Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

F1 2010 - GP Chin - dyskusja

Featured Replies

Napisano

Hmmm, hmm.gif

Pierwsze treningi przed GP Chin już w piątek, a kwalifikacje w sobotę, a tu cisza. shhh.gif

Napisano

> Hmmm,

> Pierwsze treningi przed GP Chin już w piątek, a kwalifikacje w sobotę, a tu cisza.

no właśnie zastanawiałem się, czy z powodu żałoby nie będzie tematu GP Chin niewiem.gif

Napisano

> A Force India na Renault

> klik

to niech oboje przeskoczą merca grinser006.gif

Napisano

> no właśnie zastanawiałem się, czy z powodu żałoby nie będzie tematu GP Chin

W dniu wyścigu formalnie żałoby w PL nie będzie, więc chyba nie będzie problemu (kwestia czy będzie transmisja w otwartym Polsacie, bo na PolsatSportExtra bedzie na 100%).

Napisano

> W dniu wyścigu formalnie żałoby w PL nie będzie, więc chyba nie będzie problemu (kwestia czy będzie

> transmisja w otwartym Polsacie, bo na PolsatSportExtra bedzie na 100%).

Robert Kubica zrezygnował ze startu w rajdzie w ostatni weekend, więc może F1 dopuszczą na wizję.

Napisano

> Robert Kubica zrezygnował ze startu w rajdzie w ostatni weekend, więc może F1 dopuszczą na wizję.

Z tego co czytam wyścig (start o 9.00) nie będzie raczej kolidował z ewentualną relacją z uroczystości pogrzebowych (zakładam, że otwarty Polsat będzie to transmitował) więc jest szansa na live.

Napisano

> Z tego co czytam wyścig (start o 9.00) nie będzie raczej kolidował z ewentualną relacją z

> uroczystości pogrzebowych (zakładam, że otwarty Polsat będzie to transmitował) więc jest

> szansa na live.

niech puszczą bez komentarza , tak jak w niedziele superbike tylko dziek silnikow było słychać . I by uszaowali pamieć i ulzyli społeczeństwu od Borówy .

Napisano

> W dniu wyścigu formalnie żałoby w PL nie będzie, więc chyba nie będzie problemu (kwestia czy będzie

W grę wchodzą na pewno jakieś zapisy w umowie więc wydaje mi się, że Polsat musi przekaz puścić. Z resztą nie widzę powodów dla których tej relacji miało by nie być.

Napisano

> W grę wchodzą na pewno jakieś zapisy w umowie więc wydaje mi się, że Polsat musi przekaz puścić. Z

> resztą nie widzę powodów dla których tej relacji miało by nie być.

na pewno będzie. Za prawo do transmisji słono płacą, do tego duża oglądalność...

Napisano

> Chińczycy chyba nie ogłosili żałoby.

chyba mnie źle zrozumiałeś grinser006.gif. Chodziło mi o temat na kąciku hehe.gif

Napisano

No własnie problem w tym ze żałobę juz przedłużyli do niedzieli wieczór screwy.gif

Ja mam nadzieje ze i tak jednak transmisja będzie bo jak dla mnie było by to chore puszczać na kazdym jednym kanale i kolejny dzień

transmisje z przejazdu ,przejścia itd . ja zdecydowanie wole ogladac Kubice lub iśc pogrzebać w aucie grinser006.gif

Napisano

> No własnie problem w tym ze żałobę juz przedłużyli do niedzieli wieczór

> Ja mam nadzieje ze i tak jednak transmisja będzie bo jak dla mnie było by to chore puszczać na

> kazdym jednym kanale i kolejny dzień

> transmisje z przejazdu ,przejścia itd . ja zdecydowanie wole ogladac Kubice lub iśc pogrzebać w

> aucie

Mimo szacunku dla zmarłych zgadzam się z tą opinią w 100%

Napisano

> Mimo szacunku dla zmarłych zgadzam się z tą opinią w 100%

Ja tez mam do nich szacunek ale nie popadajmy w paranoje sciana.gif nawet m jak miłośc nie ma rotfl.gif

Napisano

> Ja tez mam do nich szacunek ale nie popadajmy w paranoje nawet m jak miłośc nie ma

A na onecie już Polsat rozważa...

Napisano

> A na onecie już Polsat rozważa...

Dobrze ze mam Polsat Sport.

Napisano

> Dobrze ze mam Polsat Sport.

A dla tych co nie mają...

Gdzie szukać transmisji?

Napisano

> Tylko czy to na 100% pewne?

pb jest jak fakt wiec dowiemy sie w sobote zlosnik.gif

Napisano

> o ktorej godz wyscig i kfal ?

Kwalifikacje sobota 8.00

GP niedziela 9.00

Napisano

Myśle, że jak będzie sucho to w qual max kubek 7 miejsce, i takie też miejsce w wyścigu.

Obym się mylił smile.gif

Napisano

> Hmmm,

> Pierwsze treningi przed GP Chin już w piątek, a kwalifikacje w sobotę, a tu cisza.

O - krajan ok.gif

Jak będzie sucho - to ciężko stwierdzić jak się renówka zachowa hmm.gif

Ale jak poleje hehe.gif - to może być ciekawie uzbroj_zlo.gif

Napisano

> widzieli wypadek Buemiego

zapomnieli dokręcić? icon_eek.gif

Napisano

> zapomnieli dokręcić?

być może, ale żeby dwa jednocześnie odpadły niewiem.gif

Napisano

> i tak miał kupę szczęścia, że w taki sposób to się skończyło

zastanawiam się, czy Torro Rosso też tyle szczęścia będzie mieć hmm.gif

Napisano

> Ale jak poleje - to może być ciekawie

ma lać i to nie mało waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> na filmie z http://www.viddler.com/explore/juniperberry/videos/63/ widać jakby koła urwały się

> razem z elementami zawieszenia, do których je się przykręca

wygląda to raczej , że zawieszenie urwało się na kawałku toru dość mocno pofalowanego, prawie jak tarka. hmm.gif

283663522-tarka.JPG

post-74814-14352507621631_thumb.jpg

Napisano

> Urwało zawieszenie po mocnym dohamowaniu?

faktycznie wydaje się, jakby zawiecha nie wytrzymała siły dohamowania od razu z dwóch stron icon_eek.gif

może tarcze mu pękły i poszło w elementy zawieszenia? hmm.gif

EDIT: tak się wydaje- 0:18min w momencie wciśnięcia hamulca poooooszło ooniee.gif

Napisano

> faktycznie wydaje się, jakby zawiecha nie wytrzymała siły dohamowania od razu z dwóch stron

> może tarcze mu pękły i poszło w elementy zawieszenia?

> EDIT: tak się wydaje- 0:18min w momencie wciśnięcia hamulca poooooszło

chyba ukręciło mu koła razem z piastami i oderwało od zawiechy - bo widać że piasty sa w felgach po urwaniu

ale ciekawe czemu linki nie utrzymały kół przy bolidzie? do czego one sa mocowane przy kołach?

Napisano

> ale ciekawe czemu linki nie utrzymały kół przy bolidzie? do czego one sa mocowane przy kołach?

widać, że nie zdają egzaminu te linki. poraz kolejny kółeczka poleciały w świat icon_rolleyes.gif

Najpierw poszło prawe, ugieło mu do środka, a potem lewe hmm.gif

ale zaczeło się dokładnie w momencie rozpoczęcia hamowania

Napisano

> widzieli wypadek Buemiego

zadziwiajace jest to, ze po utracie przednich kol probowal skrecac biglaugh.gif

Napisano

> zadziwiajace jest to, ze po utracie przednich kol probowal skrecac

Taki odruch

Napisano

No i odbudowali. Nawet do Q2 się załapał. Hamilton przyszalał.

Napisano

> Hamilton przyszalał.

po Q1 i Q2 widac gdzie jest miejsce Roberta z tym bolidem i wyzsze miejsce na mecie wyscigu moze mu jedynie zagwarantowac tak jak poprzednie blad konkurencji badz idealne wpasowanie z taktyka zmiany opon ... troche szkoda

Napisano

Dochodzą jeszcze dobre starty w wykonaniu Roberta.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.