Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzedam - Kupię, Poszukuję, Oddam ... [01-02.2008]

Featured Replies

Napisano

Witam,

mam do sprzedania (w dobre ręce wink.gif) moją obecną Astrę. Jest to model F z silnikiem X16SZR, hatchback 5d.

Rozstaję się z autem z żalem i z przymusu - powiększyła mi się rodzina i muszę zmienić autko na coś większego.

Samochodzik ma kolor bordowy metallic.

Rocznik 1997, pierwsza rejestracja - połowa 1998. Autko sprowadziłem osobiście z Niemiec w 08.2005 z przebiegiem 122168. Obecnie auto ma ok 208000 km.

Jedynym włascicielem auta w Niemczech byla starsza kobieta (autko w pełni serwisowane od nowości - niestety w ferworze zakupu i formalności nie zabrałem z Niemiec książki serwisowej - słowo kącikowicza ze takowa była. Niemka wymieniała full rozrząd przy 120211km). Od sprowadzenia autem jeżdżę tylko ja. Na bieżąco jest serwisowana, choć przez cały okres ograniczało się to głównie do wymiany oleju i filtrów. Autko nie uległo żadnej awarii, nigdy mnie nie zawiodło na drodze. Czynności serwisowe "grubsze" wynikały tylko i wyłącznie z eksploatacji (m.in. 146000 - dla pewności wymiana paska, rolki i termostatu, 158600 - nowy akumulator, 159600 - uszczelki głowicy, uszczelki kolektorów, planowanie głowicy, 176400 - tarcze + klocki przód, 178000 - końcowy wydech).

Silnik X16SZR - technicznie stan idealny, wzór oszczędności - pali ok. 4,5-6 l/100km, a gazu - 7,7-8,5 l/100 km), w sam raz pod LPG. Generalnie jest to silnik nie do zajechania a przy okazji łatwy (i tani) w utrzymaniu i do ew. napraw. Przy tym dynamika na poziomie więcej niż zadowalającym (spory moment obrotowy).

Auto od km 125180 posiada instalację mieszalnikową LPG LandiRenzo (najbardziej zaawansowana technicznie i nowoczesna na 09.2005) Instalacja regularnie serwisowana i regulowana. Sprawuje się idealnie. Zbiornik ok. 37 l w kole.

Wyposażenie:

-ABS

-2 poduszki powietrzne

-reflektory p/mgielne przód

-elektr. szyberdach

-centralny zamek bez pilota

-dzielona tylna kanapa

-radio Oplowskie na kasety

-immobiliser

-komplet opon zimowych

Na jesieni ubiegłego roku wykonałem pełną konserwację podwozia, nadkoli, elem. zawieszenia, progów, profili zamkniętych.

Auto ma pojedyncze ślady rdzy na drzwiach - wynikają głównie z odprysków kamieni. Postaram sę je jeszcze zrobić. Poza tym ani śladu korozji. Auto wyprodukowane w Belgii (Antwerpia) - ten zakład słynie z b. dobrych blach.

Autko nosi ślady normalnego użytkowania (ma swoje lata i kilometry). Przebieg orginalny.

Astra miala małą kraksę pod marketem - dojechał mi w przód jakiś klient - wymienione na nowe: prawy reflektor i kierunkowskaz, atrapa chłodnicy (chłodnica nie ucierpiała) i klapa silnika.

Nie zostały naruszone elem. techniczne. Wizualnie nie ma śladu.

Autko stoi w Oświęcimiu, często bywa w Krakowie, czasami na Śląsku.

Cena wyjściowa ok. 9500 - 10000zł (jak najbardziej do negocjacji).

Więcej informacji: [email protected] lub tel. 505 014 307.

Zdjęcia prześlę na maila, jak tylko je zrobię (brak czasu) - proszę o informacje.

Pozdrawiam

Piotrek

Napisano

Jak w temacie, urzadzonko do kontroli zarowek oswietlenia w samochodzie. Podlacza sie je do wyswietlacza Mid. Cena 79zl

Mida z manetka + czujniki tez mam dla zainteresowanych smile.gif

Mozliwosc sprzedazy przez allegro.

Kontakt na priv

Napisano

Sprzedam mało używaną (jak nówka) i kompletną książkę H.R. Etzolda

Opel Astra i Astra Classic Sam Naprawiam (wydanie VII).

Cena 35 zł, po negocjacjach 34 zlosnik.gif

Gratis mogę do paczki dorzucić posklejane napisy Opel na tylną klapę (pochodzą z Astry F) zlosnik.gif

Pisać na prv, bo tu rzadko zaglądam smile.gif

Napisano

Kupię alumki do mojej eFki (14").

Wszelkie oferty proszę składać na priv zlosnik.gif

Napisano

Kupię jak w temacie astrę sedan lub hatchback 5D z rocznika 1996-98. Poszukiwane z silnikami o oznaczeniach X16SZ, X16SZR. Mile widziana z lepszym wyposażeniem: 2xPP, ABS i elektryką.

Oferty proszę kierowac na PW lub GG: 1760464

Napisano

Sprzedam komplet (4szt.) alufelg niemieckiej produkcji Irmscher. Alufelgi są w stanie bdb - proste, oryg. lakier, niespawane. Jeździły na oplu Vectrze.

Dane felg:

średnica: R16

szerokość: 7JH2

ET : 45

rozstaw śrub: 4x100

otwór centrujący: 56.5

Opony w rozmiarze 205/55 R16. Dwie sztuki BridgeStone i dwie oponki Continentala.

Bridgestone Turanza ER30 94V DOT 0104 - 4.5 - 5 mm bieżnika

Continetal ContiSportContact 91W DOT 2600 - 4.5 - 5 mm bieżnika

Odbiór wyłącznie osobisty w Mysłowicach.

Cena za komplet : 1200zł

280434825-f1.jpg

280434825-f2.jpg

280434825-f3.jpg

280434825-f4.jpg

Dla zainteresowanych dodatkowe fotki mogę wysłać na maila .

Napisano

Posprzątałem w garażu i znalazlem pare częsci z C14NZ

Wentylator 50zl

20080228.jpg

Obudowa filtra powietrza z filtrem i guma 50

20080228(001).jpg

Sprzeglo od 16szr 50

20080228(002).jpg

KPL MCpersony amory zaciski tarcze wentylowane brembo max + klockie ferodo premier po ok 1000km sprezyny 130zl kpl

20080228(003).jpg

20080228(004).jpg

Pulosie nie pamietam w jakim stanie duzych luzow nie maja 60 kpl

20080228(005).jpg

Do wszystkiego nalezy doliczyc koszt przesylki

Kazda czesc moge wystawic na allegro

Wiecej info i czesci do Astry kontakt w profilu

Napisano

poszukuje takowych silnkow bo moj umarł sciana.gif silnik musi byc w dobrym stanie tak zebym spokojnnie mogl jezdzic, za rozsadna cene. Info prosze tylko na PW

Napisano

> do astry od strony kierowcy jak na zdjęciu

> FOTO

nieaktualne

Napisano

komplet daszków przeciwsłonecznych z podświetleniem

cena za komplet 70 PLN plus wysyłka 10 PLN

daszki sprawne lusterka całe nie popękane

fotki podglądowe z mego Asterixa

0550482a35d2f945med.jpg

a74d2b840da56613med.jpg

pozdrawiam sklejek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.