Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ASTRA H, Warszawa, 140KM

Featured Replies

Napisano

Witam,

w imieniu kolegi chciałbym podpytać .... kolega szuka samochodu, najpierw padło na saaba ale cięzko znaleźć zadbany i pewny samochód ... natrafił zaś na takie ogłoszenie http://moto.allegro.pl/opel-astra-iii-kombi-i1785733195.html

Czy jesteście coś w stanie napisać patrzać na zdjecia? Coś się Wam rzuca w oczy? Czy w tym silniku mozna zainstalowac lpg?

Napisano

> Witam,

> w imieniu kolegi chciałbym podpytać .... kolega szuka samochodu, najpierw padło na saaba ale cięzko

> znaleźć zadbany i pewny samochód ... natrafił zaś na takie ogłoszenie

> http://moto.allegro.pl/opel-astra-iii-kombi-i1785733195.html

> Czy jesteście coś w stanie napisać patrzać na zdjecia? Coś się Wam rzuca w oczy? Czy w tym silniku

> mozna zainstalowac lpg?

czy ciemne reflektory przednie, były montowane w tamtych latach? Wydaje mi się że dopiero w 2011...

Napisano

> czy ciemne reflektory przednie, były montowane w tamtych latach? Wydaje mi się że dopiero w 2011...

byly

Napisano
  • Autor

> byly

Na co zwrócić uwagę jak będziemy oglądali autko? Niby krajowy ale czy można jakoś stwierdzić po vinie jego historię?

Czy ten model rzeczywiscie był najwyższym modelem sprzedawanym w Polsce?

Napisano

> Na co zwrócić uwagę jak będziemy oglądali autko? Niby krajowy ale czy można jakoś stwierdzić po

> vinie jego historię?

> Czy ten model rzeczywiscie był najwyższym modelem sprzedawanym w Polsce?

zdjecia wala photoshopem. skoluj VIN to go rozkodujemy. zadzwon do serwisu tam gdzie byl serwisowany i sprawdz historie.

Napisano
  • Autor

> zdjecia wala photoshopem. skoluj VIN to go rozkodujemy. zadzwon do serwisu tam gdzie byl

> serwisowany i sprawdz historie.

Dzisiaj wieczorkiem gośc obiecał mi vin .... odrazu podam jak się dowiem smile.gif

Napisano

> Na co zwrócić uwagę jak będziemy oglądali autko? Niby krajowy ale czy można jakoś stwierdzić po

> vinie jego historię?

> Czy ten model rzeczywiscie był najwyższym modelem sprzedawanym w Polsce?

Tak, wersja wyposażenia Cosmo jest najwyższą, natomiast lista opcji i do niej była zaskakująco długa (brak np. el szyb z tyłu w MY 2010)

Napisano
  • Autor

> Tak, wersja wyposażenia Cosmo jest najwyższą, natomiast lista opcji i do niej była zaskakująco

> długa (brak np. el szyb z tyłu w MY 2010)

ale ten akurat ma elektrykę z tyłu ?

Napisano

> Witam,

> w imieniu kolegi chciałbym podpytać .... kolega szuka samochodu, najpierw padło na saaba ale cięzko

> znaleźć zadbany i pewny samochód ... natrafił zaś na takie ogłoszenie

> http://moto.allegro.pl/opel-astra-iii-kombi-i1785733195.html

> Czy jesteście coś w stanie napisać patrzać na zdjecia? Coś się Wam rzuca w oczy? Czy w tym silniku

> mozna zainstalowac lpg?

Niestety silnik X18XER i reszta XER-ów (ze zmiennymi fazami) nie nadają się do gazu.

Gniazda zaworowe nie wytrzymują LPG.

Sam szukam dla siebie takiego konkretnie modelu.

Z tym silnikiem, no i kombi oczywiście zlosnik.gif

Napisano

> ale ten akurat ma elektrykę z tyłu ?

Daj VIN - będziem sprawdzać co miał fabrycznie. ok.gif

Napisano
  • Autor

> Daj VIN - będziem sprawdzać co miał fabrycznie.

Juz daję smile.gif

W0L0AHL3562200275

Z informacji od sprzedającego:

- wymieniane tylne drzwi od kierowcy oraz błotnik - incydent na parkingu (jak miał pół roku)

- auto ma akcje serwisową (podobno nie działa klakson) ale w tym modelu nie wystąpiła ta usterka.

Aż jestem ciekaw smile.gif

Ale mnie kolega zmartwił ..... nikt nie zakłada do tego LPG?

Napisano

> Ale mnie kolega zmartwił ..... nikt nie zakłada do tego LPG?

Może i zakładają, ale długo nie pojeżdżą...

Napisano
  • Autor

> Może i zakładają, ale długo nie pojeżdżą...

Czy moze na tej samej zasadzie co LPG w Fordach?

Napisano

> Juz daję

> W0L0AHL3562200275

> Z informacji od sprzedającego:

> - wymieniane tylne drzwi od kierowcy oraz błotnik - incydent na parkingu (jak miał pół roku)

> - auto ma akcje serwisową (podobno nie działa klakson) ale w tym modelu nie wystąpiła ta usterka.

> Aż jestem ciekaw

> Ale mnie kolega zmartwił ..... nikt nie zakłada do tego LPG?

REG: WE9115G Data produkcji: 20060530

z18xer20HG3149

W0L:General Motors

0:Pojazd Nie Specjalny

A:Astra Platform

H:2004 Platform Generation

L35:Estate

6:2006

2:Bochum

200275:SERIAL NUMBER

20S = LAKIER,SREBRNY STAR 2H0 = SILNIK BENZYNOWY C18SEL,Z18XER,A18XER 2J1 = POKRYCIE,WNĘTRZE PODŁOGI,STANDARDOWE 3KU = FARBA ZEWNĘTRZNA,PATRZ TABELA FARB W PRZEDMOWIE DO KATALOGU 80I = WNĘTRZE-CZARNY 80X = WYKOŃCZENIE WNĘTRZA NADWOZIA-CZARNY 80Y = WYKOŃCZENIE PŁATU DRZWI,CZARNY A14 = SZYBA,OKNO BOCZNE,TYLNE,ZABARWIONA A33 = SZYBY STEROWANE ELEKTRYCZNIE,TYŁ AE4 = DLA SIEDZEŃ SPORTOWYCH AH4 = FOTEL PRZEDNI,KIEROWCY,RĘCZNY SZEŚCIODROŻNY AHA = Z REGULACJĄ PODPARCIA LĘDŹWIOWEGO AJ7 = DLA KIEROWCY,PASAŻERA I BOCZNEJ PODUSZKI POWIETRZNEJ AJT = DOTYCZY WARUNKÓW MONTAŻU SIATKI ZABEZPIECZAJĄCEJ AM4 = DZIELONE OPARCIE TYLNEJ KANAPY, SKŁADANA, NA ZAMÓWIENIE AP9 = SIATKA PRZEDZIAŁU ŁADUNKOWEGO AQ0 = ZAGŁÓWEK, TYLNE SIEDZENIE, POKRYCIE FOLIĄ, DWA, ZEWNĘTRZNE AY9 = ZAGŁÓWEK,TYLNY,WINYLOWY,ŚRODKOWY B70 = OSŁONA PROGU DRZWI B75 = POKRYCIE BAGAŻY,ZESP. B87 = Z CZARNĄ LISTWĄ BA9 = POJEMNIK ZIMNA BL5 = WYPRASKA WEWNĘTRZNA DRZWI,SREBRNA BLB = WYPRASKA KONSOLI PRZYRZĄDÓW,SREBRNA BRE = IDENTYFIKACYJNY PUNKT ZWROTNY 2006 1/2 M.Y BS7 = USZCZELKA GŁÓWNA, DRZWI, DWA KOLORY BS9 = USZCZELKA GŁÓWNA, DRZWI, DOLNA BW4 = Z WYPRASKĄ CHROMOWĄ BW7 = OKLEINA OZDOBNA ZEWNĘTRZNEGO SŁUPKA C68 = DLA KLIMATYZACJI ELEKTRONICZNEJ C95 = ŚWIATŁO,SUFITOWE,ZESP.,Z PODWÓJNĄ LAMPKĄ DO CZYTANIA CR6 = DLA POLSKI D75 = KLAMKA,ZESP.,ZEWNĘTRZNA DA7 = PODŁOKIETNIK PRZEDNIEGO SIEDZENIA,LEWEGO DDG = LUSTERKO,ELEKTRYCZNE,PRAWE-LEWE DDU = LUSTERKO,ZESP. DGZ = SCHOWEK W TABLICY ROZDZ. DZIELONY DH6 = OSŁONA,PRZECIWSŁONECZNA,Z LUSTERKIEM OŚWIETLANYM,PRAWA-LEWA DP6 = OBUDOWA DT4 = POPIELNICZKA I ZAPALNICZKA DVA = ZESTAW WSKAŹNIKÓW,CZARNY,PIERŚCIENIE CZARNE ZE SREBRNYM WIERZCHOŁKIEM E4R = PAKIET SPRZEDAŻNY WYPOSAŻENIA-COSMO E94 = POKRYWA ECA = KLUCZYK FX1 = PRZEŁOŻENIE KOŃCOWE PRZEKŁADNI GŁÓWNEJ 3.94 FZM = KONSTRUKCJA NISKOKOSZTOWA - MODUŁ STREFY PRZEDNIEJ G62 = MOCOWANIE NA 5 ŚRUB JL9 = ABS K60 = ALTERNATOR,100A KC8 = GNIAZDO,WYJŚCIE MOCY DODATKOWEJ KCL = KANAŁ OGRZEWANIA,TYLNY PASAŻER 2-GA POZYCJA LHD = KIEROWNICA PO LEWEJ M25 = RĘCZNA SKRZYNIA BIEGÓW,5 BIEGOWA,TYPU F17 MM3 = UŻYWANY(-A,-E) Z RĘCZNĄ SKRZYNIĄ BIEGÓW N34 = KIEROWNICA,TRZY SZPRYCHY,SKÓRA,ZESP. NC0 = WYPOSAŻENIE,UNIA EUROPEJSKA NS2 = DLA WSPOMAGANIA KIEROWNICY ZALEŻNEGO OD PRĘDKOŚCI NT4 = EMISJA SPALIN,EEC 05 OHB OMO PXF = WYKOŃCZENIE,ALPHA/WINYL QGF = OPONY,205/55 R 16-91H QL6 = KOŁO,JEZDNE,ALUMINIUM,5 SZPRYCH,61/2JX16 QQ5 = DLA KOŁA ZAPASOWEGO O PEŁNYCH WYMIARACH T6K = PŁYTA WYKOŃCZENIA,WEWNĘTRZNA,WINYLOWA T96 = PRZEDNIE ŚWIATŁO PRZECIWMGIELNE T9S = ZESP. LAMPY, WEWN., PRZEDNIE DRZWI TN6 = AKUMULATOR,55AH TPV = KRATA WLOTU,CZARNA,Z CHROMOWANYM PASKIEM TR0 = OŚWIETL. WNĘTRZA,DACH,TYŁ,OSTRZEGAWCZE I PODWÓJNE DO CZYTANIA TRP = RAMA RADIA TSP = LAMPA USTAWIANA,ZESP.,OŚW. WNĘTRZA U07 = KLAKSON,FANFARA U3P U55 U66 = GŁOŚNIKI,7 U68 = KOMPUTER INFORMACYJNY U71 = ANTENA DACHOWA,ZESP. UAH = WYŚWIETLACZ SYSTEMU AUDIO-WIDEO,WYŚWIETLACZ INFOR. GRAFICZNYCH (GID), VAR2 UCH = RADIO AM/FM STEREO,SZUKANIE,CD,ETR,WYCISZANIE,MP3 UEQ = PRZEŁĄCZNIK WYŁĄCZENIA AKUMULATORA UJ3 V2T = BAGAŻNIK PRZYCZEPNY,BAGAŻNIK,DACH,POWŁOKA PROSZKOWA V3E = BAGAŻNIK DACHOWY - BEZBARWNY DACH,SREBRNY VG9 = WOSK ZABEZPIECZAJĄCY VK8 = UCHWYT,OKULARY W1Y = DLA PRZYPADKU STEROWANIA RADIA NA KIEROWNICY W4Y W9N = DLA POLSKI WBE = WYPOSAŻENIE JEDNOSTKI ODBIORNIKA,RADIO XA3 = OPEL XB1 = DLA POLSKI Z0C = DLA POLSKI Z1F = CZUJNIK,SYSTEM OGRANICZAJĄCY,LEWY

skoro auto serwisowane to zadzwon do serwisu albo do GM

Napisano
  • Autor

> REG: WE9115G Data produkcji: 20060530

> z18xer20HG3149

> W0L:General Motors

> 0:Pojazd Nie Specjalny

> A:Astra Platform

> H:2004 Platform Generation

> L35:Estate

> 6:2006

> 2:Bochum

> 200275:SERIAL NUMBER

> 20S = LAKIER,SREBRNY STAR 2H0 = SILNIK BENZYNOWY C18SEL,Z18XER,A18XER 2J1 = POKRYCIE,WNĘTRZE

> PODŁOGI,STANDARDOWE 3KU = FARBA ZEWNĘTRZNA,PATRZ TABELA FARB W PRZEDMOWIE DO KATALOGU 80I =

> WNĘTRZE-CZARNY 80X = WYKOŃCZENIE WNĘTRZA NADWOZIA-CZARNY 80Y = WYKOŃCZENIE PŁATU DRZWI,CZARNY

> A14 = SZYBA,OKNO BOCZNE,TYLNE,ZABARWIONA A33 = SZYBY STEROWANE ELEKTRYCZNIE,TYŁ AE4 = DLA

> SIEDZEŃ SPORTOWYCH AH4 = FOTEL PRZEDNI,KIEROWCY,RĘCZNY SZEŚCIODROŻNY AHA = Z REGULACJĄ

> PODPARCIA LĘDŹWIOWEGO AJ7 = DLA KIEROWCY,PASAŻERA I BOCZNEJ PODUSZKI POWIETRZNEJ AJT = DOTYCZY

> WARUNKÓW MONTAŻU SIATKI ZABEZPIECZAJĄCEJ AM4 = DZIELONE OPARCIE TYLNEJ KANAPY, SKŁADANA, NA

> ZAMÓWIENIE AP9 = SIATKA PRZEDZIAŁU ŁADUNKOWEGO AQ0 = ZAGŁÓWEK, TYLNE SIEDZENIE, POKRYCIE

> FOLIĄ, DWA, ZEWNĘTRZNE AY9 = ZAGŁÓWEK,TYLNY,WINYLOWY,ŚRODKOWY B70 = OSŁONA PROGU DRZWI B75 =

> POKRYCIE BAGAŻY,ZESP. B87 = Z CZARNĄ LISTWĄ BA9 = POJEMNIK ZIMNA BL5 = WYPRASKA WEWNĘTRZNA

> DRZWI,SREBRNA BLB = WYPRASKA KONSOLI PRZYRZĄDÓW,SREBRNA BRE = IDENTYFIKACYJNY PUNKT ZWROTNY

> 2006 1/2 M.Y BS7 = USZCZELKA GŁÓWNA, DRZWI, DWA KOLORY BS9 = USZCZELKA GŁÓWNA, DRZWI, DOLNA

> BW4 = Z WYPRASKĄ CHROMOWĄ BW7 = OKLEINA OZDOBNA ZEWNĘTRZNEGO SŁUPKA C68 = DLA KLIMATYZACJI

> ELEKTRONICZNEJ C95 = ŚWIATŁO,SUFITOWE,ZESP.,Z PODWÓJNĄ LAMPKĄ DO CZYTANIA CR6 = DLA POLSKI D75

> = KLAMKA,ZESP.,ZEWNĘTRZNA DA7 = PODŁOKIETNIK PRZEDNIEGO SIEDZENIA,LEWEGO DDG =

> LUSTERKO,ELEKTRYCZNE,PRAWE-LEWE DDU = LUSTERKO,ZESP. DGZ = SCHOWEK W TABLICY ROZDZ. DZIELONY

> DH6 = OSŁONA,PRZECIWSŁONECZNA,Z LUSTERKIEM OŚWIETLANYM,PRAWA-LEWA DP6 = OBUDOWA DT4 =

> POPIELNICZKA I ZAPALNICZKA DVA = ZESTAW WSKAŹNIKÓW,CZARNY,PIERŚCIENIE CZARNE ZE SREBRNYM

> WIERZCHOŁKIEM E4R = PAKIET SPRZEDAŻNY WYPOSAŻENIA-COSMO E94 = POKRYWA ECA = KLUCZYK FX1 =

> PRZEŁOŻENIE KOŃCOWE PRZEKŁADNI GŁÓWNEJ 3.94 FZM = KONSTRUKCJA NISKOKOSZTOWA - MODUŁ STREFY

> PRZEDNIEJ G62 = MOCOWANIE NA 5 ŚRUB JL9 = ABS K60 = ALTERNATOR,100A KC8 = GNIAZDO,WYJŚCIE MOCY

> DODATKOWEJ KCL = KANAŁ OGRZEWANIA,TYLNY PASAŻER 2-GA POZYCJA LHD = KIEROWNICA PO LEWEJ M25 =

> RĘCZNA SKRZYNIA BIEGÓW,5 BIEGOWA,TYPU F17 MM3 = UŻYWANY(-A,-E) Z RĘCZNĄ SKRZYNIĄ BIEGÓW N34 =

> KIEROWNICA,TRZY SZPRYCHY,SKÓRA,ZESP. NC0 = WYPOSAŻENIE,UNIA EUROPEJSKA NS2 = DLA WSPOMAGANIA

> KIEROWNICY ZALEŻNEGO OD PRĘDKOŚCI NT4 = EMISJA SPALIN,EEC 05 OHB OMO PXF =

> WYKOŃCZENIE,ALPHA/WINYL QGF = OPONY,205/55 R 16-91H QL6 = KOŁO,JEZDNE,ALUMINIUM,5

> SZPRYCH,61/2JX16 QQ5 = DLA KOŁA ZAPASOWEGO O PEŁNYCH WYMIARACH T6K = PŁYTA

> WYKOŃCZENIA,WEWNĘTRZNA,WINYLOWA T96 = PRZEDNIE ŚWIATŁO PRZECIWMGIELNE T9S = ZESP. LAMPY,

> WEWN., PRZEDNIE DRZWI TN6 = AKUMULATOR,55AH TPV = KRATA WLOTU,CZARNA,Z CHROMOWANYM PASKIEM TR0

> = OŚWIETL. WNĘTRZA,DACH,TYŁ,OSTRZEGAWCZE I PODWÓJNE DO CZYTANIA TRP = RAMA RADIA TSP = LAMPA

> USTAWIANA,ZESP.,OŚW. WNĘTRZA U07 = KLAKSON,FANFARA U3P U55 U66 = GŁOŚNIKI,7 U68 = KOMPUTER

> INFORMACYJNY U71 = ANTENA DACHOWA,ZESP. UAH = WYŚWIETLACZ SYSTEMU AUDIO-WIDEO,WYŚWIETLACZ

> INFOR. GRAFICZNYCH (GID), VAR2 UCH = RADIO AM/FM STEREO,SZUKANIE,CD,ETR,WYCISZANIE,MP3 UEQ =

> PRZEŁĄCZNIK WYŁĄCZENIA AKUMULATORA UJ3 V2T = BAGAŻNIK PRZYCZEPNY,BAGAŻNIK,DACH,POWŁOKA

> PROSZKOWA V3E = BAGAŻNIK DACHOWY - BEZBARWNY DACH,SREBRNY VG9 = WOSK ZABEZPIECZAJĄCY VK8 =

> UCHWYT,OKULARY W1Y = DLA PRZYPADKU STEROWANIA RADIA NA KIEROWNICY W4Y W9N = DLA POLSKI WBE =

> WYPOSAŻENIE JEDNOSTKI ODBIORNIKA,RADIO XA3 = OPEL XB1 = DLA POLSKI Z0C = DLA POLSKI Z1F =

> CZUJNIK,SYSTEM OGRANICZAJĄCY,LEWY

> skoro auto serwisowane to zadzwon do serwisu albo do GM

wow smile.gif dzięki .... jutro kumpel będzie dzwonił .... ciekawe czy tak na telefon powiedzą ....

Napisano

> wow dzięki .... jutro kumpel będzie dzwonił .... ciekawe czy tak na telefon powiedzą ....

raczej nie robia problemow ale wszystko zalezy od ASO.

Napisano
  • Autor

> raczej nie robia problemow ale wszystko zalezy od ASO.

ok jutro dam znać smile.gif

Dzięki za pomoc ....

Napisano
  • Autor

> ok jutro dam znać

> Dzięki za pomoc ....

tak jak myślałem, kumpel był dzisiaj i odprawili go z kwitkiem ... ochrona danych osobowych .... jedynie historię wyciągną dla pierwszego właściciela ...

czyli jak rozumiem lipa ... chyba że jest ktoś kto pracuje w auto Żoliborz bo tam był serwisowany opel (taka informację dostał kumpel od właściciela).

Napisano

> tak jak myślałem, kumpel był dzisiaj i odprawili go z kwitkiem ... ochrona danych osobowych ....

> jedynie historię wyciągną dla pierwszego właściciela ...

> czyli jak rozumiem lipa ...

jakby podjechał z właścicielem do ASO, myslę, że dostał by historię

a jak właściciel bedzie sie migał żeby nie pojechać to znaczy, że coś chce jednak ukryc

Napisano
  • Autor

> jakby podjechał z właścicielem do ASO, myslę, że dostał by historię

> a jak właściciel bedzie sie migał żeby nie pojechać to znaczy, że coś chce jednak ukryc

Negocjujemy wąlsnie termin smile.gif

Napisano

PRZEŁĄCZNIK WYŁĄCZENIA AKUMULATORA co to jest i do czego służy?

Napisano

> Hehe, specjaliści na Motokąciku jednogłośnie stwierdzili, że lubryfikacja gniazd NIC NIE DAJE.

Tak tylko podrzuciłem. Nie mam zadnej wiedzy czy to działa czy nie. Ale skoro temat przerobiony na kąciku to problem pozostaje.

Napisano
  • Autor

> Tak tylko podrzuciłem. Nie mam zadnej wiedzy czy to działa czy nie. Ale skoro temat przerobiony na

> kąciku to problem pozostaje.

Czy lubryfikacja rozwiązałaby ten problem? W sumie o to samo chodziło chyba w przypadku silnika w miom c-maxie?!

Napisano
  • Autor

> Lepiej szukajcie z z18xe bardzo fajny silnik bez egr-a, który ładnie chodzi na gazie.

A to jak się domyslam wersja 125KM?

Nie za słabe to do ASTRY III? Ja jeździłem wersją 115KM ale w Astrze II i niby bylo ok, ale z tego co wiem to Astra III jest cięższa?

Napisano

> A to jak się domyslam wersja 125KM?

> Nie za słabe to do ASTRY III? Ja jeździłem wersją 115KM ale w Astrze II i niby bylo ok, ale z tego

> co wiem to Astra III jest cięższa?

Jeśli ta z podpisu to miałeś 115km.

Moja dla mnie czasem jest aż za szybka tyle, że mam hatchback.

Napisano
  • Autor

> Jeśli ta z podpisu to miałeś 115km.

> Moja dla mnie czasem jest aż za szybka tyle, że mam hatchback.

tak miałem 115km tą z podpisu wink.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> tak miałem 115km tą z podpisu

Czy ktoś instalował do takiego silnika LPG? Zależy mi na opinii smile.gif

Napisano

> Czy ktoś instalował do takiego silnika LPG? Zależy mi na opinii

jeżeli mowa o silniku z tematu wątku (140KM czyli Z18XER), to zdecydowanie nie polecam

między innymi, a może przede wszystkim, z uwagi na brak hydraulicznej kompensacji luzu zaworowego

byli tacy co próbowali - więcej powie Ci google ;-)

Napisano

> jeżeli mowa o silniku z tematu wątku (140KM czyli Z18XER), to zdecydowanie nie polecam

> między innymi, a może przede wszystkim, z uwagi na brak hydraulicznej kompensacji luzu zaworowego

Silnik 140KM czyli Z18XER nie nadaje się do gazu,

czy oprócz tego ma inne wady szczególnie widoczne przy jeździe miejskiej ?

Napisano

> Silnik 140KM czyli Z18XER nie nadaje się do gazu,

> czy oprócz tego ma inne wady szczególnie widoczne przy jeździe miejskiej ?

Podobno zmienne wady rozrzadu... co sie przez to dokladnie rozumie, nie wiem grinser006.gif.

Odpukac poki co mi ten silniczek bardzo pasuje, tym bardziej, ze ma on troche konikow w gratisie wink.gif

Napisano

> Podobno zmienne wady rozrzadu... co sie przez to dokladnie rozumie, nie wiem .

To chyba coś podobnego do hondowskiego VTECA...

Czytać

Napisano

> To chyba coś podobnego do hondowskiego VTECA...

> Czytać

Nie zalapales mnie. Ja nie do konca rozumiem, w czym problem z VVT. Podobno halasuje i cos tam, ale tylko z ogolnikami sie spotkalem in ie bardzo wiem, jakie ten silnik problemy sprawia wink.gif

Napisano

> Nie zalapales mnie.

Ano przecież mlot.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.