Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

F1 jak nie Kubica to kto?

Featured Replies

Napisano

od kilku lat było jasne Robert, nawet miałem dylemat bo od kiedy pamięta zawsze rodzina była za Ferrari. W tym roku niestety problemu nie ma i kibicuje scuderii Ferdkowi i Masie ok.gif

a jak u was to wygląda ??

Napisano

Ja porostu będę oglądał dla samego F1...na pewno będą mniejsze emocje, ale jak się nie ma co się lubi...

ale od przyszłego sezonu powrót do kibicowania Kubicy zlosnik.gif

Napisano

Od zawsze Ferrari. Jednak ostatnimi laty bardziej Robertowi.

Napisano

Ja kibicuję Vettel-owi moim zdaniem ten młody koleś ma naprawde ogromny talent a że Niemiec ? A co mi to a co ja faszysta? Nie ma to dla mnie znaczenia z jakiego On jest kraju. Jest świetny i tyle. Będę mu kibicował ok.gif

Napisano

> od kilku lat było jasne Robert, nawet miałem dylemat bo od kiedy pamięta zawsze rodzina była za

> Ferrari. W tym roku niestety problemu nie ma i kibicuje scuderii Ferdkowi i Masie

> a jak u was to wygląda ??

jako , ze mialem Bravo w kolorze F1scuderia ... Ferrari ... zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Ja porostu będę oglądał dla samego F1...na pewno będą mniejsze emocje, ale jak się nie ma co

> się lubi...

> ale od przyszłego sezonu powrót do kibicowania Kubicy

nie wróci sick.gif

Napisano

> od kilku lat było jasne Robert, nawet miałem dylemat bo od kiedy pamięta zawsze rodzina była za

> Ferrari. W tym roku niestety problemu nie ma i kibicuje scuderii Ferdkowi i Masie

Chciałbym Rubensa widzieć na szczycie biglaugh.gif ale realnie to Webber

Napisano

> nie wróci

nie płakaj 275490107-glaszcze.gif jeszcze nic nie wiadomo

Napisano

> nie wróci

Wróci - moje stwierdzenie w tej chwili tyle samo warte. No jednak może więcej - jest po prostu optymistyczne.

Napisano

Po Kubicy zawsze Hamilton. Chociaz w 2010 nic nie pokazal.

Team jest mi obojetny i tym sie nie emocjonuje.

Napisano

Niema kubka - to pooglądam i tak - a kibicować będę Weberowi i Barichellowi ok.gif

Napisano

Massa. Byl blisko w 2008. Maaaalo brakowalo, niedosyt pozostaje.

Napisano

> Ja kibicuję Vettel-owi moim zdaniem ten młody koleś ma naprawde ogromny talent a że Niemiec ? A co

> mi to a co ja faszysta? Nie ma to dla mnie znaczenia z jakiego On jest kraju. Jest świetny i

> tyle. Będę mu kibicował

Że Niemiec to nie problem. Problemem Vettela jest brak mózgu, tzn. nieumiejętność używania tego organu na torze zlosnik.gif Jeżeli wyrośnie z tego, jak Hamilton, to będą z niego ludzie. Co do talentu, jest w F1 co najmniej trzech bardziej utalentowanych od niego - Alonso, Hamilton, Kubica.

Napisano

> Alonso, Hamilton,

> Kubica.

narazie pozostaje tylko dwóch, mam nadzieję, że trzeci jak najszybciej dołączy icon_rolleyes.gif

Napisano

pierwszy wyścig jaki oglądałem to 1991 rok i zmagania na torze ulicznym w Phoenix

pierwszy raz wystartował tam Mika Hakkinen w Lotusie

ponieważ urodził się w tym samym roku co ja, zacząłem mu kibicować

po latach oglądania włoskiego kanału /8 programów/ FORMULA UNO

i odejściu Miki wybór padł na gościa, który urodził się tego samego dnia co ja tylko kilka lat później - Kimi Raikkonen

a teraz, hmm oglądam dla przyjemności z dużą sympatią dla Rubensa i Felipe

Napisano

> na Monaco

powiem ze nie wiem co myslec, pierwsza mysl ktora mi sie nasuwa, czy wroci w tym sezonie, a jesli nie to czy w przyszlym znajdzie gdzies miejsce?

druga mysl "po co byl mu ten rajd" ten sezon F1 bez Roberta bedzie do dupy.

Napisano

> powiem ze nie wiem co myslec, pierwsza mysl ktora mi sie nasuwa, czy wroci w tym sezonie, a jesli

> nie to czy w przyszlym znajdzie gdzies miejsce?

> druga mysl "po co byl mu ten rajd" ten sezon F1 bez Roberta bedzie do dupy.

Kupa straszna z tym wypadkiem - ale "pacient" twardy ok.gifok.gif

Napisano

> łokieć miał do rekonstrukcji , nie ma opcji

Twardym trzeba być cfaniaczek.gif

Da rade - jeśli nie na monaco - to na europe food.gif

Tak czy tak - WRÓCI ok.gif

Napisano

Ja będę kibicował Lotus Renault GP wszak to zespół Roberta. Teamowi Ferrari również. ok.gif

Napisano

> Twardym trzeba być

> Da rade - jeśli nie na monaco - to na europe

> Tak czy tak - WRÓCI

na Monzę ok.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> druga mysl "po co byl mu ten rajd" ten sezon F1 bez Roberta bedzie do dupy.

Głupie pytanie. Po co mu rajd? Żeby mógł robić to co kocha, czyli ścigać się. W sytuacji gdy nawet testy f1 sa zakazane to powiedz mi gdzie ma jezdzic? Na torze gokartowym?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.