Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mini jazda Mazda CX-7

Featured Replies

Napisano

... no wieczlosnik.gif.... siedze sobie dzis w biurze kompletnie nie majac nic do robotyswiety.gif a tu serce.gif dzwoni. ... Masz byc za 1h tu i tu.... bo znalazlam cos co mi sie wreszcie podobagrinser006.gif

Doczolgalem sie do dealera ok 15 i zobaczylem toswiety.gif ...

5920845.jpg

5920846.jpg

Chociaz IMHO czarny ladniejszy 270635636-JUMP2.gif

5855263.jpg

5855258.jpg

5855260.jpg

ale ... serce.gif pojechalo pierwsze ... wrocilo po 40 minutach i ... nie nie podoba mi siezlosnik.gif....mikolaj.gif ... jeszcze taka stara nie jestem zeby SUV kupowachahaha.gif.... No dobra ale skoro mnie tu zaciagnelas to teraz moja kolejwpysk.gif

Wiec wsiadamy (wnetrze)

Bardzo komfortowe siedzenia ktore pozwalaja bardzo latwo znalezc wygodna pozycje za kierownica. Siedzenie kierowcy ma 4 plaszczyzny regulacji. Wiec przesiadajac sie z HiLux czulem jak bym przesiadl sie z drewnialego pierdziolka-stoleczka na komfortowa, skorzana kanape.Duzy pluswaytogo.gif

Kierownica ma regulacje w dwoch plaszczyznach - standard dzis ale... w polaczeniu z bardzo wygodna kierownica o sportowym design daje naprawde mozliwosc znalezienia pozycji dla kazdegohmm.gif.

Przestrzen nad glowa jest bardzo dobra, mam 6 stop wysokosci, i jeszcze jeden mozg by sie tam zmiescilwink.gif

Lewarek jest bardzo komfortowy, w zasiegu reki.... powlekany miekka skora.... sama przyjemnosc ok.gif szczegolnie w polaczeniu z silnikiem

Mala niedogodnosc ktora mnie denerwowala to odleglosci na speedo miedzy km. Jesli szybko spojzec nie jest to za bardzo czytelnenono.gif... Trzeba oderwac wzrok na ciut dluzej...hmm.gif ...

No dobra troche technikijump.gif...

Kiedy zobaczylem silnik myslalem ze jest taki sam jak w Mazda 3 czyli 2.3l 115kW ale... nienono.gif

No wiec nie. Pod maska bije serce o - 2.3l takgrinser006.gif, ale 170kW direct injection turbocharged i jesli wierzyc w te marketingowe pierdolki to MZR 2.3 DISI turbo ma 350 Nm @ 2500 ... czyli obrazowo 99% mocy jest dostepne w przedziale do 5,000 rpm, ...

Wszystko to jest zespolone z 6-speed automatic z wyborem Activematic. Do dzis zylem w przekonaniu ze nie ma nic lepszego niz 5 speed automat z HiLux dopoki nie przejechalem tym baby270635636-JUMP2.gif ... Nawet nie zdalem sobie sprawy jak szybko zmienia biegi dopoki nie popatrzylem na speedo i wtedy trafilo do mnie jak szybki jest to auto. Silnik wkerca sie szybko na obroty ale w gornym zakresie staje sie dosc glosny . Do gazu trzeba miec wyczucie bo jest naprawde wrazliwy jak kobieta526.gifmulher.gif

Lista wyposazenia jest dosc dlugawa w standardzie ze nie warto jej nawet wymieniac...niewiem.gif ... Wszystko co jest dzis w standardzie Airbags, ABS, TCS, DSC dotego dochodzi AWD zlosnik.gif ...

Myslac o dzieciach pasazerowie z tylu moga sie usmiechac dzieki to (c?)hojnej ilosci miejsca . Siedzenia sa rowniez komfortowewaytogo.gif - chociaz z tylu nie jechalem tylko siedzialem... Siedzenia w 60/40 Potrafia powiekszyc bagaznik, a dostep przez tylna klape jest naprawde latwy....

2 wersje wyposazenia normalna i luxury.

Normalna to normalnazlosnik.gif Luxury ma to co normalna + sun roof, chromowane klamki, skorz w calym aucie, 8 regulacja siedzien zamiast 4 zakresow, 240W premium Bose® system food.gif,,,

Czy warto coz IMHO tak.

Czy moja opinia jest miarodajnazlosnik.gif - NIE. Spedzilem w aucie jezdzac ok 1h i 70-80 km wiec jest to zdecydowanie za krotkopalacz.gif....

Auto jest na rynku od konca listopadahmm.gif ... Czyli de facto nowy model ale juz staryzlosnik.gif... bo 2006smirk.gif

Sugerowana cena detaliczna jest A$39,910 (91,354.26 PLN as of 2007.01.02 10:46:05 UTC) za wersje bazowa i A$45,560 ... ale ta za 45k zleciala juz do 40 k przez jeden dziensmirk.gif ... reszta zalezy od umiejetnosci negocjacjiwpysk.gif ...

Czy kupilem NIEcfaniaczek.gif.... kupilem nowy komlet opon do Corolla zlosnik.gif i serce.gif musi przejezdzic nastepny rokswiety.gif ... .

Napisano
calkiem sympatyczne autko, poza tylnimi swiatlami no.gif no i cena atrakcyjna... hmm.gifhmm.gifhmm.gif
Napisano

bardzo ładne autko slinka.gif

Napisano
  • Autor

> calkiem sympatyczne autko, poza tylnimi swiatlami

IMHO to rzeczywiscie zalezy od koloru -yeah wiem ze chyba myslejakmulher.gifwink.gifhahaha.gif ale popatrz samhmm.gif. Na czarnym to to wygladalo waytogo.gif... czym jasniejszy odcien juz niezlosnik.gif

5855261.jpg

51252.jpg

6003373.jpg

no i cena

> atrakcyjna...

hmm.gif tia jest dosc dobrze dostosowanahmm.gif ale posrodku stawkiidea.gif

Ford Territory , Toyota Kluger, Nissan Murano i Subaru Tribeca (to ostatnie o [pupuk] az $14,080) sa drozsze ale masz jeszcze pare aut w tej klasie z pasujacym wyposazeniem i V6 pod maska i sa tansze np Hyundai Santa Fe, czy Holden Captivahmm.gif a Hyundai tez ladny jestzlosnik.gif

5974595.jpg

Napisano

I ta beauty jest za 94tys zł! icon_eek.gif Eh ty głupia Europo... Udusisz nas swoimi podatkami sick.gif

Imho auto piekne, wnetrze trochę surowe, ale zapewne jest to kwestia przyzwyczajenia. Tylko czy ta kierownica powinan sie tak błyszczec? hmm.gif

Napisano

Faktycznie ok.gifok.gifok.gif

czarny rzadzi smile.gif

ale jesli juz wspomniales hundaja wink.gif to nie polecam. Kolega ma takiego, i kupil tylko i wylacznie dlatego ze tanszej terenowki (nowa w Polsce) z takim wypasem i dieslem nie bylo. A ze kolega wybral sobie takie a nie inne miejsce na dzialke i dom, innego wyjscia jak terenowka to nie bylo wink.gif

Napisano

> jeszcze taka stara nie jestem zeby SUV

> kupowac....

nono.gif To nie SUV, to Crossover ok.gif

Napisano

> IMHO to rzeczywiscie zalezy od koloru -yeah wiem ze chyba myslejak

> ale popatrz sam. Na czarnym to to wygladalo ... czym jasniejszy

> odcien juz nie

czarny slinka.gifwaytogo.gif

Napisano

wow super bryczka i cena bardzo przyzwoita w Europie pewnie by kosztowała wersja najtansza ze 140 tys zł

Napisano

> ... no wiec.... siedze sobie dzis w biurze kompletnie nie majac nic

> do roboty a tu dzwoni. ... Masz byc za 1h tu i tu.... bo

No widzisz kurde belek zlosnik.gif

Jednak macie tam jakies ladne auta w Oss cool.gif

Szkoda ze to takie wysokie bydle.

P.S. Faktycznie w jasniejszych kolorach juz deko tandeta zalatuje icon_rolleyes.gif

Napisano
  • Autor

> Faktycznie

> czarny rzadzi

a mowia ze to tylko mulher.gif wybieraja auta koloramismirk.gif

> ale jesli juz wspomniales hundaja to nie polecam. [...]

A czym to popartehmm.gif?

Napisano
  • Autor

> No widzisz kurde belek

> Jednak macie tam jakies ladne auta w Oss

no widzisz dlatego to wrzucilemzlosnik.gif ... bo chyba jeszcze do EU nie dotarlopalacz.gif...

> Szkoda ze to takie wysokie bydle.

e tam LC wyzszy jesthahaha.gif

> P.S. Faktycznie w jasniejszych kolorach juz deko tandeta zalatuje

kobitahehe.gif

Napisano
  • Autor

> To nie SUV, to Crossover

hmm.gif A jak jest roznicazlosnik.gif? Bo IMVHO to jest chwyt marketingowy... Wiem wiem ja mam AUVhahaha.gif....

Napisano

> A jak jest roznica?

Crossover = wysokie kombi zlosnik.gif

SUV = terenowka ktora nie umie jezdzic w terenie zlosnik.gif

> Bo IMVHO to jest chwyt marketingowy... Wiem wiem

> ja mam AUV....

Wiadomo ze marketing zlosnik.gifok.gif

Napisano
  • Autor

> Crossover = wysokie kombi

> SUV = terenowka ktora nie umie jezdzic w terenie

no dobra waytogo.gifa co jesli twoj Crossover jest AWDzlosnik.gif?

> Wiadomo ze marketing

anowink.gif

Napisano

Przod i ogolnie bryła na fotach troche jak Murano, ale samochód interesujacy ok.gif

Napisano
  • Autor

> wow super bryczka i cena bardzo przyzwoita w Europie pewnie by

> kosztowała wersja najtansza ze 140 tys zł

a to w ogole ma sie przytoczyc do EUhmm.gif, niewiem.gif?

Napisano
  • Autor

[...]wnetrze trochę surowe, ale zapewne jest to kwestia

> przyzwyczajenia.

pokaz mi jakies inne auto gdzie do schowka miexdzy siedzeniami mozesz wlozyc laptom[zlosnik[, bo tam sie miesciwaytogo.gif

Tylko czy ta kierownica powinan sie tak

> błyszczec?

hmm.giftaki materialwaytogo.gif

Napisano

Moim zdaniem najladnieszy crossover na rynku. Tylko po co rossover? Wywraca sie, pali wiecej a miejsca tyle co w normalnym kombi.

Napisano

> To nie SUV, to Crossover

To by tlumaczylo nazwe - Crossover Xperimental - 7 ok.gif.

Napisano

Wy tam w Australii się chyba nudzicie i non stop po dealerach chodzicie i do wózków sie przymierzacie biglaugh.gif

Napisano

zdecydowanie murano zostaje moim faworytem w tej klasie suv-ów

Napisano

170kW yikes.gif

i pomyslec ze u nas swoim serce.gif kupuje sie auta o mocy 40kW hehe.gif

Napisano

> 170kW

> i pomyslec ze u nas swoim kupuje sie auta o mocy 40kW

Jakbym ja to napisal, to zaraz by na mnie napadli ze nie znam realiow Polski...

Napisano
  • Autor

> 170kW

> i pomyslec ze u nas swoimserce.gifkupuje sie auta o mocy 40kW hehe.gif

alez ja jej nic nie kupujecfaniaczek.gif.... Generalnie toserce.gif samo wie co chce .. ja co najwyzej moge doradzicpalacz.gif ... Wiadomo ze $$$ idze ze wspolnego konta i jakis wplyw mamwazniak.gif ale ostateczna decyzja nalezy do niej, przeciez ja tym jezdzil na co dzien nie bedesmirk.gif ...

Napisano
  • Autor

> Wy tam w Australii się chyba nudzicie i non stop po dealerach

> chodzicie i do wózków sie przymierzacie

widzisz jak sie trzeba poswiecac aby kobiete zadowolic270747800-sex.gifhahaha.gif....

Napisano

> widzisz jak sie trzeba poswiecac aby kobiete zadowolic....

hehe jak nie idzie tak 270747800-sex.gif to trzeba inaczej grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.