Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto do 8-9k

Featured Replies

Napisano

> bajki pleciesz w każdym wątku. Żeby zadbane w Niemczech auto kupic od prywatnego właściciela trzeba

> dać sporo więcej niz masz średnie ceny na portalach motoryzacyjnych.

a czy ja pisałem inaczej? Czytaj ze zrozumieniem potem pisz.

Jeżeli robisz to samemu

> to inwestycja nieopłacalna, dolicz koszty podrozy, opłat etc. Niemiec

opłaca się opłaca się a wycieczka to zawsze jakieś wspomnienia.

kazde ojro sobie

> policzy, które wsadził do auta przed sprzedażą. Legendą jest też, że dbają o samochody- kryzys

> swoje zrobił, jak nie musi to nie wymieni w nim nic

różne bywa zależy na kogo się trafi.

> Oparte na własnych podróżach i rozmowach z tamtejszymi mieszkańcami

jak Ty zwiedzasz zapewne wschodnie Niemcy to się nie dziwie, to takie samo dno jak w polsce.

Napisano

> do tej kwoty można ze spokojem wybrać Fiata Palio Weekend w roczniku pow 2000 z LPG jak ktoś lubi

> Fajny samochodzik i tani w utrzymaniu a bagażnik ma jak na tą wielkość auta przepastny

miałem kiedyś palio i było to najgorsze auto jakie w życiu miałem, rdza, pękający alternator i masa innych durnych usterek.

Napisano

> miałem kiedyś palio i było to najgorsze auto jakie w życiu miałem, rdza, pękający alternator i masa

> innych durnych usterek.

Alternator właśnie to znana usterka w Palio, z tego co słyszałem, to wkażdym padał altek. Dało się temu chyba zaradzić montując jakąś osłonę. To coś jak padający EGR w Astrach, też niby każdemu musi paść (u mnie zyje), albo legendarne dwumasy w Fordach klekotach. Zatem to żaden argument.

A bagażnik w Palio jest taki, jak w Astrze II. Silniczek 75 kucy... no, nie poszalejesz... zlosnik.gif

Napisano

> A bagażnik w Palio jest taki, jak w Astrze II. Silniczek 75 kucy... no, nie poszalejesz...

ale 1.6 ma ponad 100koni i jeździ już zdecydowanie lepiej

poruszasz kwestię "nie poszalejesz" grinser006.gif kto mówi o szaleństwie w aucie za 8-9k i to w dodatku aucie rodzinnym

Napisano

> Pytanie jakich wiele.

> Kuzynowi urodziła się dzidzia - córeczka.

> Tak więc szuka czegoś w kombi.

> Polecałem mu Opla, ale czy dobrze? Co polecicie za auto do 9k z uwzględnieniem małej dzidzi i wózka

> w bagażniku?

> wiko:

A ja odpowiem tak: Ford Mondeo MK2 w kombi 99r. silniczek może być 2.0 lub 1,8 w benzynie + LPG Większego i tak bogato wyposażonego auta za tą cenę nie znajdziesz. Jak poszukasz odpowiednio to nawet złapiesz jakieś Ghia z klimatronikiem i może fotele w "papach" z termicznym poddupkiem też będą:-)

Zaraz ktoś pewnie napisze "Ford gówno wort". Ale sorry za takie pieniądze to może kupisz jakiegoś krajowego golfa IV z szybami w korbie i motorem 1,6 bez klimy wtedy będzie lans zimnym łokciem...Może jeszcze trafisz jakąś gnijącą Astrę2...

pozdro

Napisano

> ale 1.6 ma ponad 100koni i jeździ już zdecydowanie lepiej

Zdaje się, że 1.6 jest niespotykanym motorem w PL. Przynajmniej był 3 lata temu, gdy sondowałem temat Palio. W Polsce sprzedawały się tylko 1.2, wszystkie 1.6 będą pewnie z niemieckich przystanków

Napisano

Jak sie urodziło pierwsze dziecko to zmieniłem "kaszlaka" na "primę". pub2.gif

Następne było Tipo bo się urodził Junior. pub2.gif

Nastepnie "Marycha" sedan i spokojnie dawała radę. drive.gif

Teraz jest Scenic IphII -świat i ludzie na 2+2. 20.GIF

Chorowałem na Espace ale już mi przeszło 30.GIF

Napisano

w tej cenie Toyota Carina E Kombi. Ma ABS, elektrykę, poduchę i klimatyzację. No i zapomni co to awarie smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.