Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ogladacze zdjęciowi

Featured Replies

Napisano

Taka sobie Meganka

Taak, ja wiem że miał być automat i miało byc taniej ale do realiów trzeba się przyzwyczaić zlosnik.gif

Co myślicie o tym autku ?

Napisano

tu nie ma co myśleć

w przypadku renault sprawa jest prosta, albo trafiasz na auto zadbane które nie psuje się wbrew panującej opinii o francuzach, albo trafisz na auto po niefachowych naprawach gdzie będą problemy z elektroniką i silnikiem dci

generalnie megane to przyjemne autko, ze zdjeć nie ma co oceniać, warto obejrzeć na żywo, pamiętaj że przednie blotniki są z plastiku i nawet fabryczne potrafią mieć minimalnie inny odcień od reszty auta

Napisano

Autko bardzo fajne. Sam kupiłem megane ale przed liftingiem.

jak masz możliwość to jedź do ASO. Za około 150 PLN powiedzą Ci wszystko o Aucie, sprawdza komputer i błędy. Zapytaj czy ma FAP, bo mi się wydaje że mak.

Napisano

> Taka sobie Meganka

> Taak, ja wiem że miał być automat i miało byc taniej ale do realiów trzeba się przyzwyczaić

> Co myślicie o tym autku ?

Jezeli faktycznie 1-szy wlasciciel i serwisowana w ASO to chyba nie powinno byc problemu, zeby sprawdzic historie.

Troche lipa, ze to auto jest sprzedawane przez komis, czyli zachodzi szansa, ze cos przy nim dlubali...

Ale jak nie masz daleko to miernik w dlon i mozesz sprawdzic.

Napisano

Niska cena, brak info o przebiegu i sprzedaż przez komis nie wróżą niczego dobrego. grinser006.gif

Napisano

> Taka sobie Meganka

> Taak, ja wiem że miał być automat i miało byc taniej ale do realiów trzeba się przyzwyczaić

> Co myślicie o tym autku ?

na 95% flota (Arval, LeasePlan...)

Jak na Privilege dziwi brak skórzanej kierownicy

"oryginalny przebieg" -> widać straszny z tego przebiega oryginał, skoro nie podano w ogłoszenu (albo ja oczy mam zapluszczone :-) )

Napisano

> na 95% flota (Arval, LeasePlan...)

albo po prostu zwykly leasing dla malej firmy np w RCP

> Jak na Privilege dziwi brak skórzanej kierownicy

a gdzie napisane, ze to Privilage??

Napisano

> albo po prostu zwykly leasing dla malej firmy np w RCP

Też możliwe :-)

Ale to też flota

> a gdzie napisane, ze to Privilage??

Tapicerkę ma z priwileża :-)

Nie powiem, że to "Likse-priwileż", bo nie ma systemu "ruki swabodnyje" :-)

Napisano

> Tapicerkę ma z priwileża :-)

eeeetam, zwykly Expression

> Nie powiem, że to "Likse-priwileż", bo nie ma systemu "ruki swabodnyje" :-)

Lux Privilage w tym roczniku juz wogole nie bylo 270751858-jezyk.gif

Napisano

> eeeetam, zwykly Expression

Bijemy się ? :-)

> Lux Privilage w tym roczniku juz wogole nie bylo

nie śledzę aż tak mocno najlepszej-z-marek.

Zresztą "priwileź liks" to chyba z tym o jakże dynamicznym silnikiem nie występował...

Napisano
  • Autor

> "oryginalny przebieg" -> widać straszny z tego przebiega oryginał, skoro nie podano w ogłoszenu

> (albo ja oczy mam zapluszczone :-) )

Podjade obejrzec, daleko nie mam.

Czuje że trochę się zejdzie zanim coś znajdę ...

Napisano
  • Autor

> "oryginalny przebieg" -> widać straszny z tego przebiega oryginał, skoro nie podano w ogłoszenu

> (albo ja oczy mam zapluszczone :-) )

Btw, Twoim zdaniem. Astra III 1.7 lub 1.9 CDTI, Meganka II 1.5 DCI 105 KM, czy Foka TDCI ? Czy też raczej szukać wśród tych trzech, czy dać sobie spokój z jednym z tych aut ? Autem ma jeździć Maushowinka, świadoma, nie zajeździ turbo sadzomiotacza w 2 dni, ale też lepiej żeby auto nie stawało np na A2 z powodu ... czegokolwiek zlosnik.gif

Napisano

> Btw, Twoim zdaniem. Astra III 1.7 lub 1.9 CDTI, Meganka II 1.5 DCI 105 KM, czy Foka TDCI ? Czy też

> raczej szukać wśród tych trzech, czy dać sobie spokój z jednym z tych aut ? Autem ma jeździć

> Maushowinka, świadoma, nie zajeździ turbo sadzomiotacza w 2 dni, ale też lepiej żeby auto nie

> stawało np na A2 z powodu ... czegokolwiek

Z tych trzech - Astra III mimo wielkiej milosci mojej do Forda i raczej niecheci do Opla biglaugh.gif

Napisano

> Bijemy się ? :-)

> nie śledzę aż tak mocno najlepszej-z-marek.

> Zresztą "priwileź liks" to chyba z tym o jakże dynamicznym silnikiem nie występował...

Jak dla mnie Expression - dolny pierscien plastikowy przy mieszku czarny, kiera plastik, galka plastik, wskaznik otwartych drzwi czerwony i wszystko pokazuje na raz - Expression jak sie patrzy biglaugh.gif

Napisano

> Czuje że trochę się zejdzie zanim coś znajdę ...

Ja to się Wam dziwie, że chcecie zmieniać - skoro vectra daje jeszcze radę technicznie, a do tego spala podobne PLNy co siakiś diesel, to po co rydzykować? grinser006.gif

Nie oszukujmy się - kilkuletnie auta w znakomitej większości zmieniają właściciela ze względu na swoje wady/przygody. Nie twierdzę, ze wszystkie, ale do szukania auta trzeba mieć czas i stalowe nerwy. icon_rolleyes.gif

Napisano

Ja miałem Expression (przed liftem) i tak właśnie było.

btw. Na szczęście to radio jest już ciut lepsze niż to co było przed liftemzlosnik.gif.

Napisano
  • Autor

> Ja to się Wam dziwie, że chcecie zmieniać - skoro vectra daje jeszcze radę technicznie, a do tego

> spala podobne PLNy co siakiś diesel, to po co rydzykować?

Technicznie faktycznie jest w porządku,

ale to spalanie to jednak niekoniecznie zlosnik.gif

Moj klekot ma srednie 6,5 po miescie, Vectra 13,5 zlosnik.gif

Napisano

> Btw, Twoim zdaniem. Astra III 1.7 lub 1.9 CDTI, Meganka II 1.5 DCI 105 KM, czy Foka TDCI ?

IMVVVVVHO kolejność taka:

1. Astra 1,9

2. Reno 1,5

3. Reszta

BTW, foka TDCi to pojęcie BARDZO pojemne - 1,8 raczej nie, 1,6 by PSA raczej tak, 2,0 by PSA też raczej tak (o tym ostatnim mogę doktorat i habilitację napisać :-) ).

Napisano

srednie spalanie 4,5 aż strach zapytac o minimalne hehe.gif

Napisano

Tak z ciekawości - czemu reno 1,5 dCi wyżej niż foka 1,6 HDi ?

Ja bym miał duży problem z wyborem, ale chyba jednak foka (za HDi i za zawieszenie) przed reno.

Napisano

> IMVVVVVHO kolejność taka:

> 1. Astra 1,9

> 2. Reno 1,5

> 3. Reszta

> BTW, foka TDCi to pojęcie BARDZO pojemne - 1,8 raczej nie, 1,6 by PSA raczej tak, 2,0 by PSA też

> raczej tak (o tym ostatnim mogę doktorat i habilitację napisać :-) ).

Hmm, nie pomyslalem (zapomnialem - caly czas mk1 zyje smile.gif), ze w mk2 sa silniki PSA... Jesli z silnikami PSA, to pierwsza foka, astra, potem dlugo nic, i potem renault biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.