Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mercedes

Featured Replies

Napisano

> Takie auto kolega sobie dłubie

> .

ach uwielbiam 108 tylko jedno ALE... litości z tymi felgami zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> ach uwielbiam 108 tylko jedno ALE... litości z tymi felgami

Auto było kupione na tych felgach potem lakier i tapicerka.A czy

felgi zostaną to nie wiem.

.

Napisano

> Auto było kupione na tych felgach potem lakier i tapicerka.A czy

> felgi zostaną to nie wiem.

> .

Oby nie

Auto piękne

Jak będę miał gdzie trzymać tego typu auto to też sobie kupie wink.gif

Napisano

> Te felgi pasują jak pięść do nosa, ale autko zacne.

Mówi się jak świni siodło. zlosnik.gif

Napisano

> .

niedzwiadek serduszka.gif

Napisano

popieram przedmówców.. w tym aucie ta felga facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

Jak tylko zobaczyłem fotki od razu przyszło mi na myśl kto skrzywdził takie piękne auto takimi felgami facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Do takiego zacnego pojazdu tylko coś w tym stylu.Beż udziwnień.

RS wygląda idealnie, felga prosta i klasyczna no i przede wszystkim idealnie pasuje do chromu

w108_80.jpg

Napisano

> RS wygląda idealnie, felga prosta i klasyczna no i przede wszystkim idealnie pasuje do chromu

Ja jednak się upieram,że do klasyka tylko klasyczne. To tak jakby warszawę pomalować na grafitowy metalic. zlosnik.gif

galeria_MERCEDESY8_big.jpeg

Napisano

> RS wygląda idealnie, felga prosta i klasyczna no i przede wszystkim idealnie pasuje do chromu

Wg mnie stopień profanacji w obu przypadkach jest równy hehe.gifgrinser006.gif

Napisano

Wg mnie stopień profanacji w obu przypadkach jest równy grinser006.gifzlosnik.gif

Napisano

jedyna sluszna opcja to przerobienie felgi klasycznej od merca na felge 3 czesciowa wink.gif ale watpie, zeby komus sie chcialo jak temu panu:

PC286169.jpg

Barock36.jpg

1.jpg

Napisano

> Do takiego zacnego pojazdu tylko coś w tym stylu.Beż udziwnień.

dokładnie... BBS RS to se mozna wsadzić do E23... zlosnik.gif

Napisano

> jedyna sluszna opcja to przerobienie felgi klasycznej od merca na felge 3 czesciowa ale watpie,

> zeby komus sie chcialo jak temu panu:

to jest nawet lepsze rozwiązanie. Każdy dobry tokarz takie coś zrobi a efekt jest powalający

Napisano

> to jest nawet lepsze rozwiązanie. Każdy dobry tokarz takie coś zrobi a efekt jest powalający

Mnie nie powalił, może się nie znam na tych sprawach ale felga wygląda jak po wiejskim tuningu spineyes.gif

Napisano

> Mnie nie powalił, może się nie znam na tych sprawach ale felga wygląda jak po wiejskim tuningu

co tu dużo gadać o gustach się nie dyskutuje bo taka rozmowa nie ma sensu ani Ty ani ja nie zmienię swojego poglądu. A wywody na ich temat to też głupi pomysł wink.gif

Napisano

> co tu dużo gadać o gustach się nie dyskutuje bo taka rozmowa nie ma sensu ani Ty ani ja nie zmienię

> swojego poglądu. A wywody na ich temat to też głupi pomysł

Zgadzam się, dlatego jakbyś napisał - "mi się podoba xxx" to nie byłoby powodu do dyskusji grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Zgadzam się, dlatego jakbyś napisał - "mi się podoba xxx" to nie byłoby powodu do dyskusji

xxx kojarzy mi się tylko z jednym oink.gifhehe.gifzlosnik.gif

Napisano

> xxx kojarzy mi się tylko z jednym

I chyba dobrze Ci sie kojarzy grinser006.gif.

Napisano

> jedyna sluszna opcja to przerobienie felgi klasycznej od merca na felge 3 czesciowa ale watpie,

> zeby komus sie chcialo jak temu panu:

Barock to fajna felga, ale IMO auto lepiej wygląda na stalowej z kołpakiem w kolorze nadwozia. old.gif

Napisano

> .

hmm, coś znajome to auto... hmm.gif

Kupione w Dąbrowie Górniczej? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> hmm, coś znajome to auto...

> Kupione w Dąbrowie Górniczej?

Kupione ale czy tam to nie pamiętam

..

Napisano

> Kupione ale czy tam to nie pamiętam

> ..

tak mi się zdaje, patrząc po aucie i felgach, że tam stał hmm.gif, jeśli tak, to ma kolega baaaaaardzo dużo do odrestaurowania facepalm%5B1%5D.gif

Po pierwsze auto stało jakieś 1.5 roku na sprzedaż i z dala faktycznie fajnie wyglądał.

Nie ma się co rzucać o felgi, bo auto jest obniżone i widać gość chciał zrobić coś jak custom tuning w stanach (muscle carsów), aaaale, jak podszedłem pooglądać, to tragedia. Auto strasznie było zaniedbane, progi zardzewałe, ogólnie stan mało zachęcający oslabiony.gif

Napisano

> Dla mnie świętokradztwo i profanacja.

a takie coś:

285106278-musclecar.jpg

dla mnie te merce fajne są, ale to moje zdanie ok.gif

post-114523-1435251323562_thumb.jpg

Napisano

> Dla mnie świętokradztwo i profanacja.

Jeździsz żelazkiem i jest dobrze hehe.gif

Niby merc to merc ale uratowanie takich klasyków nawet przez przerobienie ich w ten sposób chwali się właścicielom.

Napisano

> Jeździsz żelazkiem i jest dobrze

> Niby merc to merc ale uratowanie takich klasyków nawet przez przerobienie ich w ten sposób chwali

> się właścicielom.

O gustach podobno się nie dyskutuje. A wyobrażasz sobie tak zrobionego Citroena 2CV albo DS(mój ulubiony model)? Ja nie bardzo. zlosnik.gif.Wkładając przecież grubą kasę w odrestaurowanie klasyka,wolałbym aby wyglądał jak oryginał.W/g mnie bardziej cieszy oko.Satysfakcja jest taka, jak świetnie wykonana diorama przez modelarza.

Napisano

> ten samochód powinien wyglądać tylko i wyłącznie tak :

> własność Feniks Motors

ahhh ależ piękny - nie mógłbym takiego mieć bo bym sie nie mógł powstrzymać i zajeździłbym go na codzień zlosnik.gif

Napisano

> ahhh ależ piękny - nie mógłbym takiego mieć bo bym sie nie mógł powstrzymać i zajeździłbym go na

> codzień

i ma ręcznie obszytą deskę,klakson , fotele biglaugh.gif zieloną skórą ok.gif

dysponuję kontaktem do tapicera biglaugh.gifok.gif

Napisano

> Moim marzeniem jest to:

Jechałem... fly.gif

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

> Zagazować taki samochód

A gaz to jakieś zło, psuje coś? Stać go, to montuje kuchenkę i oszczędza na paliwie.

Napisano

> A gaz to jakieś zło, psuje coś? Stać go, to montuje kuchenkę i oszczędza na paliwie.

Sorry ale do takiego auta gaz to szczyt wiochy. Chyba jak go nie stać to montuje. Zresztą nigdy nie rozumiałem takich ludzi.

Napisano
  • Autor

> Sorry ale do takiego auta gaz to szczyt wiochy. Chyba jak go nie stać to montuje. Zresztą nigdy nie

> rozumiałem takich ludzi.

Jak wiocha jest oszczędność przy dzisiejszych cenach paliw to ja ciebie nie rozumiem.

Napisano

> Jak wiocha jest oszczędność przy dzisiejszych cenach paliw to ja ciebie nie rozumiem.

Wiesz, niektórzy leją >=98 oktantów do zwykłych silników. Stać ich, a co! wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.