Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Które, no które?

Featured Replies

Napisano

> ale trzeba dodać, że tylko niektóre diesle

1.3 i 1.9 - bo tylko te licza sie na naszym rynku 1.7 i 2.2 to raczej rzadkosc.

Napisano

Skoro Ceed, to czemu nie ma i30? foch.gifzlosnik.gif

Jest zdecydowanie ładniejszy na zewnątrz i w środku zlosnik.gif

Napisano

> ten silnik nie za slaby na ta skode,fajna ona jest ale i dosyc duza a 1.6 i 106KM to nie jest duzo

> , ja w lanosie mam 100KM i juz wydaje mi sie malo a auto lzejsze

daje rade;) uwierz;)

Napisano

> daje rade;) uwierz;)

Auto fajne,nieduże gabarytowo a pojemne bo wysokie.Cos takiego w przyszłości sobie planuje.Nie jest piękne ale funkcjonalnosc wazniejsza wink.gif

Napisano

> Auto fajne,niedurze gabarytowo a pojemne bo wysokie.Cos takiego w przyszlosci sobie planuje.Nie

> jest piekne ale funkcjonalnosc wazniejsza

tylko pasazerowie tylnych siedzen odczuwaja, ze jest wysoki;)

ja jako kierowca nie zauwazylem tego i nie odczuwam, auto prowadzi sie jak przyspawane do jezdni

Napisano

> tylko pasazerowie tylnych siedzen odczuwaja, ze jest wysoki;)

> ja jako kierowca nie zauwazylem tego i nie odczuwam, auto prowadzi sie jak przyspawane do jezdni

Ty na pewno piszesz w tym watku o skodzie? hehe.gif

Bo mam wrazenie, ze o jakims 200-konnym samochodzie GT.

Wybacz, ale 100BHP w aucie o aerodynamice kiosku zwyczajnie daje ledwo wystarczajce osiagi...

Z tym przyspawaniem do jezdni to chyba zart hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

> 1.3 i 1.9 - bo tylko te licza sie na naszym rynku 1.7 i 2.2 to raczej rzadkosc.

Bzdura - 1.7 się bardzo dobrze sprzedaje. Choćby dlatego, że 1.9 to tylko na zamówienie.

Napisano

> Z tym przyspawaniem do jezdni to chyba zart

dobrze napisał, bo z tym silnikiem jedzie tak mułowato jak by się koła do jezdni przykleiły biglaugh.gif

Napisano

Są auta które nie potrzebują

> sztywnego jak deska zawiasu i pomimo sporych przechyłów radzą sobie na zakrętach dużo lepiej

> niż przykładowy sej na betonowym zawiasie.

Też nie jestem miłośnikiem betonu na polskich drogach, więc jeżeli to aluzja do mnie to nie trafiona zlosnik.gif

A testowanie aut na skrzyżowaniach pozostawię bez

> komentarza.

Tu nie chodzi o testowanie.

Tylko denerwuje mnie jak auto przede mną skręca w takim tempie, że kierujący nim chyba dłubie w nosie. Przy tym auto nabiera przechyłów.

Ja nie potrzebuje testować aut, bo nie zmieniam ich jak skarpetek grinser006.gif

Napisano

> Ty na pewno piszesz w tym watku o skodzie?

> Bo mam wrazenie, ze o jakims 200-konnym samochodzie GT.

> Wybacz, ale 100BHP w aucie o aerodynamice kiosku zwyczajnie daje ledwo wystarczajce osiagi...

> Z tym przyspawaniem do jezdni to chyba zart

oj widac kolego, ze nigdy nie prowadzilem roomstera 1.6;)

i pewnie jestes fanem;) vieswagena pastucha;) w tedeiku;)

Napisano

> dobrze napisał, bo z tym silnikiem jedzie tak mułowato jak by się koła do jezdni przykleiły

czesto bywam w okolicy Bielska;)

moge Cie przewiezc;) i zmienisz zdanie;)

Napisano

> jak dobre prowadzenie, hamulce i frajda z jazdy to przecież nie chevy, ani ceed tylko ford

> Ceed raz że głośny, dwa że na zakrętach podpiera sie lusterkami i robi jakieś dziwne rzeczy - na

> prostej twardy zawias, wchodzisz w zakręt i wychyla się jak krążownik amerykański.

Mysle, ze troche przesadzasz na codzien jezdze Subaru a od "swieta" Cee'dem 1.6 (przeszlo kkm nim zrobilem). Co do glosnosci to jest on jak wiekszosc typowych kompaktow, do ok 120-130 jest ok, wyzej jest glosny - racja. Co do gumowego ukladu, fakt cos w tym jest, ale nie przesadzajmy, co do zawieszenia nie narzekam, dla mnie zarowno Subaru jak i Cee'd prowadza sie poprawnie (na typowej nawierzchni). Minusem tej wersji Kily co jezdze jest na pewno potrzaskujące plastiki i jak dla mnie silnik 1.6 - momentami slabawy.

Napisano

> czesto bywam w okolicy Bielska;)

> moge Cie przewiezc;) i zmienisz zdanie;)

czemu nie wink.gif

Napisano

> oj widac kolego, ze nigdy nie prowadzilem roomstera 1.6;)

> i pewnie jestes fanem;) vieswagena pastucha;) w tedeiku;)

Faktycznie nie prowadzielm, ale jezdzilem kilkoma samochodami o podobnej masie i mocy i uwazam, ze 100KM w takim samochodzie to ledwo starcza do sensownej jazdy.

Przyspieszenie od 0-100 prawie 11 sekund...

Nie wiem czym wczesniej sie poruszales, ale pogodz sie, ze to auto osiagi moze miec najwyzej przecietne zlosnik.gif

A co do szmelcwagemow to zerknij sobie moze skad Skoda czerpie garsciami hehe.gif

Napisano

> Faktycznie nie prowadzielm, ale jezdzilem kilkoma samochodami o podobnej masie i mocy i uwazam, ze

> 100KM w takim samochodzie to ledwo starcza do sensownej jazdy.

jezdzilem astra II 1.6 126V 100 KM i zbierala sie wolniej niz roomster 1.6 16V, jezdze zafira A 1.8 16V i tez zbiera sie gorzej...

> Przyspieszenie od 0-100 prawie 11 sekund...

> Nie wiem czym wczesniej sie poruszales, ale pogodz sie, ze to auto osiagi moze miec najwyzej

> przecietne

mnie zadowalaja, mocniejszego silnika nie bylo;) wiec mam 1.6 PB, jakby bylo 1.4 TSI to lykam;), a klekolta 1.9 TDI nie chcialem bo glosno w srodku na maxa...

> A co do szmelcwagemow to zerknij sobie moze skad Skoda czerpie garsciami

wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.