć że nie jedna 700 nastuka więcej kilometrów niż te sprytne "kilerki" a i nie jedna osoba powróci do serji. hehe.gif

Napisano

> Witam.

> Podniesienie mocy w 700 do poziomu takiego żeby to odczuć jest bardzo

> kosztowne. Ale jest inna opcja dla tych którzy posiadają 700 i

> chcą mieć samochód do sprawnego przemieszczania się po mieście.

> Należy zadbać oto aby stan techniczny silniczka i elementów

> wpływających na poruszanie się samochodu był bardzo dobry i to w

> zupełności wystarczy. Daje sobie ręke uciąć że nie jedna 700

> nastuka więcej kilometrów niż te sprytne "kilerki" a i nie jedna

> osoba powróci do serji.

claps.gif dla tego pana 20.GIF

jezdze 700... uzywam go do jazdy po miescie i jest wystarczajacy... podnoszenie mocy chyba nie bardzo ma sens, bo jak pisali koledzy wyzej bedzie bardzo drogie zeby bylo odczuwalne... faktycznie prosciej wsadzic 900 ccm...

dbaj o swojego agencika a na pewno bedziesz zadowolony... przy okazji odkladaj pieniadze, ale raczej na swap niz na mody jesli nadal bedzie Ci zalezalo na wiekszej mocy.

jak pisalem jezdze 700 i nie narzekam... fakt... spalanie mam jak wurc hehe.gif, ale nie blokuje ruchu na swiatlach... na krotka trase jak sie jest twardym i nie ma sie zamiaru wyprzedzac tez jest ok ;-)

Napisano

> wogóle daje to coś

Najlepiej to przyzwyczaić się do tego autka. Chyba że chcesz wydac duuużo pieniążków a otrzymac mizerny efekt podniesienia mocy.

Napisano

> Najlepiej to przyzwyczaić się do tego autka.

tak jest... ja jak sie spiesze jade citroenem c1 ;p to jest dopiero maly zlośnik ( 68KM z silnika 1000 ccm przy masie podobnej do SCS ) ;p

ale mod cento polegajacy na postawieniu w garazu c1 jest chyba nawet drozszy niz swap ;p

Napisano

> wogóle daje to coś

cześć

samo założenie stożka nic nie da, jeżeli chodzi o poprawę osiągów.

BTW sympatyczny avatar oink.gifzlosnik.gif

Napisano

> niesluch si ich to sa same lobuzy kupujesz sobie czerwony przycisk

> od nowej bety m5 montujesz go np na galce dzwigni zmiany biegow

> cala instalacje musisz schowac pod siedzeniem asazera podpinasz

> to pod kolpaki diodowa antenke i napis CAR AUDIO na tylnije

> szybi nacisniecie przycisku powoduje wessanie powietrza z przed

> samochodu i wyrzucenie go przez tylnia wycieraczke efekt

> odrzutowy jak na nosie z tym ze tanie ale wzrasta spalanie ok

> 50litrow powietrza i 3 litry wachy na 5metrow ale warto uwuerz

> tak powaznie to swap i nie da inaczej rady

chcialbym kiedys z Toba na swiatłach sie spotkac i zobaczyc co potrafi Twoja 900 hehe.gif jeden tez byl mądry dzisiaj na swiatłach Citroenem Saxo i daleko mi nie odjechał

Napisano

da dużo, ale nie sam, dodatkowo trzeba zalożyć tłumik michaela z owalną końcówką (większy przyrost mozy niż ten z okragłą) do tego strumienice naddźwiękową Dżonsa i łuskową Michaela, bliżej silnika tą Dżonsa a potem w odległości pierwszej harmonicznej + Fi wydechu łuskową Michaela, dobrze by było jeszcze założyć magnetyzer neodymowy na przewód odmy ( dużo lepsze i płynniejsze odpowietrzenie skrzyni korbowej) no i taki sam magnetyzer tylko ten z serii "Turbo + " na przewód paliwowy ale w odległości ściśłe policzonej (odległość zależy od tego czy auto na ulicę czy do wyścigów), Magnetyzer na dolot powietrza odpuść to nic niedaje sam testowałem, acha i pamiętaj jak kupujesz filtr stożkowy to tylko z podwójnymi i najlepiej by było kierunkowymii dyfuzorami przepływu powietrza ( lepsze napełnianie silnika w stosunku do niekierunkowych dyfuzorów)

Napisano

MCKEN waytogo.gif

Napisano

> uwielbiam takie "rzeczowe" podejscie do tematu. Kolega zadal

> konktretne pytanie i nalezy go uszanowac i udzielisc SENSOWNEJ

> odpowiedzi. A nie medzić bez sensu "swap"

> tym sposobem zniechecasz czlowieka ktory byc moze chcial tu zaostac

> na dłuzej. A takim wymadrzaniem i popisywaniem tylko powodujesz

> niezdrową i nieprzyjemną atmosferę.

> Przypuszczam ze gdyby pytający mial mozliwosc to by tego swapa dawno

> zrobil. wiec oszczedz sobie takie bezsensowne uwagi

Jak kiedyś pytałem, to uzyskałem odpowiedź: rusz kupę, a zacznie śmierdzieć. wpysk.gif

Napisano

wiesz mam pomysła na biznesa zlosnik.gif załozymy firme tjunikowa zlosnik.gif ty bedziesz wciskał im kit a ja zamontuje to co uda Ci sie wcisnąc zlosnik.gif

Napisano

> wogóle daje to coś

mozesz kupic filtr ale jesli chodzi o osiagi to on Ci nic nie da ok.gif lepsze efekty osiagniesz dbajac o silnik, wymieniajac jak trzeba olej, stosując dobre swiece , przewody, paliwo itp.

jesli chcesz cos wyciagnac z tego silnika mysle ze np. chojnacki wyciagnalby z tego jakies 50 koni, tylko ze kosztuje to znacznie wiecej niz filtr stozkowy. i bardziej oplacalne byloby wrzucenie 1.2, zapewne niewiele drozsze, za to dajace 75 solidnych trwałych koni

Napisano

Powiem krótko: wkład finansowy w silnik 704 , żeby go doprowadzić chociaż do seryjnej mocy 899 będzie wiele większy niż swap na wyżej wspomiany 893goodvibes.gif

Napisano

> najlepszym sposobem na zwiekszenie mocy w silniu 700 jest jego zmian

> na 900 lub 1100 ewwentualnie 1200 i nnej mozliwosci na

> odzczowalne podniesienie mocy nie widze.

ja widze:

obróbka typu gt głowicy, odelzone koło zamachowe i wywazenie wału korbowego, dobre kolektory, 2 gardzielowe gazniki webera lub inne i powinno byc jakies 70-80 koni

tylko ze to całkowicie nieopłacalne

Napisano

Ja czytam niektóre opinie i odpowiedzi dotyczące postów o 700 to mam wrażenie, że to jest taka zakałahehe.gif w rodzinie fiatów cinquecento. Ale to moim zdaniem jest mylne stwierdzenie i to jest pełnoprawny członek grona fiatów cinquecento. Więc ludzie odpuście sobie odpowiedzi typu:

- to wcale niejedzie

- ztym nic się nieda zrobić, najlepiej zmień silnik

Ostatnio tutaj przeczytałem że niedługo zostaną same 700 na Centomani i to już niebiędzie centomania. icon_eek.gif (a co to będzie??)

Napisano

> Ja czytam niektóre opinie i odpowiedzi dotyczące postów o 700 to mam

> wrażenie, że to jest taka zakała w rodzinie fiatów cinquecento.

> Ale to moim zdaniem jest mylne stwierdzenie i to jest

> pełnoprawny członek grona fiatów cinquecento. Więc ludzie

> odpuście sobie odpowiedzi typu:

> - to wcale niejedzie

> - ztym nic się nieda zrobić, najlepiej zmień silnik

> Ostatnio tutaj przeczytałem że niedługo zostaną same 700 na Centomani

> i to już niebiędzie centomania. (a co to będzie??)

chlopaku 700 to przestarzała konstrukcja i nic tego nie zmieni, silniczek ten jest za słaby do takiego auta i koniec kropka. owszem da sie tym jezdzic ale podnoszenie mocy tego silnika to topienie kasy w blocie i czysta głupota. dlaczego mamy oszukiwac kolesia mówiac mu ze da sie z tym duzo zrobic i ze stozek mu wiele doda mocy skoro to NIEPRAWDA !!!

Napisano

Ja to wiem sam Mu napisałem że podnesienie mocy jest bardzo kosztowne i nieopłacalne. A z opinią że silnik jest zasłaby do tej budy sie niezgodze.

Mi nie chodzi oty by kogoś oszukiwać, ale powiedzieć normalnie niema sensu bo zadrogo i efekty marne. A wiele osób mówi odrazu coś w tym stylu "czym ty jeździsz to jest bubel", żle zrbiłeś że to kupiłeś.

Napisano
  • Autor

> wogóle daje to coś

dzięki za tak wyczerpujące odpowiedzi zmiana silnika będzie ale jeszcze nie teraz pozdro.

zeby.GIF

Napisano

bo to jest bubel jakich mało, przez rok ujeżdżałem tego demona mocy

Napisano

> Ja czytam niektóre opinie i odpowiedzi dotyczące postów o 700 to mam

> wrażenie, że to jest taka zakała w rodzinie fiatów cinquecento.

> Ale to moim zdaniem jest mylne stwierdzenie i to jest

> pełnoprawny członek grona fiatów cinquecento. Więc ludzie

> odpuście sobie odpowiedzi typu:

> - to wcale niejedzie

> - ztym nic się nieda zrobić, najlepiej zmień silnik

> Ostatnio tutaj przeczytałem że niedługo zostaną same 700 na Centomani

> i to już niebiędzie centomania. (a co to będzie??)

claps.gifclaps.gifclaps.gif

700 etka, to bardzo sympatyczny samochodzik, jest ich coraz więcej na ulicach i jeżdzą, większość zadbanych egzemplarzy potrafi spalic sladowe ilości paliwa, być stosunkowo tania w naprawach i częściach.

Ogólnie o te silniki trzeba dbać a więc filtry i oleje wymieniać co rok lub co 10tys km, a wtedy autko potrafi być sympatycznym przyjacielem, do jazdy po mieście jest swietnie, parkuje gdzie chce, a potem nie martwie się że nie odpali albo coś się popsuje (nawet jesli to magiczna skrzynka z narzędziami w bagazniku jest i zawsze szybciutko można autko uruchomic)

Na trase ..... no coż ferrari to nie jest ale spokojnie i bez szaleństw zawsze dowiezie mnie tam gdzie chce.

Nie ma sensu inwestować w przeróbki silnika, warto natomiast inwestować w jego dobre utrzymanie i od czasu do czasu przedmuchać dysze w gazniku.....

Napisano

Dobra niema co sie tutaj rozwodzić co do 700 bo każdy ma swoje zdanie i nikt go niezmieni20.GIF. Ale warto się zastanowić czy każdego stać aby wydać worek talarów tylko poto aby po mieście bujać się 1.2 lub mocno dłubniętą 1.1 z prędkośćią 60 Km/h czy lepiej wydać te talary na jakiś inny cel .....????? i smigać sobie 700.

Napisano

> 700 etka, to bardzo sympatyczny samochodzik, jest ich coraz więcej na

> ulicach i jeżdzą, większość zadbanych egzemplarzy potrafi

coraz wiecej? a skad sie biorą? bo chyba nie z zachodu hehe.gif

jasne ze jest sympatyczny, zwlaszcza jak zaczna sie problemy z aisanem

Napisano

> coraz wiecej? a skad sie biorą? bo chyba nie z zachodu

> jasne ze jest sympatyczny, zwlaszcza jak zaczna sie problemy z

> aisanem

a miales z nim problemy ze jestes takim specjalistą w dziedzinie aisana?

Napisano

Miałem właśnie to samo napisać. Większość problemów z aisanem wynika z złego stanu technicznego i nieumiejętnej regulacji ich. A i ogólnie panuje zasada że aisan to zło ale jeżeli ktoś to zamontował do samochodu i spełniało to pewne normy to niemoże być aż tak złe.

Napisano

> sladowe ilości paliwa

no sladowych ilosci to akurat mi ostatnio do 10l/100 brakuje 270751858-jezyk.gif

ale moze to przez ciagniecie go do 60 km/h na 2-ce itd wink.gif

Napisano

> a miales z nim problemy ze jestes takim specjalistą w dziedzinie

> aisana?

wystarczy ze znam opinie uzytkowników tego cudu techniki. 90 % opisywanych problemów z 700 dotyczy wlasnie aisana, to chyba o czyms swiadczy. no chyba ze posiadacze aisanów szczególnie nie dbaja o auta

Napisano

> ja miałem a co ?

a ja nie mam... aisan lubi kata zeby.GIF

Napisano

> wystarczy ze znam opinie uzytkowników tego cudu techniki. 90 %

> opisywanych problemów z 700 dotyczy wlasnie aisana, to chyba o

> czyms swiadczy. no chyba ze posiadacze aisanów szczególnie nie

> dbaja o auta

no widzisz. TY ZNASZ OPINIE a ja nim jezdzę. Od kilku ladnych lat, Nabite wiele tys km. I wierz mi, jakos jestem zadowolony. A to co Ty teraz robisz to wlasnie kontynuowanie bajań , stereotypów, opowiesci i legend. gdzies cos przeczytales, gdzies cos uslyszales i ciagniesz dalej te opowiesci. Prawda jest niestety taka, ze tu wiekszosc problemów wynika z tych nieszczesnych wezyków. I tyle. Nie jest to gaznik do regulacji ktorego wystarcza umiejestnosc trzymania srubokreta w rece. To fakt. Ale mozna go bez problemu opanowac.

Ja nie wypowiadam się na temat, np. 'wtrysk w samochodzie X jest do d.." bo nie mam o tym pojecia, nigdy auta marki X nie mialem a ze czytalem cos w necie...to nie wystarczy. Wybacz, ale zachowujesz się jak baba w maglu - cos uslyszala to plotkuje dalej.

Napisano

jeszcze raz Ci napiszę że miałem watpliwą przyjemność poruszania się takim wynalazkiem i wybacz ale z gófna twarogu nie ubijesz

Napisano

> no widzisz. TY ZNASZ OPINIE a ja nim jezdzę. Od kilku ladnych lat,

> Nabite wiele tys km. I wierz mi, jakos jestem zadowolony. A to

> co Ty teraz robisz to wlasnie kontynuowanie bajań , stereotypów,

> opowiesci i legend. gdzies cos przeczytales, gdzies cos

> uslyszales i ciagniesz dalej te opowiesci. Prawda jest niestety

> taka, ze tu wiekszosc problemów wynika z tych nieszczesnych

> wezyków. I tyle. Nie jest to gaznik do regulacji ktorego

> wystarcza umiejestnosc trzymania srubokreta w rece. To fakt. Ale

> mozna go bez problemu opanowac.

> Ja nie wypowiadam się na temat, np. 'wtrysk w samochodzie X jest do

> d.." bo nie mam o tym pojecia, nigdy auta marki X nie mialem a

> ze czytalem cos w necie...to nie wystarczy. Wybacz, ale

> zachowujesz się jak baba w maglu - cos uslyszala to plotkuje

> dalej.

nie mój drogi, powiedz mi jedna rzecz - czy jesli ktos nie mial problemów z syrenka to znaczy ze te auta byly dobre? albo jesli jednemu trafil sie 126p z moca fabryczna 33 KM to wsztstkie takie były? NIE

ciesze sie ze nie masz problemów, ale niestety jestes wyjatkiem bo wiekszosc problemy ma i tego nie zmienisz.

i prosze Cie nie uzywaj w stosunku do mnie okreslen baba w maglu bo doprowadzisz do niepotrzebnych przepychanek. prosiłbym o odrobine szacunku wzgledem starszego uzyszkodnika

Napisano

> jeszcze raz Ci napiszę że miałem watpliwą przyjemność poruszania się

> takim wynalazkiem i wybacz ale z gófna twarogu nie ubijesz

a czy ja napisalem ze jestem zwolennikiem robienia z gowna z twarogu?

gdybys umial czytac ze zrozumiem to byc moze bys to wywnioskowal. NIGDZIE nie napisalem ze to ma sens, wrecz przeciwnie, napisalem ze montowanie filtra nie ma sensu.

wiec jak to ktos napisal , "zluzuj poślady" i sie nie czepiaj

Napisano

> jeszcze raz Ci napiszę że miałem watpliwą przyjemność poruszania się

> takim wynalazkiem i wybacz ale z gófna twarogu nie ubijesz

hehe.gifok.gif

Napisano

> nie mój drogi, powiedz mi jedna rzecz - czy jesli ktos nie mial

> problemów z syrenka to znaczy ze te auta byly dobre? albo jesli

> jednemu trafil sie 126p z moca fabryczna 33 KM to wsztstkie

> takie były? NIE

> ciesze sie ze nie masz problemów, ale niestety jestes wyjatkiem bo

> wiekszosc problemy ma i tego nie zmienisz.

> i prosze Cie nie uzywaj w stosunku do mnie okreslen baba w maglu bo

> doprowadzisz do niepotrzebnych przepychanek. prosiłbym o

> odrobine szacunku wzgledem starszego uzyszkodnika

szkoda ze nie jestes tak wyczulony na punkcie swoich okresleniem wzgledem innych uzytkowników ale OK.

ok.gif

Napisano

IMHO moze byc tak, ze czesto sie tu spotykamy z problemem aisana bo agentow z tym wynalazkiem jest bardzo duzo... zwykla rzecza tez jest to, ze bardziej zwraca sie uwage na negatywy...

przeciez to ludzie majacy problem pytaja o niego na forum a dyskusje typu "mam aisana, jest zajebiscie" raczej sie nie zdazaja...

moze wiec aisan nie jest taki zly (ja nie narzekam) tylko jest go duzo i stad powracajace pytania na forum... KPW?

Napisano

> coraz wiecej? a skad sie biorą? bo chyba nie z zachodu

Z zachodu nie, ale coraz więcej ludzi zmienia z np 126p na cc 700

znajdz mi komis samochodowy w którym jest wiecej niz 2-3 cc700, wyprzedaja sie jak cieple bułeczki

> jasne ze jest sympatyczny, zwlaszcza jak zaczna sie problemy z

> aisanem

Dobry Aisian nie jest zły trzeba tylko o niego dbać, a posmiga wiele km

Napisano

> no sladowych ilosci to akurat mi ostatnio do 10l/100 brakuje

> ale moze to przez ciagniecie go do 60 km/h na 2-ce itd

sam sobie kolega odpowiedział smile.gif dobrze wyregulowany gaznik i normalna jazda pozwala zmniejszyc spalanie w jezdzie mieszanej do 6l/100,

Wlaczyłem dobre poł roku ustawiając i przestawiając gaznik w koncu udało mi sie go tak ustawic że nie powinien wziąc w miescie wiecej jak 6,5 a w trasie 5,5l/100

Napisano

> luźny jestem jak szpadel w gnoju

rozwaliles mnie tym tekstem 20.GIF

Napisano

> szkoda ze nie jestes tak wyczulony na punkcie swoich okresleniem

> wzgledem innych uzytkowników ale OK.

jesli mówisz o tym jak sie odnosze do gn to zapewniam Cie ze nie wiesz co piszesz ok.gif

w kazdym razie, skoro tak sie doskonale znasz na aisanie i jest to prosty gaznik to tutaj kolega potrzebuje pomocy z tym wynalazkiem:

http://autokacik.pl/showthreaded.php?Cat=0&Number=277800477&page=0

Napisano

> chcialbym kiedys z Toba na swiatłach sie spotkac i zobaczyc co

> potrafi Twoja 900 jeden tez byl mądry dzisiaj na swiatłach

> Citroenem Saxo i daleko mi nie odjechał

czy to jest wyzwanie???? nie widze problemu

Napisano

> jesli mówisz o tym jak sie odnosze do gn to zapewniam Cie ze nie

> wiesz co piszesz

> w kazdym razie, skoro tak sie doskonale znasz na aisanie i jest to

> prosty gaznik to tutaj kolega potrzebuje pomocy z tym

> wynalazkiem:

> http://autokacik.pl/showthreaded.php?Cat=0&Number=277800477&page=0

nie, no nastepny ktory nie umi czytac

napisalem gdzies ze to prosty gaznik? Napisalem ze mozna go opanowac. Tyle

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.