Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Corolla E11 4E-FE - prywatne, małe święto

Featured Replies

Napisano

Toyota Corolla HB '99r. Kupiona w salonie, pierwszy właściciel, w samochodzie nigdy nie było palone... zlosnik.gif

Bezwypadkowa? hmm.gif Airbagi nie strzelane, ale walona po rogach była. Element najbardziej skorodowany? Nie! Nie malowane błotniki. Belka poprzeczna przed silnikiem, na której się opiera. Totalnie zjedzona. To chyba oznaka, że niezawodne serce chce już opuścić stare ciało. biglaugh.gif

Na jubileusz nowe klocki hamulcowe (4-ty kpl.) i nowe sprzęgło. Pytanie mechanika: "Co pan chce od tego sprzęgła?" icon_eek.gif Znudziło się. hehe.gif

284204043-400000m.jpg

Toyota to jak hodowanie super-eko-niosek w kurniku krytym strzechą sprzed pierwszej wojny. zlosnik.gif

post-1754-14352509777778_thumb.jpg

Napisano

rany.. moja ma ponad połowe mniej...

mam nadzieje że też doczeka tak bezawaryjnej hmm... starości?

nie nie... doświadczenia devil.gif

Napisano

> Toyota Corolla HB '99r. Kupiona w salonie, pierwszy właściciel, w samochodzie nigdy nie było

> palone...

> Bezwypadkowa? Airbagi nie strzelane, ale walona po rogach była. Element najbardziej skorodowany?

> Nie! Nie malowane błotniki. Belka poprzeczna przed silnikiem, na której się opiera. Totalnie

> zjedzona. To chyba oznaka, że niezawodne serce chce już opuścić stare ciało.

> Na jubileusz nowe klocki hamulcowe (4-ty kpl.) i nowe sprzęgło. Pytanie mechanika: "Co pan chce od

> tego sprzęgła?" Znudziło się.

> Toyota to jak hodowanie super-eko-niosek w kurniku krytym strzechą sprzed pierwszej wojny.

święta prawda ok.gif

Napisano

> święta prawda

ave też się tak da? slinka.gif

Napisano

Mi w Carinie 2.0 silnik padł po 600'000 km (gaz to zło zeby.GIF )

Skrzynia (automat) jak i cała buda mają już dobre 800'000 km nalotu i dalej wszystko działa ok.gif

Napisano

03-139 biglaugh.gif Liczę na to samo w swojej, chociaż to już nie ta sama "generacja" i bardziej globalistyczne podejście do produkcji.

Napisano

> 03-139

masz rację... 03-980 hehe.gif

Napisano

> Toyota to jak hodowanie super-eko-niosek w kurniku krytym strzechą sprzed pierwszej wojny.

Pomyśl, że gdyby ta Toyota miała teraz przebieg 100 tys. też była by w takim samym stanie, oraz gdyby te 400 tys. przejechała w trzy lata dopadło by ją to już w 2003 zlosnik.gifhehe.gif. Cudów nie ma grinser006.gif

Napisano

> Pan Toyoda tego nie przewiwidział

tak mysle wlasnie 270751858-jezyk.gif

Napisano

> ave też się tak da?

Da, ale nie Twoją

Napisano

ładny wynik. Podobne można znaleźć na forum Lanosa zlosnik.gif

Napisano

> ładny wynik. Podobne można znaleźć na forum Lanosa

i możę na centomanii też ? zlosnik.gif

Napisano

Normalka

miałem takie 2 szt. w swojej kadencji-2 szt. miała 10 lat i sprzęgło oraz cały zawias jeszcze fabryka ( również amory)

więc przebieg 400 000 dla 4efe mnie nie dziwi wcale ok.gif

Napisano

> Takich Toyot już nie ma - teraz trzeba siedziska foteli wymieniać po 50 tys. km

zgadzam sie w 100 % ok.gif

Napisano

> ale Twoja juz pewnie sie da

Nie będę sprawdzał.

Napisano

> Nie będę sprawdzał.

a ze sie upewnie: masz AVE MKI ?

kumpel taka 1,8 z 2001 roku sprzedawal z przebiegiem 280 kkm ... kupil ja mechanik z ASO ... wiec chyba wiedzial co robi wink.gif

Napisano

> Da, ale nie Twoją

Też się da.

Kwestia ZA ILE...

Napisano

> a ze sie upewnie: masz AVE MKI ?

Żona ma grinser006.gif

> kumpel taka 1,8 z 2001 roku sprzedawal z przebiegiem 280 kkm ... kupil ja mechanik z ASO ... wiec

> chyba wiedzial co robi

Moje oczy widziały AVE z przebiegiem 550 tys. "żonowa" wg. harmonogramu jest jeszcze przed wymianą paska rozrządu.

Napisano

> Żona ma

jak macie wspolnote to nie istotne kto ma zlosnik.gif

> Moje oczy widziały AVE z przebiegiem 550 tys. "żonowa" wg. harmonogramu jest jeszcze przed wymianą

> paska rozrządu.

uancucha chyba zlosnik.gif

Napisano

> jak macie wspolnote to nie istotne kto ma

Ważne kto ma kluczyki ...

> uancucha chyba

No rzeczywiście ostatnio udaje jej się wyjść z kuchni ....

Napisano

> Toyota Corolla HB '99r. Kupiona w salonie, pierwszy właściciel, w samochodzie nigdy nie było

> palone...

Eee tam żaden wyczyn, te igły od dziadka z Niemiec też tyle mają nalatane tylko wstydzą się do tego przyznać i podają standardowe 190 000 grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.