Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

skrzynia z punto 1.1

Featured Replies

Napisano

Pany zanabylem skrzynke z p1 1.1 i pytanie jakie tam byly seryjnie ladowane skrzynie. Zapewne c514... ale jakies dokladniejszy dane o przelozeniu? To "eskowa"? CLICK 5-biegowa

Mam u siebie skrzynke z palio i chcialbym z nowej podmienic wybierak i 5 bieg. Spasuje to i czy beda jakies wieksze problemy z przelozeniem?

Napisano

Tam jest skrzynia cos kolo sportingowej jak pamietam

20.GIF

Napisano

> Tam jest skrzynia cos kolo sportingowej jak pamietam

dokładnie taka sama jak CCS

Napisano

> Tam jest skrzynia cos kolo sportingowej jak pamietam

Nie koło tylko taka sama,czasem były inne dyfry,teściowa w 1.1 ma końcek krótszą ale nie palio.Zamienić wybierak,przespawać kulke i śmigać zeby.GIFwaytogo.gif (ino nie tak daleko jak u szołpasa bo za krótko sie biegi wciepuje rotfl.gif )

Napisano
  • Autor

No wlasnie one chyba roznia sie ciut koncowka.

Sportingowe:

Skrzynia c.514.5.13 (SCS)

1->3.909

2->2.158

3->1.480

4->1.121

5->0.829

R->3.818

Przelozenie glowne 3.867

A ksiazkowe punto 1.1, ze skrzynka 5 biegowa ma troche inne przelozenie:

Skrzynia c.514.510 (p 1.1)

1->3.909

2->2.157

3->1.435

4->0.974

5->0.808

R->3.818

Przelozenie glowne 3.564

Jutro sie po nia jedzie to sie zobaczy ok.gifok.gif moze fiat cos pokombinowal i faktycznie sa sportignowe tongue.gif

Napisano

P 1.1 miało 2 skrzynie 5-ki-symbolu wersji nie pamiętam(ED chyba) i w tej wersji były dłuższe przełożenia ok.gif

Napisano

> P 1.1 miało 2 skrzynie 5-ki-symbolu wersji nie pamiętam(ED chyba) i w tej wersji były dłuższe

> przełożenia

ja w punto 1.1 55 S miałem skrzynie jak w scs tj. c.514.513

Napisano
  • Autor

> ja w punto 1.1 55 S miałem skrzynie jak w scs tj. c.514.513

w scs jest c.514.5.13 a w punto ksiazkowo c.514.513. Roznica w kropce ale na scs przelozenie 5 biegu to 0.829 a w c.514.513 tj. 0.808

Moge sie mylic ale bazuje na ksiazkach i necie. Sa prawie identyczne ale minimalnie sie roznia... przynajmniej tak wywnioskowalem crazy.gif

Napisano

> w scs jest c.514.5.13 a w punto ksiazkowo c.514.513. Roznica w kropce ale na scs przelozenie 5

> biegu to 0.829 a w c.514.513 tj. 0.808

> Moge sie mylic ale bazuje na ksiazkach i necie. Sa prawie identyczne ale minimalnie sie roznia...

> przynajmniej tak wywnioskowalem

Ja mam skrzynie z punto. Przełożenia takie jak w scs, sprawdzałem z ditrem podczas jazdy, ale nie wiem czy wszystkie biegi takie same.

A jeśli różni się tylko 5 bieg to nic, bo na tym biegu się nie ścigasz zlosnik.gif

Napisano

> w scs jest c.514.5.13 a w punto ksiazkowo c.514.513. Roznica w kropce ale na scs przelozenie 5

> biegu to 0.829 a w c.514.513 tj. 0.808

> Moge sie mylic ale bazuje na ksiazkach i necie. Sa prawie identyczne ale minimalnie sie roznia...

> przynajmniej tak wywnioskowalem

Jezeli chodzi ci o to, co zamiesciles wyzej, to przeciez przelozenie glowne jest zupelnie inne. Sporting jest krotsza od tej ktora porownales.

Napisano

> Jezeli chodzi ci o to, co zamiesciles wyzej, to przeciez przelozenie glowne jest zupelnie inne.

> Sporting jest krotsza od tej ktora porownales.

Są właśnie takie minimalne różnice....a dyfrów to chyba z pińcet było zeby.GIF

Napisano
  • Autor

skrzynia odebrana, nikt nie mial racji hehe.gif Dzis kierownik shoupas mial pomagac w montazu ale okazalo sie ze skrzynia niewiadomo jaka i wybierak nie spasuje. Przeliczyli my zeby na 5, wyszlo nam przelozenie takie jak w palio, na dyfrze tez zeby jak w palio. Czyli kupilem to co juz mam, druga skrzynia z palio sick.gif jedyny plus ze nabylem ja za smieszna kase ok.gif

kupuje kolejna, tym razem eskowa z sc vana. pytanie czy stad wybierak podejdzie i jest taki jak w punto?

Napisano

> skrzynia odebrana, nikt nie mial racji Dzis kierownik shoupas mial pomagac w montazu ale okazalo

> sie ze skrzynia niewiadomo jaka i wybierak nie spasuje. Przeliczyli my zeby na 5, wyszlo nam

> przelozenie takie jak w palio, na dyfrze tez zeby jak w palio. Czyli kupilem to co juz mam,

> druga skrzynia z palio jedyny plus ze nabylem ja za smieszna kase

> kupuje kolejna, tym razem eskowa z sc vana. pytanie czy stad wybierak podejdzie i jest taki jak w

> punto?

oryginalny wybierak z Twojej skrzyni nie podpasil ?? W czym roznica ?

Napisano
  • Autor

> oryginalny wybierak z Twojej skrzyni nie podpasil ?? W czym roznica ?

moj jest uszkodzony. moze z dwoch poskladam jeden, sie zobaczy...

Napisano

> kupuje kolejna, tym razem eskowa z sc vana. pytanie czy stad wybierak podejdzie i jest taki jak w

> punto?

ja miałem eskową z podciąganym wstecznym i wybierak podpasił do skrzyni z punto

Napisano
  • Autor

> ja miałem eskową z podciąganym wstecznym i wybierak podpasił do skrzyni z punto

ino czekac az dojdzie i pozniej wyprzedac sie ze zbednych gratow ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.