Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[kzAK] auto miejskie 15kzl

Featured Replies

Napisano

Witam,

Niebawem nadejdzie czas zmiany aktualnego wozidla mej drugiej polowki grinser006.gif z Astry F (1.7TD 68KM 95r.) na cos nowszego ...

Z wstepnych ustalen co sie jej podoba zostala stworzona lista aut wstepnie nadajacych sie pod lupe wink.gif

Z mojej strony dodam ze chodzi o jakis spokojny (moc do max 90KM i pojemnosci < 1500cm3) raczej napewno smile.gif w benzynie wozidelko z 4/5 drzwiowe

Dobrze by rocznikowo bylo cos powyzej 2001r. (im mlodszy tym lepiej)

Citroen c3

Peugeot 307 (1.6?)

Nissan almera (1.5?)

Suzuki ignis

Opel corsa (raczej silnik 1.2)

Mitsubishi colt

seat ibiza(leon?) chyba jakis 1.4?

Skoda Fabia (1.4 mpi)

Co brac AK-owa powie doradzi od strony technicznej... wady zalety ..czego sie wystrzegac?? Ktory tanszy w eksploatacji/naprawach itp

Moze jakies inne pozycje w okolicach 15tys zl?? cfaniaczek.gif

Dzx 20.GIF

Napisano

Wystarczy na Lacetti 1.4/1.6 z roczników 2004-5 już z klimką. Dużo aut jest z pierwszej ręki z polskiego salonu.

Napisano
  • Autor

> Wystarczy na Lacetti 1.4/1.6 z roczników 2004-5 już z klimką. Dużo aut jest z pierwszej ręki z

> polskiego salonu.

hmm.gifhmm.gif o zaraz musze pokazac bo jest to jakas opcja (juz wybralem jakiegos czerwonego hehe.gifhehe.gif moze uda sie przepchnac do listy akceptowalnych)

a czy cos takiego http://allegro.pl/chevrolet-lacetti-salon-polska-aso-maly-przebieg-i1430628054.html

jest ok cena/stanu? jak z awaryjnoscia /spalaniem? hmm.gif

Napisano

> o zaraz musze pokazac bo jest to jakas opcja (juz wybralem jakiegos czerwonego moze uda sie

> przepchnac do listy akceptowalnych)

> a czy cos takiego

> http://allegro.pl/chevrolet-lacetti-salon-polska-aso-maly-przebieg-i1430628054.html

> jest ok cena/stanu? jak z awaryjnoscia /spalaniem?

To jest kacikowy lacetti kolegi aleksa smile.gif

Link do ogloszenia na AK

Auto fajne , zadbane tylko odrazu trzeba myslec o lpg bo to lubi podjesc na miescie.

Napisano

> Nissan almera (1.5?)

Wystrzegaj sie tego jak diabel swieconej wody ,szczegolnie tego 1.5 no.gif

Bo:

-mulowate z tragiczna skrzynia

-paliwozerne

-ciasne

-gnije

-bezawaryjnosc lancucha rozrzad to mit w tym aucie.

Napisano
  • Autor

> To jest kacikowy lacetti kolegi aleksa

zlosnik2.gif a to dobre nawet nie zauwazylem tego na AK hehe.gif wzielem pierwsze czerwone z alledrogo hehe.gifhehe.gif

> Link do ogloszenia na AK

> Auto fajne , zadbane tylko odrazu trzeba myslec o lpg bo to lubi podjesc na miescie.

hmm.gif

Napisano

> a to dobre nawet nie zauwazylem tego na AK wzielem pierwsze czerwone z alledrogo

Jakby mial lpg to sprzedalbym swojego i przesiadl sie na tego smile.gif

Napisano
  • Autor

> Jakby mial lpg to sprzedalbym swojego i przesiadl sie na tego

a o jakiego rzedu spalaniu w Pb tu mowimy ....>8?

Napisano

A może poszukaj "bliżej" - Astra II zwana też G ok.gif

Napisano
  • Autor

> A może poszukaj "bliżej" - Astra II zwana też G

jest na liscie nieakceptowalnych grinser006.gif ... i osobiscie tez srednio mi sie podoba ale w sumie rozsadna propozycja ale nie przejdzie wink.gif

Napisano

> jest na liscie nieakceptowalnych ... i osobiscie tez srednio mi sie podoba ale w sumie rozsadna

> propozycja ale nie przejdzie

No chyba że tak 270751858-jezyk.gif Wg mnie najlepsza propozycja w klasie C w tej cenie ok.gif

Napisano

> a o jakiego rzedu spalaniu w Pb tu mowimy ....>8?

8-10/100 poniżej 8 raczej nie zejdziesz. Te auta lubią lpg za 3tysię dołożysz lpg i masz fajne , tanie w utrzymaniu auto np. Komplet filtrów -powietrza kabiny, oleju i paliwa dostaniesz za 70zl.

Typowe usterki są śmieszne i dotyczą głównie modeli przedliftowych waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> 8-10/100 poniżej 8 raczej nie zejdziesz.

Hmm no to faktycznie lubi pic ... przy dziennym przebiegu 4-6 km troche drogo wyjdzie utrzymanie takiego crazy.gif a lpg na takie dystansy to tez tak sobie sick.gif

Ok bede mial te auto na uwadze ... aa co z innymi? cool.gif

Napisano

> Hmm no to faktycznie lubi pic ... przy dziennym przebiegu 4-6 km troche drogo wyjdzie utrzymanie

> takiego a lpg na takie dystansy to tez tak sobie

> Ok bede mial te auto na uwadze ... aa co z innymi?

Do turlania po mieście , może cos mniejszego typu panda , c1 , atos itp ?

Napisano

> Moze jakies inne pozycje w okolicach 15tys zl??

Getz zlosnik.gif Spełnia wszystkie Twoje wymagania wink.gif Za 15k trafisz 2004-2006r.

Psuje się w ogóle. Części tanie, wymiany eksploatacyjne proste i szybkie.

Mam, chcę zmienić, ale nie mogę znaleźć pretekstu. hehe.gif

Napisano

> Hmm no to faktycznie lubi pic ... przy dziennym przebiegu 4-6 km troche drogo wyjdzie utrzymanie

Hmm przy takich przebiegach to chyba nie ma co sie martwic o spalanie...

Bo to pewnie wyjdzie max 500km miesiecznie?

Napisano

> Witam,

> Niebawem nadejdzie czas zmiany aktualnego wozidla mej drugiej polowki z Astry F (1.7TD 68KM 95r.)

> na cos nowszego ...

> Z wstepnych ustalen co sie jej podoba zostala stworzona lista aut wstepnie nadajacych sie pod lupe

> Z mojej strony dodam ze chodzi o jakis spokojny (moc do max 90KM i pojemnosci < 1500cm3) raczej

> napewno w benzynie wozidelko z 4/5 drzwiowe

> Dobrze by rocznikowo bylo cos powyzej 2001r. (im mlodszy tym lepiej)

> Citroen c3

> Peugeot 307 (1.6?)

> Nissan almera (1.5?)

> Suzuki ignis

> Opel corsa (raczej silnik 1.2)

> Mitsubishi colt

> seat ibiza(leon?) chyba jakis 1.4?

> Skoda Fabia (1.4 mpi)

> Co brac AK-owa powie doradzi od strony technicznej... wady zalety ..czego sie wystrzegac?? Ktory

> tanszy w eksploatacji/naprawach itp

> Moze jakies inne pozycje w okolicach 15tys zl??

> Dzx

ford fiesta

Napisano

> seat ibiza(leon?) chyba jakis 1.4?

Jako ex-właściciel Cordoby 1,4 75KM czyli Ibizy z kufrem mogę śmiało polecić ten samochód.

Oczywiście ma swoje wady - sporo pali, zawieszenie jest twarde tak, ze plomby wypadają, i dość głośne, tapicerka jest słabej jakości.

Poza tym - do miasta Ibiza będzie fajna, a i da sie nią pojechać gdzieś na weekend.

Napisano

> a to dobre nawet nie zauwazylem tego na AK wzielem pierwsze czerwone z alledrogo

Drodzy państwo cena podana w aukcji jest CENĄ NETTO. Na auto zostanie wystawiona faktura VAT no.gif

Napisano
  • Autor

> Do turlania po mieście , może cos mniejszego typu panda , c1 , atos itp ?

za male ... i chyba w razie czego malo bezpieczne hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Drodzy państwo cena podana w aukcji jest CENĄ NETTO. Na auto zostanie wystawiona faktura VAT

hehe.gif faktycznie nie doczytalem/zauwazylem ... waytogo.gif

Getz... ciekawa opcja mysle ze spalanie bedzie ok w takim 1.1 hmm.gif (ma ktos cos takiego?)

Ibiza... mogla by byc ok tylko chyba starsze rocznikowo w tej cenie (2002 max) uda sie wylapac i pewnie ciezko bedzie o w miare zadbany egzemplarz hmm.gif

Napisano

> Getz... ciekawa opcja mysle ze spalanie bedzie ok w takim 1.1 (ma ktos cos takiego?)

1.1 nie bierz- pali dużo, nie jedzie i jest podobno awaryjny.

1.3 - jak najbardziej. Spalanie Pb -w moim przypadku- jakieś 1l na 100km hehe.gif, spalanie lpg przy ciężkiej nodze zawsze oscylowało w okolicach 9.5-10l, ale ostatnio zmieniłem stację i spadło mi do 8l w mieście icon_eek.gif

Napisano

> za male ... i chyba w razie czego malo bezpieczne

c1/aygo/107

nic nie za małe z przodu masz miejsca czasami więcej niż w nie jednym kompakcie, z tyłu jest też całkiem w porządku, do miasta są idealne, w korkach palą 6l, na łańcuchu, trwałe i bezproblemowe

nie jest jakoś bardziej niebezpieczny niż punto itp, jak chcesz bezpieczeństwa to nie kupuj aut poniżej 2 ton - wtedy z innymi osobówkami będziesz miał większe szanse

Napisano

> Jako ex-właściciel Cordoby 1,4 75KM czyli Ibizy z kufrem mogę śmiało polecić ten samochód.

> Oczywiście ma swoje wady - sporo pali, zawieszenie jest twarde tak, ze plomby wypadają, i dość

> głośne, tapicerka jest słabej jakości.

> Poza tym - do miasta Ibiza będzie fajna, a i da sie nią pojechać gdzieś na weekend.

Tez ma ibize 2001 1.4 60KM smile.gif na miasto (MI) starcza.

Fakt ze twardy.Za 15 znajdziesz już w nowszej budzie a jak tam wygląda jazda to nie wiem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.