Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Akcja Wiosna 2007 + inne rzeczy !!!

Featured Replies

Napisano

> Hej, ja tez miałem maniane z zawieszeniem i trzy razy płąciłem za to

> czego nei trzeba było robić... Teraz twierdzę - nie ma jak Auto

> Ekspert... z Pragi nie jest daleko, umówisz się na rano to nie

> postoisz w korkach i nie będzie kaszany... Polecam, a sporo

> warsztatów przetestowałem...

to i ja się może wybiorę ...

ASO nie pomogło, ESO nie pomogło, to moze Wojdyna pomoże zlosnik.gif

Napisano

> to i ja się może wybiorę ...

> ASO nie pomogło, ESO nie pomogło, to moze Wojdyna pomoże

Proponuje przełożyć spotkanie na Cargo na Sobotę to i do Auto-Eksperta na Żwirki trafisz a przy okazji na zlot smile.gif

Napisano

Czy zadziałał Twój wdzięk osobisty czy raczej wysłałaś małżonka z czerwonym bolidem?

Napisano

Tym razem ja zapomniałem natomiast zadzwonił do mnie Radosław Wojdyna i prosił o przekazanie na ręce braci asterkowej życzeń

Najserdeczniejsze życzenia pogodnych , zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych od Radosława Wojdyny i całej załogi Auto-Eksperta dla asterkowiczów

co własnie czynię i również życzę Wam (i sobie)wszystkiego dobrego.

Coby nasze jajka jeździły bez przeszkód cool.gif

Pozdrawiam

Tomek vel Dobson

Napisano

> Czy zadziałał Twój wdzięk osobisty czy raczej wysłałaś małżonka z

> czerwonym bolidem?

.....tym razem wysłałam męża - też z wdziękiem osobistym, który niezawodnie działa na Panią Marię zlosnik.gif

samochodzik po przeglądzie - speedee odbył jazdę próbną razem z Radkiem - sport dla ludzi o mocnych nerwach zlosnik.gif.......... my naprawdę nie wiedzieliśmy, że Astra potrafi takie rzeczy zlosnik.gif

zrobione zostało:

- wymiana oleju i filtra oleju,

- wymiana płynu hamulcowego,

- wymiana filtrów: powietrza, kabinowego,

- wymiana amorytazorów z tyłu,

- żarówka w schowku,

- sprawdzony płyn chłodniczy,

- sprawdzone ładowanie akumulatora,

- podłączenie do kompa,

- wymiana dwóch kół - nie dały się cholery ściągnąć po zimie,

- kontrola stanu klocków i tarcz hamulcowych oraz bębnów,

- no i oczywiście mycie z woskowaniem 893goodvibes.gif

za cały przegląd zapłaciliśmy 817 zł (cena z amortyzatorami G-tech 2 x 180zł)

.......podsumowując - jesteśmy zadowoleni jak zawsze ok.gif

trzeba powiedzieć, że naprawdę dużo zrobiłeś dla tak owocnej współpracy z Auto-Ekspertem i za to wielkie dzięki bow.gif526.giflove_4.gif20.GIF

Napisano

Jade na przegląd wiosenny w poniedziałek

Do planowanych robót oprócz przeglądu to i wymiana amortyzatorów przód i tył i kilka innych rzeczy jeszcze pewnie się znajdzie

A mam takie pytanko bo miały byc jakieś karty "stałego klienta" to to umarło smiercią naturalna czy jakoś ma wejść w życie???

Napisano

> A mam takie pytanko bo miały byc jakieś karty "stałego klienta" to to

> umarło smiercią naturalna czy jakoś ma wejść w życie???

....szczerze mówiąc - nie wiem niewiem.gif, tzn. Radek W. nic nam na ten temat w czasie przeglądu nie mówił...... trzeba poczekać na aktualne info od Dobsona ok.gif

pzdr

Napisano

Mam problem jak wyłaczyc blokade anty- napadową centralnego programowac czy wypiac jakis kabelek model alarmu nieznany!!!! 270751858-jezyk.gif

• 5 miesięcy później...
Napisano

Muszę jeszcze uściślić, że wynegocjowana cena 250zł za wymianę łańcucha rozrządu zawiera również sam łańcuch

Czyli wymiana + łańcuch = 250zł

Pozdrawiam

Tomek vel Dobson

Napisano

> Muszę jeszcze uściślić, że wynegocjowana cena 250zł za wymianę

> łańcucha rozrządu zawiera również sam łańcuch

> Czyli wymiana + łańcuch = 250zł

> Pozdrawiam

> Tomek vel Dobson

20.GIFŁańcucha??????????To nie kącik Malucha ani Fiesty chyba?Raczej paska!!!!!

Napisano

> Łańcucha??????????To nie kącik Malucha ani Fiesty chyba?Raczej

> paska!!!!!

a wam się z kącikiem warszawskim coś nie pomyliło ???

Napisano

Jestem negocjatorem kącika astry i negocjuje ceny dla kącikowców opla nie tylko astry. Na tematy techniczne staram się wypowiadać tylko w tych przypadkach kiedy jestem na 100% pewny.

Tak więc przekazałem sugestie Panów do Auto-Eksperta

i otrzymałem taką odpowiedź

""

Od 1998 roku w Astrze G zaczynano montować silniki benzynowe X12XE o pojemności 1200 cm/3 i 16 zaworową głowicą, oznaczoną DOHC. Wałki rozrządu napędzane są jednorzędowym łańcuchem. Silnik z czasem przeszedł modyfikację układu wtryskowego i elektronicznego ostatecznie zastał 2002r montowany pod kodem Z12XE. Nadmieniliśmy o silniku X10XE i Z10XE oraz X12XE i Z12XE, które montowane w Corsie B i C oraz D, ponieważ zestaw naprawczy, w który wchodzi łańcuch zaślepki napinaczy oraz uszczelka dekla zaworowego, jest jednakowy różni się jedynie uszczelką dekla zaworowego. Wątek kolegi z Wrocławia odbieramy jako niewiedze spowodowaną, że w w/w mieście jest mało takich samochodów lub nie ma ich wcale. W razie zainteresowania takim silnikiem udzielamy wszelkiej fachowej pomocy.

Z poważaniem R.Wojdyna ""

Ja również pozdrawiam z poważaniem obydwu Panów

Tomek vel Dobson

Napisano

> Muszę jeszcze uściślić, że wynegocjowana cena 250zł za wymianę

> łańcucha rozrządu zawiera również sam łańcuch

> Czyli wymiana + łańcuch = 250zł

A mam takie pytanko. Łańcuch należy wymienić po jakimś konkretnym przebiegu, czy określonym czasie?

Napisano

> chyba w miare potrzeby - jak zacznie dzwonić

Znaczy się dopóki radio nie ma dodatkowego akompaniamentu można śmigać biglaugh.gif

Napisano

> Jestem negocjatorem kącika astry i negocjuje ceny dla kącikowców opla

> nie tylko astry. Na tematy techniczne staram się wypowiadać

> tylko w tych przypadkach kiedy jestem na 100% pewny.

> Tak więc przekazałem sugestie Panów do Auto-Eksperta

> i otrzymałem taką odpowiedź

> ""

> Od 1998 roku w Astrze G zaczynano montować silniki benzynowe X12XE o

> pojemności 1200 cm/3 i 16 zaworową głowicą, oznaczoną DOHC.

> Wałki rozrządu napędzane są jednorzędowym łańcuchem. Silnik z

> czasem przeszedł modyfikację układu wtryskowego i

> elektronicznego ostatecznie zastał 2002r montowany pod kodem

> Z12XE. Nadmieniliśmy o silniku X10XE i Z10XE oraz X12XE i Z12XE,

> które montowane w Corsie B i C oraz D, ponieważ zestaw

> naprawczy, w który wchodzi łańcuch zaślepki napinaczy oraz

> uszczelka dekla zaworowego, jest jednakowy różni się jedynie

> uszczelką dekla zaworowego. Wątek kolegi z Wrocławia odbieramy

> jako niewiedze spowodowaną, że w w/w mieście jest mało takich

> samochodów lub nie ma ich wcale. W razie zainteresowania takim

> silnikiem udzielamy wszelkiej fachowej pomocy.

> Z poważaniem R.Wojdyna ""

> Ja również pozdrawiam z poważaniem obydwu Panów

> Tomek vel Dobson

20.GIFDzięki, i znów się coś nowego dowiedziałem.

Napisano

Dostałem odpowiedź na Twoje pytanie

""

W silnikach X12XE i Z12XE napęd rozrządu jest bezobsługowy nie wykonuje się żadnych operacji obsługowych. Tylko w przypadku nadmiernemu rozciągnięcie się łańcucha lub uszkodzenie napinacza hydraulicznego łańcucha rozrządu jest przewidywana wymiana łańcucha lub w drugim przypadku całego zestawu naprawczego. R.Wojdyna

""

Pozdrawiam

Tomek vel Dobson

Napisano

> Dostałem odpowiedź na Twoje pytanie

> ""

> W silnikach X12XE i Z12XE napęd rozrządu jest bezobsługowy nie

> wykonuje się żadnych operacji obsługowych. Tylko w przypadku

> nadmiernemu rozciągnięcie się łańcucha lub uszkodzenie napinacza

> hydraulicznego łańcucha rozrządu jest przewidywana wymiana

> łańcucha lub w drugim przypadku całego zestawu naprawczego.

> R.Wojdyna

> ""

Ok, ale skąd mam wiedzieć kiedy wystąpi "nadmierne rozciągnięcie się łańcucha lub uszkodzenie napinacza " ?

Z góry dzięki za odp

Pzdr

Napisano

Dostałem odpowiedź od Auto-Eksperta

""

Czasami występują niestabilne obroty silnika , tak jakby wypadały zapłony i słychać

wyraźne klekotanie z okolicy rozrządu. R.Wojdyna

""

Pozdrawiam

Tomek vel Dobson

Napisano

> Dostałem odpowiedź od Auto-Eksperta

> ""

> Czasami występują niestabilne obroty silnika , tak jakby wypadały

> zapłony i słychać

> wyraźne klekotanie z okolicy rozrządu. R.Wojdyna

> ""

> Pozdrawiam

> Tomek vel Dobson

Dzięki za info. 20.GIF

Już nie raz się zastanawiałem jak to jest z obsługą tych łańcuchów, a teraz już wiem. smile.gif

Pzdr

Napisano

...co cóż....powiem króko.....byłem ......przetestowałem.....polecam. Tech II to niezły kombajn icon_eek.gif.....nawet baterię w pilocie kluczyka przetestował... zlosnik.gif

A tak poważnie....wszelkie "gmeranie" na czuja w autach EOBDII nie jest dobrym pomysłem....zbyt wiele może kosztowac wymienianie po kolei kilku potencjalnie niedomagających części.....lepiej odpalic te 50 dych i wiedzieć co wtrawie piszczy....po co zgadywać?. Jeszcze raz gorąco polecam. Serwis autoryzowany Opla nie jest juz mi na nic potrzebny.... grinser006.gif

BTW....następnym razem powiem Wam historyjkę jak Radek Wojdyna opanował "sztuke tajemną Opla dotyczącą wymiany łańcuchów rozrządu bez wybebeszania wszystkiego". Tak samo robi Opel....ale nie chcieli zdradzić jak.... zlosnik.gif

greeg

Napisano

nie mają już czynne w soboty? no.gif musze jechać do ASO w takim razie crazy.gif

Napisano

> nie mają już czynne w soboty? musze jechać do ASO w takim razie

Z tego co wiem to Radek Wojdyna siedzi w warsztacie do 20 kazdego dnia oprócz sobót.

Proponuje zadzwonić i się umówić.

Koło 19 chyba już każdy może znaleźć czas w ciągu całego tygodnia? Tym bardziej że o takiej godzinie to można sobie z nim posiedzieć i bardzo dokładnie obejrzeć samemu analizę kompem.

Pozdrawiam

Tomek vel Dobson

Napisano

załatwiłem co chciałem, ale gdzie indziej, i gwarantuje Ci, że nie kazdy znajdzie czas już o 19

Napisano

Hej, potwierdzam możliwości TECH'a. Moja asterka była nim 'pieszczona' przez dłuższy czas i wyszło na jaw kilka ciekawostek... Poza tym Pan Wojdyna niezmiennie trzyma poziom i powaznie przejmuje się 'problematycznymi' autami. W dodatku teraz ma bardzo interesujące ceny na części. Ja się przekonałem, że warto wymienić sprzęgło... warto było smile.gif Pozdrawiam

Napisano

zadowalająca.

Postaram się na sezon zimowy coś jeszcze dla nas autokącikowiczów wynegocjować

Pozdrawiam

Tomek vel Dobson

Napisano

Po raz kolejny po dzisiejszym przeglądzie w pełni polecam wszystkim usługi AutoEksperta! smile.gif jak zawsze super podejście do klienta i usunięcie wszelkich dolegliwości w dobrej cenie!

Widziałem także działanie nowego Tech'a - ogrom możliwości, dokładne prześwietlenie całego auta, bajka smile.gif

A do tego do mojej Astry został wgrany najnowszy soft, który posiada m.in. poprawioną funkcje nagrzewania zimnego silnika! Na zime na pewno sie przyda ! Polecam!

Napisano

że w styczniu minie 4 rocznica współpracy Forum Asterki z Auto-Ekspertem. Podczas tych 4 lat szef Auto-Eksperta dawał się przekonać do różnego rodzaju akcji dla nas. Raz negocjacje przebiegały bez problemowo a raz trochę ciężej ale zawsze udawało się dla nas coś wynegocjować.

Sam nie wiem jak to się stało że tak szybko ten czas minął.

4 lata to jednal kawał czasu dobrej współpracy i jak mi się wydaje w większości przypadków udanej.

Postaram się o dalsze 4 lata negocjacji dla nas, a na 5 rocznicę to chyba naciągniemy Wojdynę na jakiś jubel!?

Mam nadzieje że mnie nie pogoni z tym pomysłem.

Pozdrawiam

Tomek vel Dobson

Napisano

Za sprawą Autokącika przedwczoraj pierwszy raz wybrałem się moją niebieską Astrą II na przegląd do Auto-Expert i nie zawidołem się. Dotąd jeździełem do ASO, bo nie znałem zaufanego mechanika, ale teraz przerzucam się na A-E. Sympatyczni ludzie tam pracują i do tego nie traktują z wyższością nawet takich ignorantów samochodowych jak ja, cierpliwie wszystko wyjaśniając - co dla mnie jest równie ważne jak skuteczna naprawa. Wyszedłem od nich zadowolony, co w przypadku warsztatów samochodowych ma miejsce niezmiernie rzadko. Wizyty w serwisach nie należą do moich ulubionych zajęć, bo po pierwsze trzeba rozstać się z pokaźną kwotą, a po drugie można od razu planować następną wizytę, bo za każdym razem znajdzie się coś nowego do wymiany lub naprawy na następną wizytę :-))) Niemniej jednak wyszedłem zadowolony, pomimo że obydwie te zasady jak zwykle się sprawdziły - czeka mnie wkrótce kosztowna wymiana "popychaczy", a nieco później tarcz hamulcowych, tłumika i tylnych amortyzatorów, że o oponach nie wspomnę...

BTW - czy Autokącik wynegocjował jakieś zniżki dla klubowiczów?

Napisano

Jeśli na początku powiedziałeś że jesteś z autokącika to od razu stosują taryfę ulgowa okresloną już dawno w pismach jakie są na forum.

Pozdrawiam

Tomek vel Dobson

• 3 tygodnie później...
Napisano

> Hej, potwierdzam możliwości TECH'a. Moja asterka była nim

> 'pieszczona' przez dłuższy czas i wyszło na jaw kilka

> ciekawostek... Poza tym Pan Wojdyna niezmiennie trzyma poziom i

> powaznie przejmuje się 'problematycznymi' autami.

Jedni używają techa tylko do kasowania błędów screwy.gif, a jak widać niektórzy na prawdę znają się na jego obsłudze i chcą znaleźć usterkę, a nie wydoić klienta.

Nie byłem nigdy w Auto-Ekspercie, ale jakby co to wiem do kogo uderzać waytogo.gif

Napisano

Ja zamierzam jutro do nich jechać.

Czy tech "łyknie" moją Asterkę ? (czy dopiero od 97r ?)

Napisano

Byłem wczoraj i nie żałuję smile.gif

Pan Radek jest super. Byłem o 16:30 i po 3h wszystko było zrobione. Posłuchał, popatrzył, pomyślał i .... od razu wiedział, że to nie elektronika (mimo, że w innym warsztacie tylko o tym gadali). Okazało się, że moje problemy opisane TU i TU oraz TU wzięły się z 2 uszczelek pod kolektorem dolotowym (stara nie była zdjęta, a była poszarpana), jedną śrubą na nim za długą (przez co nie dociskała) oraz odwrotnie założonym oringiem na jednym wtryskiwaczu.

Autko wczoraj i dziś testowałem i jest wspaniale. Już chyba nigdy nie pojadę do warsztatu "przy drodze" i każdemu polecam Auto-Ekspert.

P.S. Pozdrowienia dla Tomka negocjatora. Nie mógł się rozstać z naszym warsztatem smile.gif

Napisano

Byłem i drugi raz i jestem równie zadowolony jak po pierwszym :-))) Popychacze wymienione i rzeczywiście silnik zupełnie inaczej pracuje. Trochę kosztowało, ale jednak to dość poważna robota, a poza tym warto było bo klekotał jak diesel.

Jak jest porządny Właścicieli to i firma jest porządna, a wtedy jeden zaxdowolony klient przyciga kilku następnych. Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie sie do nich zapisywać z 3-miesięcznym wyprzedzeniem.

Napisano

> Byłem wczoraj i nie żałuję

> Pan Radek jest super. Byłem o 16:30 i po 3h wszystko było zrobione.

> Posłuchał, popatrzył, pomyślał i .... od razu wiedział, że to

> nie elektronika (mimo, że w innym warsztacie tylko o tym

> gadali). Okazało się, że moje problemy opisane TU i TU oraz

> TU wzięły się z 2 uszczelek pod kolektorem dolotowym (stara nie

> była zdjęta, a była poszarpana), jedną śrubą na nim za długą

> (przez co nie dociskała) oraz odwrotnie założonym oringiem na

> jednym wtryskiwaczu.

> Autko wczoraj i dziś testowałem i jest wspaniale. Już chyba nigdy nie

> pojadę do warsztatu "przy drodze" i każdemu polecam

> Auto-Ekspert.

> P.S. Pozdrowienia dla Tomka negocjatora. Nie mógł się rozstać z

> naszym warsztatem

Przyczytałem bardzo dokładnie wątki które podpiąłeś do tego watku opowiadajace o Twoich problemach z samochodem i stwierdzam że chyba przeszedłeś drogę przez mękę która zakończyła się dopiero w Auto-Ekspercie.

Cieszę się że nasza forumowa współpraca z Auto-Ekspertem daje tego rodzaju efekty. Co prawda Radek Wojdyna na moje sugestie o Akcji Zima reaguje dreszczami ale napewno da się coś dla nas wynegocjować dla nas asterkowiczów.

Pozdrawiam

Tomek vel Dobson (negocjator)

Napisano

> Jedni używają techa tylko do kasowania błędów , a jak widać niektórzy

> na prawdę znają się na jego obsłudze i chcą znaleźć usterkę, a

> nie wydoić klienta.

> Nie byłem nigdy w Auto-Ekspercie, ale jakby co to wiem do kogo

> uderzać

Bo tak naprawdę to komputer ma być pomocny w analizie błędów ale już wnioski musi wyciągnąłć człowiek który z wielu parametrów musi dojść jaka jest faktyczna przyczyna błędu. Czasami w jednym momencie chrzani się wiele rzeczy które często dają niezwykłe rezultaty w połączeniu.

Dlatego człowieka nie zastąpi nigdy najlepszy nawet komputer a jedynie pozwoli mu szybciej przeanalizować problem.

Pozdrawiam

Tomek vel Dobson

Napisano

> chyba przeszedłeś drogę przez mękę która zakończyła się dopiero

> w Auto-Ekspercie.

Nie była to łatwa droga, ale zakończona sukcesem. Chyba nie skuszę się już warsztat ze specjalizacją "wszystkiego" (czyli niczego) frown.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

Poprosił mnie Radek Wojdyna szef Auto-Eksperta żebym przekazał nam wszystkim autokącikowiczom serdeczne życzenia świąteczne.

" Wszystkiego dobrego w ten czas świąteczny dla Was i dla Waszych rodzin, żeby święta stały się czasem rozmyslań, pojednań i wspólnych rozmów przy wigilijnym stole.

Pozdrawiam serdecznie

Radosław Wojdyna

""

Ja również życzę Wam wszystkiego dobrego

Tomek vel Dobson

• 2 miesiące później...
Napisano

Nadal wystarczy powiedzieć, że jest się z autokącika

czy wykombinowano już coś z tymi kartami zniżkowymi? hmm.gif

Napisano

Przepraszam Was bardzo że wcześniej nie poinformowałem o tym iż Auto-Ekspert ma dla nas książeczki serwisowe. Na hasło autokącik będą one wydawane kącikowiczom . Podpieczętowana i podpisana przez Radosława Wojdynę książeczka będzie podstawą do zniżek. Książki serwisowe są do odebrania na Żwirki i Wigury w Auto-Ekspercie.

Pozdrawiam

Tomek vel Dobson

• 2 tygodnie później...
Napisano

byłem dzisiaj Omegą - jak zwykle super fachowo, cena przystępna - po raz n-ty polecam ok.gifcool.gif

Napisano

> Przepraszam Was bardzo że wcześniej nie poinformowałem o tym iż

> Auto-Ekspert ma dla nas książeczki serwisowe. Na hasło autokącik

> będą one wydawane kącikowiczom . Podpieczętowana i podpisana

> przez Radosława Wojdynę książeczka będzie podstawą do zniżek.

> Książki serwisowe są do odebrania na Żwirki i Wigury w

> Auto-Ekspercie.

> Pozdrawiam

> Tomek vel Dobson

Jaka akcja zadzwoniłem do ASO zapytać ile kosztować będzie wymiana rozrządu z pompą wody + pasek na altek i klimę + robocizna, otóz 1536 zł (sic!). Dzwonię zatem do AE a tam za to samo chcą 920 zł i zanosi się na miłą obsługę, nie ma się nad czym zastanawiać nawet.

Napisano

> Jaka akcja zadzwoniłem do ASO zapytać ile kosztować będzie wymiana

> rozrządu z pompą wody + pasek na altek i klimę + robocizna, otóz

> 1536 zł (sic!). Dzwonię zatem do AE a tam za to samo chcą 920 zł

> i zanosi się na miłą obsługę, nie ma się nad czym zastanawiać

> nawet.

Nie zapomnij tylko odebrać książeczki serwisowej podpieczętowanej przez p. Radka Wojdynę

Napisano

> Nie zapomnij tylko odebrać książeczki serwisowej podpieczętowanej

> przez p. Radka Wojdynę

Tak pamiętam:)

Napisano

> byłem dzisiaj Omegą - jak zwykle super fachowo, cena przystępna - po

> raz n-ty polecam

też byłem i nawet na siebie wpadliśmy wink.gif

Szybka diagnoza, naprawa i pewien luz w portfelu (ale to jak zawsze w warsztacie) tutaj przynajmniej dobra atmosfera i dobra obsługa

Napisano

przyznaj, że ceny też dobre ok.gifcool.gif

Napisano

> Wklejam wątek żeby póżniej nikt nie powiedział że nie widział.

> http://autokacik.pl/showthreaded.php?Cat=0&Number=278600605&page=1&vc=1

> Pozdrawiam

> Tomek vel Dobson

No to po pierwszej wizycie w Auto-Ekspercie chciałem powiedzieć jedno zdanie: Pełna profeska!! Byłem juz w niezliczonej ilości warsztatów i powiem z pełnym przekonaniem, że polecam Auto-Eksperta. Symaptyczni ludzie a co najważniejsze profesjonalizm na najwyższym poziomie. A i miło było poznać Kolegę Dobsona gdzie przybył wynegocjować coś nowego:)))) Pozdrowienia dla Tomka no i Makiego który też zawitał do Pana Radka.

Napisano
  • Autor

> No to po pierwszej wizycie w Auto-Ekspercie chciałem powiedzieć jedno

> zdanie: Pełna profeska!! Byłem juz w niezliczonej ilości

> warsztatów i powiem z pełnym przekonaniem, że polecam

> Auto-Eksperta. Symaptyczni ludzie a co najważniejsze

> profesjonalizm na najwyższym poziomie. A i miło było poznać

> Kolegę Dobsona gdzie przybył wynegocjować coś nowego:))))

> Pozdrowienia dla Tomka no i Makiego który też zawitał do Pana

> Radka.

Również pozdrawiam i cieszy fakt , że kolega jest zadowolony z usług Auto-Eksperta.

P.S.

Najciemniej jest pod latarnią, tzn. na Cargo się nie spotykamy a u pana Radka możemy się spotkać. grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.