Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jazda próbna

Featured Replies

Napisano

> I co zrobic z tym

> fantem?

Wstawić auto do tunelu aerodynamicznego zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Wstawić auto do tunelu aerodynamicznego

pewnie panowie nie mają hehe.gif

Napisano

reling sprawdz jesli masz...w pandzie u mnie sie obluzowal

Napisano

I co zrobic z tym

> fantem?

polecam do testów Warszawę , tam raz Tipo śmigałem 120* , a i tak mnie wszyscy wyprzedzali hehe.gif

* - panowie moderatorzy , to tylko żart , i nie podałem jednostki prędkości

Napisano

> czy mamy jechać po mieście 110 km/h. Pan na to " no to co?". Ręce opadają. I co zrobic z tym

> fantem?

Ponieważ zapłaciłem już mandat, dostałem punkty, odbyłem szkolenie za punkty itd.

to napiszę Ci wprost bo nic mi nie można zrobić(nie można mnie kolejny raz ukarać za to samo wykroczenie).

Na Al. JP2/Włókniarzy da się spokojnie pomykać poza godzinami szczytu 150km/h tylko trzeba patrzeć w lusterka czy nie jedzie za Tobą fotoplastikon smile.gif

Przejedź się o wspomnianej porze wspomnianym odcinkiem i pokaż mi kogoś(nie dotyczy zamiatarek, skuterów, rowerów i wózków dla dzieci na chodniku) kto jedzie przepisowe 60km/h to Ci pogratuluję.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Wiekszosc ludzi robi rozsadne rzeczy...a jezeli po godzianch szczytu na 3 pasmowej jezdni z daleka od czegokolwiek istnieje caly czas ograniczenie do 60km/h to nikt tego nie przestrzega...bo to jest bez sensu! Wystarczy spojrzec na Czestochowe gdzie na duzo bardziej zatloczonej drodze jest chyba 80km/h a w Katowicach to chyba widzialem nawet 100km/h....ale w Lodzi po remoncie tylko 60 mozna.....bzdura...

Napisano

> wystarczy wyjechac za miasto na krajowa jedynke i tam sprawdzic i na pewno bedzie bezpieczniej niz

> jechac 110 w miescie jak ktos jezdzi 110 po miescie to gratuluje mu... glupoty!!

dobre.

nigdy nie jechales 150 po miescie ?

Napisano

>ale w Lodzi po remoncie

> tylko 60 mozna.....bzdura...

Właśnie, daleko nie trzeba szukać smile.gif Przed remontem było więcej...

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Właśnie, daleko nie trzeba szukać Przed remontem było więcej...

> Pozdrawiam BAS

Siedze teraz w Italii i powiem Ci ze tutaj wszyscy maja gdzies ograniczenia...podobnie jak my...wiec niewazne ile na tych tabliczkach jest....ludzie/zycie urealni to i tak...

Napisano

> Owszem rece opadaja.

> Ale mi bardziej opadaja ze wzgledu na to co czytam w odpowiedzach na ten watek.

> Jest kilku delikwentow ktorzy nie widza tu zadnego problemu i wysmiewaja sie z kogos kto mowi ze to

> glupota pytaniami czy ty zawsze jezdzisz w miescie 50 a nie 51, zawsze zatrzymujesz sie przed

> strzlkami i zawsze sikasz przez zapiety rozporek.

> A tak naprawde, jak te 60 czy tam 70 na ograniczeniu do 50 zdaza sie jechac praktycznie kazdemu

> czasem chocby przez roztargnienie, to ludzi latajacych 110 po miescie nie ma zbyt wiele, a ci

> co sa to sa kompletnymi idiotami.

> Idealny przyklad na to, jakie mamy publiczne przyzwolenie wg pewnej grupy kierowcow na kompletny

> brak respetku dla przepisow.

trasa lazienkowska 150 da rade

rosola 110 czesto

niepodlegllsci 100 bez problemu

to widzialem

Napisano

> Siedze teraz w Italii i powiem Ci ze tutaj wszyscy maja gdzies ograniczenia...podobnie jak

> my...wiec niewazne ile na tych tabliczkach jest....ludzie/zycie urealni to i tak...

Wiem, znam podejście do tematu ...z ziemi włoskiej do Polski... wink.gif

Jak autor wątku chce być 100% w zgodzie z PORD to zabiera mechanika na przejażdżkę po A2, z Łodzi to jest 15 minut jazdy(jadąc totalnie zgodnie z przepisami).

Mi tak kiedyś ASO nie mając pomysłu jak rozwiązać problem zaczęło wmawiać, że samochód nie służy do jazdy 180km/h i w zasadzie nie musi się poprawnie prowadzić.

Ostatecznie sam im pokazałem palcem przy 3 wizycie z czym jest problem... wypuścili mnie nowym autem z salonu bez lewego łącznika stabilizatora z przodu... Auta nie dało się prawie prowadzić przy takiej prędkości(oczywiście na niemieckiej autostradzie) bez tego łącznika, miało się uczucie, że samochód unosi się do góry na prostym odcinku frown.gif

Pozdrawiam BAS

Napisano

jaki to salon?

Napisano

> jaki to salon?

Bilex.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> trasa lazienkowska 150 da rade

> rosola 110 czesto

> niepodlegllsci 100 bez problemu

> to widzialem

Nigdy nie slyszalem o zadnej z tych ulic.

Napisano

> Trzeba zdjąc podsufitkę - do zdejmowania kołków tapicerki potrzebne jest specjalne narzędzie, które

> widziałem tylko w necie

Chyba wszystkie anteny dają się wykręcić, bo inaczej nie dałoby się wjechać do automatycznej myjni.

Po wykręceniu anteny i rozpędzeniu auta sama podstawka nie będzie dawać odgłosów,

bo ma znacznie mniejsze opory aerodynamiczne od patyka anteny.

Jeśli macałeś podstawkę i wyczułeś luzy, to oczywiście jedź prosto do ASO.

Napisano

> Nigdy nie slyszalem o zadnej z tych ulic.

Ja też...

Za to często jeżdżę Trasą Łazienkowską, czasem Al. NIepodległości albo ulicą Rosoła smile.gif

Napisano

> ok moze i 70, ale nie 110!!

no patrz... idioci dali ograniczenie do 80ciu yikes.gifzlosnik.gif choćby słynna trasa siekierkowska

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.