Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzedam - Kupię, Poszukuję, Oddam ... [01-02.2008]

Featured Replies

Napisano

Link do ogłoszeń z 12.2007

Drodzy, mili kącikowicze, userzy Asterek i nie tylko smile.gif

Chciałbym przypomnieć, że do zamieszczania wszelkiej maści ogłoszeń służy kącik G i e ł d a. Jeśli jednak chcecie coś Kupić-Sprzedać lub dokonać podobnych transakcji na rzeczach związanych z Asterkami, to jeśli już musicie, proszę ogłoszenie dopisać w niniejszym wątku.

W temacie wiadomości proszę wpisywać rodzaj transakcji i nazwę części, np:

[sprzedam] Łapa silnika X16XEL - Astra F, [Kupię] Rozpórka zawieszenia - Astra G.

Ogłoszenie o Sprzedaży MUSI ZAWIERAĆ KONKRETNĄ CENĘ - w przeciwnym przypadku, po chińskim ostrzeżeniu, wyląduje w koszu.

Proszę bez szczególnych powodów nie zaśmiecać tego wątku, a wszelkie komentarze proszę wymieniać z ogłoszeniodawcą na priv.

Uprasza się o niezamieszczanie DUŻYCH zdjęć, ktore będą powodowały rozjeżdżanie się wątków poza ekran!

Ogłoszenia zamieszczane na forum, poza szczególnie uzasadnionymi przypadkami, będą wymiecione do kosza.

Nie akceptujemy kupowania części i akcesorów niewiadomego pochodzenia, więc jeśli ktoś będzie pytał gdzie coś kupić i nie będzie mu zależało czy dana część jest kradziona czy nie, to wątki z takimi pytaniami będą usuwane.

Nowi kącikowicze proszeni są o uzupełnienie profilu w "Panelu sterowania" przed zamieszczeniem ogłoszenia!

Raz na jakiś czas będzie zakładany nowy wątek na ogłoszenia, a stary będzie blokowany. Link do starych ogłoszeń będzie widoczny w nowym wątku.

!!! UWAGA NA OSZUSTÓW !!!

!!! ZA TOWARY NIE WPŁACAJCIE KASY Z GÓRY, JEŚLI NIE MACIE ZAUFANIA DO TEGO, OD KOGO COŚ KUPUJECIE !!!

ZA TREŚĆ OGŁOSZENIA I JEGO ZGODNOŚĆ ZE STANEM FAKTYCZNYM PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚĆ OSOBA UMIESZCZAJĄCA OGŁOSZENIE !!!

JAK WSZĘDZIE TAKŻE I TU NALEŻY STOSOWAĆ ZASADĘ OGRANICZONEGO ZAUFANIA !!!

Dziękuję za uwagę. busted.gif

Napisano

kupię MID-a dla astry G w rozsądnej cenie crazy.gif

Napisano

Poduszkę powietrzną kierowcy do Vectry B ze znaczkiem Vauxhall

Cena 50 zł do małej negocjacji plus przesyłka 10 zł.

Silnik elektryczny do szyberdachu Vectra B + obudowa + przełącznik + kawałki wiązki z wtyczkami.

Cena 150 zł do małej negocjacji plus przesyłka 15 zł.

Silnik elektryczny do szyberdachu Omega B + obudowa + pokrętło + kawałki wiązki z wtyczkami.

Cena 150 zł do małej negocjacji plus przesyłka 15 zł.

Pozdrawiam!

Napisano

Tak jak w temacie poszukuje 2 wtyczek do halogenow ASTRA II rocznik 2000.

Napisano

Tak jak w temacie - tylko i wyłącznie oryginalny, niepołamany z wszystkimi zaczepami. Nie ważne jaki kolor i tak będę malował smile.gif

Napisano

Sprzedam silnik szyberdachu +wyłącznik +obudowa do astry f

obudowa leciutko pęknieta w miejscu dokrecania do karoserii dachu ,w niczym nie przeszkadza ,ja podkładałem podkładke .

cena 150 z przesyłką.

Napisano

Sprzedam do Astry F zakrecony.gif:

Półka pod schowek , kilkumiesięczna, idealna.

Cena 75 zł

280011713-polka.jpg

Pokrowce na siedzenia - kilkumiesięczne, idealny stan, szare/czarne/grafitowe w czerwone łatki, gruby welur, tylna kanapa dzielona, w komplecie pokrowce na zagłówki.

Cena 90 zł

280011713-pokrowce.jpg

post-30006-14352489990819_thumb.jpg

Napisano

Witam,

potrzebuję jedną sztukę takiej naklejki. Chodzi o tą bez nicka z forum.

Nie ostała się komuś może.

Odkupię lub przyjmę za dobrego browara boozing.gif

Pozdrawiam.

Napisano

Witam!

Do sprzedania mam alufelgi ATS z oponami. Wiecej ingo pod linkiem . Cena jaka mnie interesuje to 330 przy odbiorze osobistym.

Napisano

Witam .

Sprzedam alufelgi 14" 6J 4x100 ET40 .Felgi są malowane ale po za jednym zaciekiem (nauka malowania che che) wyglądają naprawdę elegancko .Na nich opony lato 185/60 R14 GOODYEAR EXCELENCE przejechane 8tkm w idealnym stanie bieżnika ubyło może 0,5 mm.

Zainteresowanym fotki na @ z okresu jak siedziały na mojej astrze F dobrze wygladały przy tym aucie .

Cena ok 700pln

Odbiór raczej osobisty.

Napisano

Kupię śrubę filtra paliwa (taką z rurką) do Astry F 1.7DTL

Ukręciłem ją niestety przy wymianie filtra, i teraz nigdzie jej nie mogę dostać. Przyjmę również porady gdzie taką można znaleźć w Krakowie. Jak nie to niestety zostaje ASO (koszt takiej w Krakowie około 85zl).

PS. Może mi ktoś podać numer katalogowy tej części z EPC? Byłbym dźwięczny smile.gif

Napisano

Witam,

Jak w temacie, nie wiem czy się różnią w różnych silnikach, ale wolę napisać.

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

Do sprzedania oryginalne owiewki na przednie drzwi do asterki F.

Jest to pozostałość po mojej piękności beksa.gif

Owiewki maja napis opla i znaczek opla.Są używane,ale w bardzo dobrym stanie i nie sa tak ciemne jak Heko.

Cena 55zł z wysyłką

Zdjecie owiewek jeszcze na aucie:

43be78568d0ae14b.jpg

Napisano

Jak w temacie, szukam używanej pokrywy na filtr powietrza lub całości obudowy filtra wraz z zapinkami.

Napisano

Kupie w rozsadnej cenie radio samochodowe CAR 300 (do opla astry II). Najchetniej od kogos z Warszawy.

Napisano

Sprzedam Opel Zafira 1.8 16V + gaz sekwencja

Rok produkcji 2003

Wyposażenie: 4xp.powietrzne, 4x el.szyby, centralny zamek z alarmem w kluczyku, 2kpl kluczy, komputer pokładowy, skórzana kierownica, welur, regulacja kierownicy, przedni fotel składany 7 miejsc, kupiona w Polskim salonie, ABS, kontrola trakcji, el. sterowane i podgrzewane lusterka, radio + 6 głośników, bezwypadkowa, klimatyzacja

Cena do negocjacji 34500.00zł

Kontakt na priv.

Napisano

może tu ktos bedzie zainteresowany 14" model supra cena 330. Fotki i opis sa u nas na giełdzie.

Napisano

Kupie uzywaną czy nową (wszystko jedno) uszczelkę tylnich drzwi (jak ma to znaczenie to lewych)do astry kombi 97r.Propozycje proszę kierowac na gg 2823684 mail [email protected]

Napisano

jak w temacie ,kupie zegary do AII nie ważne jakie ,mogą być uszkodzone ,Zależy mi tylko na tej części przedniej ,czarnej z oryginalnymi srebrnymi otokami. biglaugh.gif270635636-JUMP2.gif

Napisano

mam na zbyciu troche części pozostałych mi po modernizacji lub po wiekszych zakupach

przełącznik sterowania lusterkami elektrycznymi Vectra B, Omega B

za 30 PLN

53c57bf9fcb5f0acmed.jpg

przełącznik nawiewu do astry 3 biegowy - stan jak na zdjęciu

cena 25 pln

wcznikdmuchawy2dp5.jpg

daszek przeciwsłoneczny kierowcy z podświetleniem o profilu taki jak w Asterce cena 40 pln

dc3634c8c4ce99e6med.jpg

c36a0d9bbf550f04med.jpg

manualne podnośniki z astry f do tylnych szyb z korbkami po 20 pln za sztukę

7b95b80f88a06c0dmed.jpg

Przełącznik wycieraczek htb, kombi za 15 pln

5564a88e3bd4599dmed.jpg

Przełącznik wycieraczek do sedana z płynna regulacją czasu pracy wycieraczek, bez sterownia MIDem plus przekaźnik za 70 pln

oraz taki sam przełacznik do Kombi/htb w tej samej cenie

3099d0e194d5493emed.jpg

zestaw do montażu tempomatu za 220PLN

9b05ef82c2c472a6med.jpg

8d3c857bbaacaefbmed.jpg

8c0a328d15e003aemed.jpg

1fd653f1e9695303med.jpg

siedzisko tylnej kanapy d astry F kombi bez przetarć za 40 PLN

może ktoś ma przepaloną i dziura go drażni

e7c7b2aa42b33597med.jpg

Komplet przycisków do sterowania 4 szybkami do Vectra B, Omega B

za 80 PLN

3a900fa2f645041dmed.jpg

Wpadł mi jakiś czas temu czujnik poziomu oleju do miski olejowej jako że nie mam zamiaru go już montować, a zalega mi postanowiłem go sprzedać jest on fabrycznie nowy zapakowany w pudełku

Jest to dodatkowy czujnik do MIDa lub kontrolki do licznika

cena 120 PLN plus wysyłka oddaje go po kosztach

bd98a626b9715f6emed.jpg

8735a034c80f82ccmed.jpg

ac9ff2bb63105cb1med.jpg

części do x16xel

- blok 300 PLN

- kompletna głowica z wałkami 250 PLN

- przepustnica 90 PLN

- kolektor ssący 120 PLN

- pokrywa zaworów 60 PLN

- EGR sprawny 90 PLN

- wtryski 6 szt po 35 PLN za szt

- Wał z panewkami po szlifi i przebiegu ok 10kkm za 250 PLN

co do części sinika cena podlega lekkiej negocjacji

jeśli ktoś jest zainteresowany jest możliwość wystawienia na allegro jednak cena wzrośnie o koszt prowizji dla allegro

istniej możliwość odbioru osobistego w Grójcu pod Wa-wą, często bywam w samej Wa-wce

pozdrawiam sklejek

Napisano

> Do sprzedania oryginalne owiewki na przednie drzwi do asterki F.

> Jest to pozostałość po mojej piękności

> Owiewki maja napis opla i znaczek opla.Są używane,ale w bardzo dobrym

> stanie i nie sa tak ciemne jak Heko.

> Cena 55zł z wysyłką

> Zdjecie owiewek jeszcze na aucie:

nieaktualne,można usunąć

Napisano

przebieg 16 tyś km

rok 2003

cena 1999zł

goły silnik

Skrzynia od tego silnika 700zł

oraz osprzęt

kontakt

508440077

GG 4115891

Napisano

sprzedam oponki semperit TOOP SPEED2 15/55/195

więcej na allegro

KLIK Allegro

Napisano
  • Autor

SPRZEDAM

Lampy sonar wersja black stan bdb + xenon. Przetwornice i palniki. Cały kompplet, tylko podmienic i jeździć. Cena jaka mnnie interesuje za komplet to 550zł+ koszty wysyłki. Kontakt gg 4896666, email: [email protected]

Jesli ktos ma informacje o Oplu Senatorze do sprzedania to także proszę o kontakt. Interesują mnie tylko dwa ostatnie lata produkcji i tylko full opcja w stanie bdb.

Interesuje mnie także silnik c16nz bez skrzyni, ktoś może sprzedaje??

Pozdrawiam.

Napisano

Juz nieaktualne

Napisano

Poszukuję zatyczek(zawleczek) do zabezpieczenia pasów pirotechnicznych przed odpaleniem w czasie ich demontażu do Astry F.

Napisano

Kupię obudowę filtra powietrza - nr katalogowy GM 90 502 526 AZ bądź inną pasującą do mojego silnika. cfaniak.gif

Napisano

Witam

mam do sprzedania zegary do Astry F Fotka tutaj

kupiłem je żeby eksperymentowac z podświetlaniem i takie tam ale nie mam na to czasu, ani weny :/ .

cena 35zł + ew. koszty przesyłki ( do małej negocjacji )

Napisano

Poszukuje uchwytu do trzymania "pręta" trzymającego maskę jak ona jest zamknięta.

Napisano

Poszukuję używanych felg stalowych do Astry II w dobrej cenie - czyli jakieś 200 - 230 zł. Z tego co wiem to fele mają parametry: 6J X 15, 4x100 i ET 49

Mogą być również z oponami letnimi - wiadomo wtedy cena wyższa ok.gif

Napisano

Jak w temacie.

Lampy są używane (jeszcze na moim autku) ale w 101% sprawne. Bardzo ładnie się prezentują no i nie jest to żadne Depo czy inny zamiennik tylko orginalna HELLA

Lampa 1

Lampa2

Spzredaje bo kupiłem sobie nowe cudeńka - jak zamontuję to się pochwalę 893goodvibes.gif

Wiadomości na priv albo pod 608 393 295

Napisano

może ktoś potrzebuje w kolorze ale tylko obudowa się nadaje do użytku ,uszkodzenie zaznaczone na foto cena za obudowe w kolorze morze ze 20pln. hmm.gif280236861-l1.jpg

a może lampka ?

teZ ze 20 pln. 280236861-zz.jpg

post-43904-14352490369368_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

ODDAM ZA DARMO

Zderzak tył z astry jak na foto. Najlepiej odbiór osobisty lub ktoś niech załatwi kuriera zeby przyjechał do mnie i go zabrał bo miałem go wyrzucić ale jakoś szkoda.

280238176-image489.JPG

P.S. Przepraszam ze nie edytowałem poprzedniego postu ale jakoś zwyczajnie zapomniałem. icon_rolleyes.gif

EDIT:

JUŻ ODDANY , Więc nieaktualne.

post-8733-14352490373227_thumb.jpg

Napisano

kołpaki: stan jak na foto, 3ci ma złamany jeden uchwyt ale 3ma sie elegancko cena za 3 szt 50zł

img2223px6.th.jpg

img2225cy9.th.jpg

img2227lf2.th.jpg

obudowa stacyjki: do Fki w wersji z airbagiem(inne ułożenie stacyjki) stan idealny jak nowa, troche zakurzona wszystki uchwyty calutkie cena 35zł

img2230bx8.th.jpg

kierownica GSi z zaślepką troche wytarta cena 45zł

img2232gk5.th.jpg

licznik bez obrotomierza w 100% sprwny, szybka cała tarcze w stanie idealnym na liczniku 129992km cena 40zł:

img2235bw8.th.jpg

ceny podlegają małej negocjacji do ceny trzeba doliczyc koszta wysyłki, możliwe dokłądniejsze zdjęcia na maila pozdrawiam

Napisano

Kupię zderzak przód z otworami na halogeny w kolorze zielony metalik jak na zdjęciu profilu.

Napisano

Jak w temacie manualna skrzynia biegow astra, vectra, omega silnik X20XEV moze byc z immo lub bez

Napisano

jak w temacie.

poszukuję za sensowną kwotę kompletne, oryginalne światło stop montowane w klapie.

pozdrawiam

Napisano

Jak w temacie...

do sprzedania zestaw audio w skład którego wchodzą

radio ALPINE TDA-7567R oraz zmieniarka na 6CD ALPINE CHA-S604.

Cena: 399 PLN

Szczegóły: TUTAJ !!!

Napisano

Sprzedam Astrę F z 1995 r wersja 5 HTB silnik 16.16V

przebieg 157 000

Wyposażenie :

2 poduszki powietrzne, ABS , klimatyzacja , elektrycznie ustawiane i ogrzewane lusterka, centralny zamek wspomaganie kier, radio fabryczne

Bonus: Alufelgi 14 z oponami dunlop sp 01 ok 6,5 mm, zimowe good year UG 7 ok 7 mm

Auto serwisowane wymieniony kompletny rozrząd i zawieszenie

Wiec przez kilka najbliższych lat bez wydatków

cena 8800pln

kontakt 606 73 73 98

post-65882-14352490464266_thumb.jpg

Napisano

Cytat z pierwszego postu w tym wątku:

"Ogłoszenie o Sprzedaży MUSI ZAWIERAĆ KONKRETNĄ CENĘ - w przeciwnym przypadku, po chińskim ostrzeżeniu, wyląduje w koszu. "

Napisano

Potrzebuje kilku rzeczy do swojej astruni:

1. kolpaki 13 najlepiej oryginalne - komplecik za rosadna cene i stan

2. wygluszenie maski - w sensownej cenie - stan - byle wjednym kawalku

oferty prosze kierowac na PW lug gg: 2169772

pozdrawiam

20.GIF

Napisano

Potrzebuję takowy czujnik od Vectry A Jakby ktoś miał na zbyciu jestem zainteresowany

Napisano

> kołpaki: stan jak na foto, 3ci ma złamany jeden uchwyt ale 3ma sie

> elegancko cena za 3 szt 50zł

> obudowa stacyjki: do Fki w wersji z airbagiem(inne ułożenie stacyjki)

> stan idealny jak nowa, troche zakurzona wszystki uchwyty

> calutkie cena 35zł

> kierownica GSi z zaślepką troche wytarta cena 45zł

> licznik bez obrotomierza w 100% sprwny, szybka cała tarcze w stanie

> idealnym na liczniku 129992km cena 40zł:

> ceny podlegają małej negocjacji do ceny trzeba doliczyc koszta

> wysyłki, możliwe dokłądniejsze zdjęcia na maila pozdrawiam

kierownica i licznik poszły do ludzi, kołpaki trafiły na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=303071358

została jeszcze obudowa stacyjki

pozdrawiam mates wink.gif

Napisano

Jak w temacie

Sterowanie radiem z kierownicy do AII

zainteresowanym fotki na @

cena 40 pln z przesyłką ,

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.