Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koszt prania tapicerki

Featured Replies

Napisano

jaka jest uczciwa cena na pranie tapicerki (fotele + boczki) w aucie typu sedan

pozd!

Napisano

> jaka jest uczciwa cena na pranie tapicerki (fotele + boczki) w aucie typu sedan

> pozd!

200

Napisano

> jaka jest uczciwa cena na pranie tapicerki (fotele + boczki) w aucie typu sedan

> pozd!

max. 200 i do tego jeszcze dywaniki jak są materiałowe.

Napisano

I rzeczywiście usuną wszelkie plamy typu po kawie? Czy to tylko odświeżenie?

Napisano

> pozd!

200zł całe wnetrze wraz z podsufitka i podłoga + plak

ostatnio prałem same fotele to 80zł

Napisano

> I rzeczywiście usuną wszelkie plamy typu po kawie? Czy to tylko odświeżenie?

Wszystko schodzi

Napisano

> pozd!

U mnie w mieście, duży sedan czy kombi - 130zł - pranie tapicerki (fotele, boczki, podsufitka), mycie ręczne zewnętrzne, mycie szyb od środka, odkurzanie i w cenie rozpylony zapach wewnątrz zlosnik.gif

Za mojego 7 osobowego vana - +20zł wink.gif, ale już 7 osobowa zafira 130 ok.gif

Napisano

> U mnie w mieście, duży sedan czy kombi - 130zł - pranie tapicerki (fotele, boczki, podsufitka),

> mycie ręczne zewnętrzne, mycie szyb od środka, odkurzanie i w cenie rozpylony zapach wewnątrz

> Za mojego 7 osobowego vana - +20zł , ale już 7 osobowa zafira 130

te 130 to chyba raczej w Ciechanowie niż w Warszawie? smile.gif

Napisano

> te 130 to chyba raczej w Ciechanowie niż w Warszawie?

tak jest ok.gif tanio, nie? zlosnik.gif

mycie ręczne, odkurzanie wewnątrz, mycie szyb od środka, deski rozdzielczej, boczków, wycieraczek gumowych i innych plastików wewn - no generalnie mycie ze sprzątaniem - 30zł zlosnik.gif (zapach rozpylony wewn w cenie ok.gifzlosnik.gif)

Napisano

> tak jest tanio, nie?

> mycie ręczne, odkurzanie wewnątrz, mycie szyb od środka, deski rozdzielczej, boczków, wycieraczek

> gumowych i innych plastików wewn - no generalnie mycie ze sprzątaniem - 30zł (zapach

> rozpylony wewn w cenie )

to pochwal się gdzie tak robią smile.gif

Napisano

> to pochwal się gdzie tak robią

przecież pisałem - Ciechanów zlosnik.gif

Napisano

całe auto od góry do dołu: 150-180 zł w zależności od wielkości i stanu zabrudzenia ok.gif

Napisano

> Jak tylko mam okazję, to myję tam auta - automatyczne mycie z woskowaniem z wcześniejszym

> potraktowaniem pianą aktywną i spłukaniem karcherem kosztuje tylko 13zł

Dokładnie - na myjni dotykowej są takie ceny.

Napisano

> Jak tylko mam okazję, to myję tam auta - automatyczne mycie z woskowaniem z wcześniejszym

> potraktowaniem pianą aktywną i spłukaniem karcherem kosztuje tylko 13zł

Aktywna piana-->Mycie gorącą wodą z szamponem-->Spłukiwanie zimną wodą-->Nakładanie wosku-->Wykończenie (osuszenie) i to wszystko daję radę za 7zł grinser006.gif

Napisano

> Aktywna piana-->Mycie gorącą wodą z szamponem-->Spłukiwanie zimną wodą-->Nakładanie

> wosku-->Wykończenie (osuszenie) i to wszystko daję radę za 7zł

Tak to mam, jak sam myję na bezdotykowej na BP - za 8-10 zł mżna umyc zgrubnie z woskowaniem

Napisano

> Tak to mam, jak sam myję na bezdotykowej na BP - za 8-10 zł mżna umyc zgrubnie z woskowaniem

Oczywiście miałem na myśli myjnię z tzw. karcherami ok.gif

Napisano

> tak jest tanio, nie?

> mycie ręczne, odkurzanie wewnątrz, mycie szyb od środka, deski rozdzielczej, boczków, wycieraczek

> gumowych i innych plastików wewn - no generalnie mycie ze sprzątaniem - 30zł (zapach

> rozpylony wewn w cenie )

We Wrocławiu podobny zakres od 50zł w promocji do 80zł.

Napisano
  • Autor

> We Wrocławiu podobny zakres od 50zł w promocji do 80zł.

gdzie?????????????

ja dzis chcialem oddac auto (toledo) do prania tapicerki i nie znalazlem nic taniej niz 200PLN

w koncu zgadalem sie z kolega z pracy ktorego sasiad pracuje w takim zakladzie i po godzinach robi fuchy za 50% cennika - czyli 100zł za pranie całego auta (fotele, boczki, wykładzina podsufitka) + kolejne 100zł za renowacje lakieru (dokladne mycie, wycieranie, polerka, woskowanie)

pozd!

Napisano

ja ostatnio zapłaciłem 50 PLN za pranie foteli, kanapy, dywaników, podłogi, boczków i wykładziny w bagażniku grinser006.gif

do tego w Biedronie dokupiłem za 4,99 ściereczki do kokpitu grinser006.gif

Napisano

> gdzie?????????????

Wujek czytaj uważnie. Odpowiadałem do wątku o cenie umycia auta, wraz z odkurzaniem i szybami, plus mycie plastików. n

> ja dzis chcialem oddac auto (toledo) do prania tapicerki i nie znalazlem nic taniej niz 200PLN

To i tak tanio 200zł. Raz rozglądałem się za praniem tapicerki to poniżej 300zł nie znalazłem nic. Co lepsze zakłady kasują po 450zł.

> w koncu zgadalem sie z kolega z pracy ktorego sasiad pracuje w takim zakladzie i po godzinach robi

> fuchy za 50% cennika - czyli 100zł za pranie całego auta (fotele, boczki, wykładzina

> podsufitka) + kolejne 100zł za renowacje lakieru (dokladne mycie, wycieranie, polerka,

> woskowanie)

> pozd!

Jak możesz to podeślij na priv namiary do gościa. Za 100zł to bym chętnie wyprał auto.

Napisano

> 200zł całe wnetrze wraz z podsufitka i podłoga + plak

> ostatnio prałem same fotele to 80zł

Gdzie dokładnie prałeś? I jakie rezultaty? polecasz?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.