Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

> To ja wrzucę jedno foto...

> U15 z najnowszej, styczniowej dostawy...

fajne foto waytogo.gif widziałem tu i tam, że i w tym roku pojadą podobne waytogo.gif

Napisano

No właśnie - fajne foto, jak napisał DEV.

Może powrzucałbyś więcej takich zdjęć? Najlepiej w osobnym wątku. Mnie szczególnie interesują wnętrza autobusów. Widzę, że rozplanowanie i standard wykonania są nieco wyższe niż busów w Wawie ok.gif.

Napisano

> No właśnie - fajne foto, jak napisał DEV.

> Może powrzucałbyś więcej takich zdjęć? Najlepiej w osobnym wątku. Mnie szczególnie interesują

> wnętrza autobusów. Widzę, że rozplanowanie i standard wykonania są nieco wyższe niż busów w

> Wawie .

Nasz klient nasz pan waytogo.gif niestety dla MZA szczytem techniki jest klima, którą można wyłączyć i Tomasz Knapik czytający trasę sick.gif

Napisano

> Nasz klient nasz pan niestety dla MZA szczytem techniki jest klima, którą można wyłączyć i Tomasz

> Knapik czytający trasę

widzisz, tak jest jak o wyposażeniu i marce decydują ludzie. którzy nie mają o tym pojęcie sick.gif

patrz zakup:

ostatnich ikarusów 280

neoplana 4020 - jedynego ze skrętnymi trzema osiami

ikarusów 405, 411, 417

mercedesa G405N

...

Napisano

> widzisz, tak jest jak o wyposażeniu i marce decydują ludzie. którzy nie mają o tym pojęcie

> patrz zakup:

> ostatnich ikarusów 280

> neoplana 4020 - jedynego ze skrętnymi trzema osiami

> ikarusów 405, 411, 417

> mercedesa G405N

> ...

No tak jest, a potem ludzie, którzy musza tym jeździć zarówno w roli kierowcy jak i pasazerow, gadają jakie to solarisy be i porownuja je do ikarusow, jakie to nie byly zaje, nie mając pojecia, ze takie wyposazenie od a do z to tylko i wylacznie wymóg przewoznika i ten sam autobus moglby wyglądać diametralnie inaczej.

Napisano

> No tak jest, a potem ludzie, którzy musza tym jeździć zarówno w roli kierowcy jak i pasazerow,

> gadają jakie to solarisy be i porownuja je do ikarusow, jakie to nie byly zaje, nie mając

> pojecia, ze takie wyposazenie od a do z to tylko i wylacznie wymóg przewoznika i ten sam

> autobus moglby wyglądać diametralnie inaczej.

tyle że w sytuacji MZA dochodzi jeszcze czynnik zewnętrzny w postaci zarządu tumanów miejskich i ich posranych pomysłów na wyposażenie dodatkowe ewentualnie wygląd zewnętrzny sick.gif

Napisano

> Nasz klient nasz pan niestety dla MZA szczytem techniki jest klima, którą można wyłączyć i Tomasz

> Knapik czytający trasę

A u nas klimy brak... zlosnik.gif

Napisano

> No właśnie - fajne foto, jak napisał DEV.

> Może powrzucałbyś więcej takich zdjęć? Najlepiej w osobnym wątku. Mnie szczególnie interesują

> wnętrza autobusów. Widzę, że rozplanowanie i standard wykonania są nieco wyższe niż busów w

> Wawie .

Pomyśli się, mam też gdzieś inne foty U15 więc postaram się je wygrzebać...

• 1 rok później...
Napisano

Siemka wszystkim wink.gif

• 3 lata później...
  • 2 lata później...
Napisano

Witajcie, mi wczoraj przyjechał w końcu mój zakupiony kilka miesięcy temu sprzecior. Niby do 3.5t ale jednak trochę solidniejszy ;]

Będzie z tego retro-laweta na użytek własny ;]

FLwL6n43XQeuenf1EBlI6u7yhveyVGhakHJKIF5H

G8OiIFFr4wpHcC5nqQnnxV86XfYO1IkHPhh0_inF

Edytowane przez koNik

• 2 tygodnie później...
Napisano
Dnia 19.04.2019 o 23:17, koNik napisał:

Witajcie, mi wczoraj przyjechał w końcu mój zakupiony kilka miesięcy temu sprzecior. Niby do 3.5t ale jednak trochę solidniejszy ;]

Nie będzie on czasem przeładowany już na pusto? ;]

• 5 lat później...