Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto do ~20 tyś

Featured Replies

Napisano

Na początku przyszłego roku, ew. wiosna chciałbym zmienić samochód. Doradźcie !

Szukam samochodu wygodnego, dość komfortowego o względnie ładnej stylistyce, jak również nowoczesnego wnętrza. W miarę mocnego, z rozsądnymi kosztami eksploatacji (w tym ew. naprawy), myślę o dieslu, choć nie mam z nimi doświadczeń. Obecnie jeżdżę 107-konną laguną z gazem i mi za mało zeby.GIF Zależy mi też, żeby samochód był 5 drzwiowy. No i przedni napęd (bmki odpadają niestety 270751858-jezyk.gif) A teraz kilka moich typów:

- Skoda Octavia II

- Opel Vectra C

- Ford Mondeo mkIII

- Ford Focus mkII

Jestem otwarty na propozycje smile.gif

Napisano

> - Opel Vectra C

w okolicach 20 tys. to jedynie z początków produkcji z "biedniejszym" wyposażeniem

a jezeli mowa o dieslu to za 20 tys. mozesz kupić tylko zajeżdzonego trupa

Napisano
skoda octavia I kombi 194 HP ale trosze wiecej niz 20 kpln
Napisano

caddie seville STS okolice 2000 roku z gazem za 20klocków nabędziesz devil.gif licznik zamyka momentalnie. napęd przedni.

Napisano

> Na początku przyszłego roku, ew. wiosna chciałbym zmienić samochód. Doradźcie !

> Szukam samochodu wygodnego, dość komfortowego o względnie ładnej stylistyce, jak również

> nowoczesnego wnętrza. W miarę mocnego, z rozsądnymi kosztami eksploatacji (w tym ew. naprawy),

> myślę o dieslu, choć nie mam z nimi doświadczeń. Obecnie jeżdżę 107-konną laguną z gazem i mi

> za mało Zależy mi też, żeby samochód był 5 drzwiowy. No i przedni napęd (bmki odpadają

> niestety ) A teraz kilka moich typów:

> - Skoda Octavia II

> - Opel Vectra C

> - Ford Mondeo mkIII

> - Ford Focus mkII

> Jestem otwarty na propozycje

bemka 5 biglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gif - tez chce zakupic

Napisano
  • Autor

> skoda octavia I kombi 194 HP ale trosze wiecej niz 20 kpln

Kombi mnie raczej nie kręci. Jeśli Octavia to II. Zdaję sobie sprawę, że niektóre wymienione przeze mnie samochody mogą przekroczyć 20k i mam nadzieję, że zanim coś kupie to trochę dozbieram 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Kombi mnie raczej nie kręci. Jeśli Octavia to II. Zdaję sobie sprawę, że niektóre wymienione przeze

> mnie samochody mogą przekroczyć 20k i mam nadzieję, że zanim coś kupie to trochę dozbieram

jak jest opcja ze dozbierasz to Vectra C GTS 2002-2003 liftback- za 25000 kupisz już niezły egzemplarz

Napisano

> Kombi mnie raczej nie kręci. Jeśli Octavia to II. Zdaję sobie sprawę, że niektóre wymienione przeze

> mnie samochody mogą przekroczyć 20k i mam nadzieję, że zanim coś kupie to trochę dozbieram

z dobra II za 20 kpln to bedziesz mial problem

Napisano

Zmien wymagania/propozycje/budzet = ciezko bedzie pogodzic to wszystko ze soba.

Napisano

> Na początku przyszłego roku, ew. wiosna chciałbym zmienić samochód. Doradźcie !

> Szukam samochodu wygodnego, dość komfortowego o względnie ładnej stylistyce, jak również

> nowoczesnego wnętrza. W miarę mocnego, z rozsądnymi kosztami eksploatacji (w tym ew. naprawy),

> myślę o dieslu, choć nie mam z nimi doświadczeń. Obecnie jeżdżę 107-konną laguną z gazem i mi

> za mało Zależy mi też, żeby samochód był 5 drzwiowy. No i przedni napęd (bmki odpadają

> - Skoda Octavia II

> - Opel Vectra C

> - Ford Mondeo mkIII

> - Ford Focus mkII

Z tym budżetem to powyższe modele będą w stanie "poprzystankowym" albo w najlepszym razie popowodziowym. Kłopoty murowane sick.gif

Napisano

> Z tym budżetem to powyższe modele będą w stanie "poprzystankowym" albo w najlepszym razie

> popowodziowym. Kłopoty murowane

Mondeo to mysle, ze jest w stanie znalezc calkiem przyzwoiteok.gif

A co do reszty szkoda czasu i paliwa zeby nawet ogladac...

Napisano

Dokladnie kumpel teraz sprzedaje mondka w kombi z silnikiem TDDi (mniej awaryjny) z 2003 roku za 20 tysia.

Napisano

> - Skoda Octavia II

> - Opel Vectra C

> - Ford Mondeo mkIII

> - Ford Focus mkII

Passat B5 Fl 2002 1.9 TDi 130 km smile.gif lekko ponad 20.000PLN zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Nie mam nic do Passata ani do Vw, ale ogólnie są one dość ubogie (wnętrze niewiele się zmienia od tych z lat 90').

Napisano

a renault megane II ph I z 1.9DCI?

megane202.jpg

Napisano

> Passat B5 Fl 2002 1.9 TDi 130 km lekko ponad 20.000PLN

Ja za 2001 rok bezwypadkowego dalej 19000 + Oplaty. Tylko ze biały i niektorym sie nie podoba wink.gif

Napisano
  • Autor

A co myślicie o A4 B6 1.9TDi ?

Napisano

> A co myślicie o A4 B6 1.9TDi ?

Za 20 tysi kupisz "przystanek", o ile jakiekolwiek B6 w tej cenie kupisz.

Poszukaj lepiej końcówki B5 - takie moje zdanie wink.gif

Napisano

> Za 20 tysi kupisz "przystanek", o ile jakiekolwiek B6 w tej cenie kupisz.

> Poszukaj lepiej końcówki B5 - takie moje zdanie

I to jak oglądałem na Autoscout24, za 2x tyle jest coś co ma szansę

nie być przystankiem...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.