Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

scięte opony

Featured Replies

Napisano

witam po roku odkąd kopiłem opony zauważyłem ze są one dużo bardziej zużyte od wewnętrznej strony, chodzi o przednia oś. Czy jest to normalne zjawisko na seryjnych 16"?

Napisano

> witam po roku odkąd kopiłem opony zauważyłem ze są one dużo bardziej zużyte od wewnętrznej strony,

> chodzi o przednia oś. Czy jest to normalne zjawisko na seryjnych 16"?

Być może masz źle ustawioną zbieżność - to jest jeden z objawów. zlosnik.gif

Napisano

mi macher powiedzial kiedys ze za szybko w zakrety wchodze hehe.gifhehe.gif

jedz na zbierznosc ustawia i bedzie ok

Napisano

> mi macher powiedzial kiedys ze za szybko w zakrety wchodze

> jedz na zbierznosc ustawia i bedzie ok

pamiętam, że na temat ustawiania zbieżności na forum różne opinie chodziły. na jakie wartości każecie ustawiać?

Napisano

Ja nic nie kazałem. Gość wybrał markę, model, rocznik i ustawił tak, jak mu pokazywała maszyna. Nie będę mądrzejszy od producenta w tym przypadku.

Napisano

mi ścinał opony nie źle ustawiona zbieżność tylko patent fiata na pękające springi

sprawdź czy masz odpowiednia odległość od opony

Napisano

> witam po roku odkąd kopiłem opony zauważyłem ..... <

Witam,

Nie ma co tu się zastanawiać, tylko wziąć parę zł i na pierwszej napotkanej ścieżce komputerowej sprawdzić zbieżność. Minuta roboty i wiadomo więcej.

Napisano

Tez scialem 2 oponki seryjne , bo jak dalem pozniej toyo to poza szybkim ich znikaniem 0 scinania i 0 piskow ... grinser006.gif

Napisano

> mi ścinał opony nie źle ustawiona zbieżność tylko patent fiata na pękające springi

> sprawdź czy masz odpowiednia odległość od opony

Napisz coś więcej ...

Mój mechanik miejscowy jak mnie widzi to klnie na zbieżność w stilo. Osłony nieszczesne mam.

Napisano

> Napisz coś więcej ...

> Mój mechanik miejscowy jak mnie widzi to klnie na zbieżność w stilo. Osłony nieszczesne mam.

Coś w tym jest. Gdziekolwiek nie robiłem geometrii, wszyscy ciężko wzdychali niewiem.gif

Napisano

> Napisz coś więcej ...

a co mam napisać opadały z amorka jedna strona ( tam gdzie przychodzi drążek od stabilizatora, druga trzymała się na śrubie do amorka) i ścinały oponę różnica między oponą a osłoną była na poziomie 0,5cm

> Mój mechanik miejscowy jak mnie widzi to klnie na zbieżność w stilo. Osłony nieszczesne mam.

nie wiem pojechałem na zbieżność po wymianie amorków i nie było problemów wszystko się ustawiło bez problemu

zajęło to im hmm 10-20 min

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.