Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

F1 2010 - GP Chin - dyskusja

Featured Replies

Napisano

> ale nie porównujmy debiutanta jakim jest Pietrov z Kubicą to nie ta klasa, od Roberta oczekuje sie

> więcej, chodzi mi o to w w tym GP tempo miał wyraźnie słabsze od Rosberga, śledziłem live

> timing i większość okrążeń miał gorszych od Niemca.

Porównaniem jest zawsze drugi kierowca z tego samego teamu dysponujący takim samym autem. Różnica między Petrovem a Robertem jest w granicach 0,5s. Tutaj dostawał po więcej niż 1s na slickach.

Renault goni do Mercedesa - w tych warunkach i na tym torze jeden Mercedes był szybszy.

Napisano

Bernie Ecclestone broni Hamiltona.

Nic dodać, nic ująć - Hamilton świętą krową F1 bez dwóch zdań.

Ręce opadają.

W takich okolicznościach pomimo jego talentu życzę mu żeby mniej razy przekraczał metę niż ma startów.

Napisano

Przez takie sytuacje czasami odechciewa się wogóle oglądać bo to co się dzieje to ze sportem nic a nic nie ma wspólnego sick.gif

Napisano

> Przez takie sytuacje czasami odechciewa się wogóle oglądać bo to co się dzieje to ze sportem nic a

> nic nie ma wspólnego

Powinni sie wszyscy zmowic ze w kazdym wyscigu kto inny szmaciarza eliminuje wink.gif

Napisano

> Powinni sie wszyscy zmowic ze w kazdym wyscigu kto inny szmaciarza eliminuje

wystarczy jak wróci Nakajima ok.gifgrinser006.gif

Napisano

> wystarczy jak wróci Nakajima

dobrze działał ale miał problemy z trafianiem we WŁAŚCIWEGO kierowcę biglaugh.gif

Napisano

> Powinni sie wszyscy zmowic ze w kazdym wyscigu kto inny szmaciarza eliminuje

waytogo.gifhehe.gif pomyślałem o tym samym hehe.gif

Napisano

> Pewnie odbędzie się pogadanka "wychowawcza", bo ta akcja mogła zakończyć wyścig obu kierowcom.

massa nie powinien ustępować i gdyby doszło do kolizji alonso "dostałby" po uszach

Napisano

> massa nie powinien ustępować i gdyby doszło do kolizji alonso "dostałby" po uszach

I zadne Ferrari nie zajeloby punktowanych miejsc.

Ale sytuacja niemila.

Szczegolnie, ze to kolega z zespolu.

Napisano

> I zadne Ferrari nie zajeloby punktowanych miejsc.

wolałbym to niż traktowanie mnie jak pachołek na drodze do pit ok.gif

> Ale sytuacja niemila.

> Szczegolnie, ze to kolega z zespolu.

ktoś musi mieć twardą dupę skoro ma miękkie serce

Napisano

> I zadne Ferrari nie zajeloby punktowanych miejsc.

> Ale sytuacja niemila.

> Szczegolnie, ze to kolega z zespolu.

Kolegi z pracy też nie trzeba lubic......

dziwbe sytuacje Robert miał z Haidfeldem, przez co stracił podium na koniec o 1 punkt......

Napisano

> Alonso duzo stracił w moich oczach za to co zrobił przy wjezdzie do pit stop'u,takie rzeczy koledze

> z zespolu

Ja do tego podchodzę troszkę inaczej, to może Massa nie chciał puścić Alonso. Mechanicy w boksach mieli przygotowane opony dla A i M, nie widziałem żeby gorączkowo zamieniali opony które mieli w rękach , więc wychodzi na to że to A miał jako pierwszy podjechać na zmianę.

Napisano

> nosz kurde, tego to już za dużo :

> bernie daje zielone światło hamiemu

> ja rozumiem, że to wyścigi, ale czemu jak inni to zrobią, to jest źle, a jak hamilton to zrobi, to

> nazywa się to ściganie

> żenujące

Też się tym zirytowałem, ciekawe czy dziennikarze nie przekręcili czegoś , jak to często bywa hehe.gif, jak nie przekręcili to ... sick.gif

Napisano

> Też się tym zirytowałem, ciekawe czy dziennikarze nie przekręcili czegoś , jak to często bywa ,

> jak nie przekręcili to ...

Nie pierwszy raz i nie ostatni... niestety.

Napisano

> nosz kurde, tego to już za dużo :

> bernie daje zielone światło hamiemu

> ja rozumiem, że to wyścigi, ale czemu jak inni to zrobią, to jest źle, a jak hamilton to zrobi, to

> nazywa się to ściganie

> żenujące

i to tylko potwierdza ze SC byl wypuszczony wcale nie ze wzgledow bezpieczenstwa.. żenada no.gif

Napisano

> i to tylko potwierdza ze SC byl wypuszczony wcale nie ze wzgledow bezpieczenstwa.. żenada

Tak właśnie myślałem..... sick.gif

Napisano

> i to tylko potwierdza ze SC byl wypuszczony wcale nie ze wzgledow bezpieczenstwa.. żenada

też się dziwiłem, a najlpesze było, że czekał dokładnie tak długo, aż hamilton dojechał do reszty stawki, niwelując straty. Natychmiast po tym, SC wrócił do boksu screwy.gif

Napisano

Mechanicy w boksach

> mieli przygotowane opony dla A i M, nie widziałem żeby gorączkowo zamieniali opony które mieli

> w rękach , więc wychodzi na to że to A miał jako pierwszy podjechać na zmianę.

Co za brednie!

Zakładali takie same opony, więc co mechanicy mieli zamieniać gorączkowo???

Napisano

> Mechanicy w boksach

> Co za brednie!

> Zakładali takie same opony, więc co mechanicy mieli zamieniać gorączkowo???

Opony były takie same , ale koła są przygotowywane oddzielnie dla każdego bolidu 893goodvibes.gif

Napisano

> też się dziwiłem, a najlpesze było, że czekał dokładnie tak długo, aż hamilton dojechał do reszty

> stawki, niwelując straty. Natychmiast po tym, SC wrócił do boksu

w zeszlym roku cos tam nasi pseudokomentatorzy bredzili ze SC wlasnie czeka na zebranie stawki podobna sytuacja byla wjakims wyscigu wiec trzebaby w przepisach sprawdzic a nie teorie rozsiewac

Napisano

> trzebaby w przepisach sprawdzic a nie teorie

> rozsiewac

nie rozsiewam teorii. Nie ma takiego przepisu, w którym SC MA OBOWIAZEK być tak długo na torze, aż się cała stawka ustawi w kolejce za nim screwy.gif zresztą było ładnie widać, jak pozwolił się wyprzedzić jakiemuś kierowcy z końca stawki, po czym pare chwil później SC zjechał do boksów (nie czekając aż tamten objedzie całe okrążenie i wyrówna do ostatniego no.gif

Napisano

> nie rozsiewam teorii. Nie ma takiego przepisu, w którym SC MA OBOWIAZEK być tak długo na torze, aż

> się cała stawka ustawi w kolejce za nim zresztą było ładnie widać, jak pozwolił się

> wyprzedzić jakiemuś kierowcy z końca stawki, po czym pare chwil później SC zjechał do boksów

> (nie czekając aż tamten objedzie całe okrążenie i wyrówna do ostatniego

ale jest przepis ze trzeba sie trzymac na nie wiecej niz 10 odleglosci od SC chyba ze gasna swiatła pomaranczowe wtedy tempo dyktuje lider wyscigu

Napisano

Przeczytaj sobie uważnie przepisy bo tworzysz jednak nowe teorie.

Napisano

> Przeczytaj sobie uważnie przepisy bo tworzysz jednak nowe teorie.

jest napisane, że mają się uformować za nim, nie że ma czekać tak długo, aż każde auto ze stawki, będzie jechać obok siebie w bliskiej odległości. Oznacza to, że jeśli saferty wyjdzie przed pierwszego (a tak to miało tu miejsce) to pierwszy nie może go wyprzedzić. I tylko tyle, a nie że SC czeka, aż pozostałe auta dobiją do stawki icon_rolleyes.gif. Przepisy znam, nie mniej jednak, abstrahując od problemu, czy ma SC czekać aż wszyscy się ładnie w szeregu ustawią czy nie, pozostaje pytanie, dlaczego go wypuścili? niewiem.gif

Nie było nigdzie niebezpieczeńska (buemi stracił przedni spojler i tyle i to w miejscu gdzie można było szybko i łatwo go pozbierać, dając tylko tam żółte flagi) hmm.gif

Napisano

> w zeszlym roku cos tam nasi pseudokomentatorzy bredzili ze SC wlasnie czeka na zebranie stawki

> podobna sytuacja byla wjakims wyscigu wiec trzebaby w przepisach sprawdzic a nie teorie

> rozsiewac

To jakby Pietrov w nieoczekiwanym przypływie rozsądku trzymał te 30 sekund różnicy do poprzedzającego pojazdu to by SC do końca wyścigu był na torze? grinser006.gif

Napisano

> To jakby Pietrov w nieoczekiwanym przypływie rozsądku trzymał te 30 sekund różnicy do

> poprzedzającego pojazdu to by SC do końca wyścigu był na torze?

Mógłby za to dostać karę, bo obowiązkiem kierowców jest jechanie w kupie. Zdaje się, że nie łapiecie po co jest ten cały SC. crazy.gif

Napisano

Nie brnij dalej, bo twoja interpretacja doprowadziła by do takiego burdelu, że tydzień po wyścigu nie wiadomo by było kto zajął jakie miejsce.

Na szczęście ci co mają wiedzieć, wiedzą jakie są przepisy.

Tłumaczyć mi się nie chce - tak samo jak Tobie poszukać sobie tych przepisów co podałem.

Napisano

> Tłumaczyć mi się nie chce - tak samo jak Tobie poszukać sobie tych przepisów co podałem.

dobra, znam przepisy, przeczytałem to co podałeś, według mnie jest tak jak pisałem. Dla mnie EOT, może sprawdzimy przy następnym wyścigu? grinser006.gif

Napisano

Słowo klucz: neutralizacja

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.