Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zestaw głośnomówiący, czy radio z bluetooth

Featured Replies

Napisano

> I dla tego skłaniam się bardziej do Clariona.

> Jedyny kabel jaki muszę poprowadzić dodatkowo to mikrofonowy.

> Aczkolwiek na plus zestawu jest możliwość umieszczenia sterowania telefonem pod ręką i wyświetlacza

> obok wskaźników.

jesli masz sterowanie z kierownicy radiem to jest duza szansa, ze bedzie dalo sie tez sterowac telefonem. Kwestia obslugi sterowania przez radio.

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> prywatnie użytkuje Clarion CZ309E (SD, USB, CD)

I to kupiłem.

Pierwsze co przykuło uwagę mojego słuchu, to lekki szumik słyszany z głośników jak nic z radia/odtwarzacza nie leci, nawet po przełączeniu na AUX.

Regulacja głośności nie wpływa na natężenie szumiku.

Też tak masz?

Napisano

> I to kupiłem.

> Pierwsze co przykuło uwagę mojego słuchu, to lekki szumik słyszany z głośników jak nic z

> radia/odtwarzacza nie leci, nawet po przełączeniu na AUX.

> Regulacja głośności nie wpływa na natężenie szumiku.

> Też tak masz?

sprawdzę jutro,

ogólnie jestem zadowolony choć drażni mnie funkcja przeglądania kontaktów w telefonie i ostatnich połączeń - więc tego nie używam a jak mam wybrać nr to wolę wyjąć telefon z kieszeni

Napisano
  • Autor

> sprawdzę jutro,

> ogólnie jestem zadowolony choć drażni mnie funkcja przeglądania kontaktów w telefonie i ostatnich

> połączeń - więc tego nie używam a jak mam wybrać nr to wolę wyjąć telefon z kieszeni

OK, to daj znać, bo jak u Ciebie jest cicho, to może mam coś źle ustawione.

Jak masz tak samo, to widać niestety ten typ tak ma.

Napisano

> Wstępnie myślałem nad Clarion c2309.

> Ma też slot SD

Mam tego Clariona od 2 miesięcy i jak na razie nie narzekam. Połączenie przez BT działa bdb. SD i USB również. Przez BT możesz też odtwarzać muzę z karty telefonu. Nie testowałem tylko płyt CD, ale z nich w samochodzie nie korzystam (szkoda miejsca). Dość kłopotliwa, choć możliwa jest obsługa książki telefonicznej, ale jeżeli myślisz przede wszystkim o odbieraniu rozmów, to nie ma problemu. I jeszcze jedno - sprawdź przed ewentualnym zakupem, czy CZ309 obsługuje telefon, z którego korzystasz.

Napisano
  • Autor

> Mam tego Clariona od 2 miesięcy i jak na razie nie narzekam. Połączenie przez BT działa bdb. SD i

> USB również. Przez BT możesz też odtwarzać muzę z karty telefonu. Nie testowałem tylko płyt

> CD, ale z nich w samochodzie nie korzystam (szkoda miejsca). Dość kłopotliwa, choć możliwa

> jest obsługa książki telefonicznej, ale jeżeli myślisz przede wszystkim o odbieraniu rozmów,

> to nie ma problemu. I jeszcze jedno - sprawdź przed ewentualnym zakupem, czy CZ309 obsługuje

> telefon, z którego korzystasz.

Kupiłem w Sobotę.

Ogólnie jestem zadowolony, tylko wkurza mnie ten szum korektora dźwięku słyszalny jak nic nie gra.

W Clarionie powiedzieli, że ten typ tak ma i spełnia normy EU pod tym względem. Nawet przysłali mi wykres i info z centrali na ten temat.

• 1 miesiąc później...
Napisano

>CK7-W - dokładnie odwrotnie jak w CK15-W - bez żadnych problemów technicznych.

Właśnie kupiłem CK-7W na Alledrogo.

Będę montował w Yarisie 2006.

Jest jeszcze do kupienia na A..... tzw. "Leniuch", który powoduje przełączenie fonii na głośniki auta i automatyczne wyciszenie radia. Ma ktoś doświadczenie z "Leniuchem"?

Coś takiego:http://allegro.pl/item1152349788_sam_montuj_ck_7w_ck100_leniuch_do_toyota_producent.html

Napisano

> Jest jeszcze do kupienia na A..... tzw. "Leniuch", który powoduje przełączenie fonii na głośniki

> auta i automatyczne wyciszenie radia. Ma ktoś doświadczenie z "Leniuchem"?

Ja osobiście preferuję brak wyciszenia radia telefonem.

Napisano

> Ja osobiście preferuję brak wyciszenia radia telefonem.

Z powodu ?

Napisano

> Z powodu ?

No "bo tak".

Jak chcesz uzasadnienia bardziej obrazowego, to łatwiej się laskom makaron na uszy nawija, jak w tle pościelowa muzyczka leci ;-)

Napisano

> Tak.

> Wywaliłem i zastąpiłem CK7-W :-)

Mam CK-7W i w pełni polecam.... ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.