Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowe 4x4 do 75tys ???

Featured Replies

Napisano

> Jak uzywka to raczej forek ale pojde sie przyjrzec tej dacce z bliska bo za 60tysi to nawet niezle

> auto.

Tyle, że paskudne jak noc. no.gif

Napisano
  • Autor

> Tyle, że paskudne jak noc.

To juz kwestia gustu ,moi tesciowie kupili ostatnio nissana juker i uwazaja ,ze jest piekny confused.gif .Wydaje mi sie ,ze znaczek na masce daje -90 do podobania sie dacii...

Napisano

> To juz kwestia gustu ,moi tesciowie kupili ostatnio nissana juker i uwazaja ,ze jest piekny

icon_eek.gif

Moja mulher.gif coraz bardziej się do tej maszkary przymierza sciana.gif

> .Wydaje mi sie ,ze znaczek na masce daje -90 do podobania sie dacii...

Widziałeś Dustera na żywo? Bo na zdjęciach nawet się podobał ale wersja live to ooniee.giffacepalm.gif

Napisano

> Taki chitrus... A nowa buda nie wiesz jak sie sprawuje ?

stacil zalety starego forka - lekkosc, zwinosc, dzielosc terenowa, a malo IMO zyskal (glownie wiecej miejsca w srodku)

> Jest jakies forum godne polecenia ?

importera forum.subaru.pl

niezalezne forum-subaru.pl

> W nowych tez sa takie ?

tak

Napisano
  • Autor

> Moja coraz bardziej się do tej maszkary przymierza

panic.gifpanic.gifpanic.gif ja nie wiedzac ,ze to ich auto powiedzialem ,ze to najbrzydszy twor motoryzacji ever hehe.gif

> Widziałeś Dustera na żywo? Bo na zdjęciach nawet się podobał >ale wersja live to

Widzialem i to zanim jeszcze byly w PL smile.gif nawet tym kupiastym kolorze fajnie sie prezentowal.

Napisano
  • Autor

> stacil zalety starego forka - lekkosc, zwinosc, dzielosc terenowa, a malo IMO zyskal (glownie

> wiecej miejsca w srodku)

A jak z awaryjnoscia to nie wiesz ?

Myslalem ,ze dzielnosc terenowa zyskal bo chyba jest troche wyzej zawieszony niz stary forek?

Powiedz mi czy to jakies zludzenie czy bagaznik w tym nowym ma wodospad na koncu ?

Napisano

tak, przeoczyłeś... Subaru Justy/ Suzuki Ignis 4x4

Napisano
  • Autor

> tak, przeoczyłeś... Subaru Justy/ Suzuki Ignis 4x4

Kolego :

Quote:

Nowe
4x4 do 75tys

Tych aut nie robia od ponad 2 lat frown.gif

Napisano

Duster to porażka , głośno, trzepie, wnętrze nie załadne i ciasne. O2FL 1.8TSI 4x4 w białym kolorze wersja Ambiente wyrwiesz za 75tyś podobnie Yeti, z tym że O2FL mniej spali bo nie ma aerodynamiki cegły.

Napisano
  • Autor

> Duster to porażka , głośno, trzepie, wnętrze nie załadne i >ciasne. O2FL 1.8TSI 4x4 w białym kolorze

> wersja Ambiente wyrwiesz za 75tyś podobnie Yeti, z tym że >O2FL mniej spali bo nie ma

> aerodynamiki cegły.

Skad wyrwe ? Jakies namiary bo gadac rabatach to kazdy moze no.gif a doliczajac chociaz pakiet na bezdroza i instalacje radiowa wychodzi prawie 90 to ,zeby dojsc do 75 trzeba prawie 20% urwac i to na auto do produkcji a nie z placu (raczej takich 4x4 na placach nie trzymaja).

Napisano

> Skad wyrwe ? Jakies namiary bo gadac rabatach to kazdy moze

Zadzwoń do Inter Auto Kraków Kocmyrzowska poproś z Danielem, albo Emida klik odejmij lakier metalic salon coś jeszcze dożuci i masz 75.

Napisano
  • Autor

> Zadzwoń do Inter Auto Kraków Kocmyrzowska poproś z Danielem, albo Emida klik odejmij lakier

> metalic salon coś jeszcze dożuci i masz 75.

Quote:

CENA PODANA OBOWIĄZUJE PRZY FINANSOWANIU W KREDYCIE LUB LEASINGU DOSTĘPNYM W NASZEJ OFERCIE

A leasing pewnie 120% no.gif chociaz na stronie skody jest 108% food.gif

Napisano

> Quote:

> CENA PODANA OBOWIĄZUJE PRZY FINANSOWANIU W KREDYCIE LUB LEASINGU DOSTĘPNYM W NASZEJ OFERCIE

> A leasing pewnie 120%

Ogłoszenie przykładowe, zadzwoń zapytaj za to nie biją. Kupowałem skode i wiem co mówię.

Napisano
  • Autor

> Ogłoszenie przykładowe, zadzwoń zapytaj za to nie biją. >Kupowałem skode i wiem co mówię.

Tylko ,ze ja chce kupowac 3/4 kwartal 2011 smile.gif spokojnie

Napisano

> Tylko ,ze ja chce kupowac 3/4 kwartal 2011 spokojnie

sam patrzylem na octavcie 4x4 da sie w tej kwocie o ktorej mowisz

Napisano

> A jak z awaryjnoscia to nie wiesz ?

rownie na wysokim poziomie (nie dotyczy diesli bo te psuja troche opinie...)

> Myslalem ,ze dzielnosc terenowa zyskal bo chyba jest troche wyzej zawieszony niz stary forek?

przeswit jest identyczny ale tylna zawiecha "wystaje" i zwisy sa wiesze, do tego wieksza masa i brak LSD w tylnym dyfrze (tylko 2.5TX ma)

> Powiedz mi czy to jakies zludzenie czy bagaznik w tym nowym ma wodospad na koncu ?

wodospad?

Napisano

> Tylko Skoda 1.8TSI kosztuje po rabacie 75 a Dacia przed rabatem niecałe 60...

Weź .... nie porównuj samochodu z taczką.

Zdajesz sobie sprawę z tego że Duster jest nieocynkowany ? I sam producent zakłada, że będzie rdzewiał. Poza tym nie porównuj silników z muzealnych zapasów Renault do TSI.

Szkoda, że Yeti nie występuje w wersji 1,4 TSI 4x4 - no ale mogłaby pozamiatać Tiguana, więc VW sobie na to nie pozwoli.

Co do cenników - nie patrz w nie, to rząd nic nie znaczących cyferek, te ceny są da murzynów.

Jestem gotów się założyć o dobrą wódkę, że na początku 2011, jak będzie postkratkowa posucha, InterAuto za 75k zrobi Ci bardzo fajne Yeti.

Napisano

> Tylko ,ze ja chce kupowac 3/4 kwartal 2011 spokojnie

Skoro chcesz kupować pod koniec przyszłego roku, to po co się teraz pytasz o ceny.

W przyszłym roku zmienia się VAT, cena euro / dolara może się zmienić jeszcze ze 100 razy. Mogą się pojawić jakieś nowe modele/liftingi.

Zapytaj się o ceny w przyszłym roku. Jak będziesz miał bliżej do kupna. Może się okazać, że w przyszłym roku będą dawali super rabaty, albo wręcz przeciwnie sprzedaż będzie szła dobrze i nie będą chcieli spuszczać z ceny.

Napisano

forester i nic innego cena zaczyna się od 24000$, więc w zakładanym budżecie się mieści, tylko jak z tą gwarancją na terenie UE to trzeba sie dowiedzieć?

Forester

Napisano

> Forester

Chyba pomyliłeś $ z euro

Napisano

> Chyba pomyliłeś $ z euro

No faktycznie

Napisano

> No faktycznie

i netto.

Krawiec

Napisano
  • Autor

> Weź .... nie porównuj samochodu z taczką.

> Zdajesz sobie sprawę z tego że Duster jest nieocynkowany ? I sam producent zakłada, że będzie

> rdzewiał.

A co mnie to obchodzi ? 3 lata i weg...

>Poza tym nie porównuj silników z muzealnych zapasów Renault >do TSI.

Awaryjny vs. Bezawaryjny.

> Szkoda, że Yeti nie występuje w wersji 1,4 TSI 4x4 - no ale mogłaby pozamiatać Tiguana, więc VW

> sobie na to nie pozwoli.

Ten 1.8TSI to troche za grubo no.gif

> Co do cenników - nie patrz w nie, to rząd nic nie znaczących cyferek, te ceny są da murzynów.

> Jestem gotów się założyć o dobrą wódkę, że na początku 2011, jak będzie postkratkowa posucha,

> InterAuto za 75k zrobi Ci bardzo fajne Yeti.

Tylko ,ze ja sie czaje raczej na koniec 2011 smile.gif

Napisano

> A co mnie to obchodzi ? 3 lata i weg...

Tyle że nabywca będzie marudził, że tu purchel, tam purchel ...

> Awaryjny vs. Bezawaryjny.

Stwierdzenie, że silniki renault są mniej awaryjne od vw jest nieco ryzykowne.

Dodatkowo zwróć uwagę, że duster kończy się tam, gdzie zaczyna yeti (105 KM).

> Ten 1.8TSI to troche za grubo

No cóż, VW nie chciał zamordować Tiguana, a Yeti 1,4 TSI 4x4 by było wyrokiem śmierci na Tiguana.

Napisano
  • Autor

> Tyle że nabywca będzie marudził, że tu purchel, tam purchel ...

Mowisz z doswiadczenia czy tak sobie bajdurzysz , widuje na miescie wiele daciek i jeszcze purchli na nich nie widzialem...

> Stwierdzenie, że silniki renault są mniej awaryjne od vw jest >nieco ryzykowne.

Pozwole sie nie zgodzic... Silnik renault jest duzo,duzo prostszy od TSI. Wiesz ja pozwole sobie stwierdzic ,ze silnik VW lubia olej i to bardzo... Tak TSI jak i TDI no.gif

> Dodatkowo zwróć uwagę, że duster kończy się tam, gdzie >

>zaczyna yeti (105 KM).

IMHO inny target .

> No cóż, VW nie chciał zamordować Tiguana, a Yeti 1,4 TSI 4x4 >by było wyrokiem śmierci na Tiguana.

Tiguan niedosc ,ze brzydki jak kupa to drogi no.gif

p.s. Jechalem YETI i dusterem imho te 15 tysi w kieszeni daje mi wieksza satysfakcje niz posiadanie zielonej glapy na kierownicy no.gif

Napisano

> Mowisz z doswiadczenia

Poczytaj tutaj

> stwierdzic ,ze silnik VW lubia olej i to bardzo... Tak TSI jak i TDI

Jak ktoś go butuje na zimno, to będzie pił olej.

> zielonej glapy na kierownicy

A, to było napisać, żeś skodofob i kupujesz auto dla sąsiada.

W takim razie skoda nie dla Ciebie. Kup Q5 albo X3.

Napisano

> Poczytaj tutaj

> Jak ktoś go butuje na zimno, to będzie pił olej.

> A, to było napisać, żeś skodofob i kupujesz auto dla sąsiada.

Dacia auto dla sąsiada? To moi sąsiedzi chyba dla mnie kupili... facepalm.gif

Napisano
  • Autor

> Jak ktoś go butuje na zimno, to będzie pił olej.

Piją nawet jak normalnie korzystać smile.gif

> A, to było napisać, żeś skodofob i kupujesz auto dla sąsiada.

> W takim razie skoda nie dla Ciebie. Kup Q5 albo X3.

facepalm.gif urażona duma smile.gif

faktycznie sąsiedzi padna z

zazdrości jak zobacza Dacie hahaha.gifpanic.gif

Napisano
  • Autor

> Dacia auto dla sąsiada? To >moi sąsiedzi chyba dla mnie >kupili...

Przyznaj się , ze zazdrość Cię zżera smile.gif

Napisano

> Przyznaj się , ze zazdrość Cię zżera

W równym stopniu jak rdza tę Dacię. hehe.gif

Napisano

> Tyle że nabywca będzie marudził, że tu purchel, tam purchel ...

Myslisz że po 3 latach będa purchle?

Chyba nie powinny byc...

Napisano

> Piją nawet jak normalnie korzystać

Cii......

Używany przeze mnie o tym nie wie i nie pije. Abstynent jakiś.

> urażona duma

Ależ skąd, mam to wiesz gdzie ....

Jak dla mnie jak najlepiej niech plują na zieloną kurę.

Napisano

> Cii......

> Używany przeze mnie o tym nie wie i nie pije. Abstynent jakiś.

Ty ale 1.2 nie pije...zaszyty jest... 1.8 ponoć wciąga. Zresztą pożyjemy zobaczymy. Fakt jest taki ze 1.9TDi coś tam lubi łyknąć (0,5l na 15kkm).

Krawiec

Napisano

Fakt jest taki

> ze 1.9TDi coś tam lubi łyknąć (0,5l na 15kkm).

> Krawiec

ja swoim nie przeleciałem jeszcze 15 tys. to fakt ale wygląda że nic nie bierze

Napisano

Z tego co czytam, to najlepszym wyjściem będzie chyba przerobić psa na kebaby i kupić Suzuki SX4 zlosnik.gif

Zupełnie serio to pomęcz dealera Kia. Nowy Sportage to super auto za te pieniądze.

Nie wiem skąd tu padło info, że wszystkie na 2011 są wyprzedane.

Ostatnio kolega uparł się na kratkowoza i wymęczony dealer mu powiedział że zamówiona Sportage do chyba 10 listopada (dokładnie nie pamiętam, ale była to pierwsza połowa listopada) będzie na bank dostarczona do końca tego roku. Wtedy przyjmowali ostatnie zamówienia na produkcję 2010.

Skoro przyjmowali 6 tygodni temu na 2010, to nie sądzę że już wyprzedali 2011 zlosnik.gif

Nie jest wesoło u nich z rabatami, ale może się zmieścisz w założonej kwocie ok.gif

Napisano
  • Autor

> Z tego co czytam, to najlepszym wyjściem będzie chyba przerobić psa na kebaby i kupić Suzuki SX4

SX4 juz mam - po co mnie drugie spineyes.gif

> Zupełnie serio to pomęcz dealera Kia. Nowy Sportage to super auto za te pieniądze.

Znam to auto i bagaznik to tam jest niewiele wiekszy niz w sx4 no.gif

> Nie jest wesoło u nich z rabatami, ale może się zmieścisz w >założonej kwocie

Jak juz kupowac sportaga II to diesla i minimum wersje M a takie cudo to juz 100kpln no.gif

Napisano
  • Autor

> Cii......

> Używany przeze mnie o tym nie wie i nie pije. Abstynent jakiś.

Nie boj , nie boj i tak Ci odlacza wink.gif

> Ależ skąd, mam to wiesz gdzie ....

> Jak dla mnie jak najlepiej niech plują na zieloną kurę.

Ale mowienie ,ze dacia to auto dla sasiada hahaha.gif

Napisano

> Ale mowienie ,ze dacia to auto dla sasiada

Dacii w ogóle nie zaliczam do kategorii samochodu - mam nadzieję, że epokę gnijących samochodów zakończyłem sprzedając uno.

Czegoś, co nie jest cynkowane nie biorę pod uwagę.

Napisano
  • Autor

> Dacii w ogóle nie zaliczam do kategorii samochodu - mam >nadzieję, że epokę gnijących samochodów

> zakończyłem sprzedając uno.

> Czegoś, co nie jest cynkowane nie biorę pod uwagę.

Na 3 lata mam to w nosie smile.gif

Napisano

> Tylko ,ze to juz raczej bylby nowy forek. Pytanie - targac z usa czy szukac europejczyka ?

Pytalem ostatnio o to w moim serwisie Subaru, benzyny sa rownie trwale jak poprzednia generacja, z zawieszeniem, wydechem, elektryka itd nie ma wiekszych problemow i nie powinno byc. Nie wazne czy EU czy US, konstrukcja jest podobna.

Jedynym minusem w stosunku do poprzednika, poza wygladem jest to ze te auta sie gorzej niestety prowadza, ale znajomy serwisant powiedzial mi ze "dla kogos jak pan, kto nie szaleje to bez roznicy" biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.