Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie jeszcze auta T z lat 1997-2000 sa warte uwagi??

Featured Replies

Napisano

> 2.0t V6 alfy? Silnik siedzi w gtv i 166

Daj spokój.. Kumpel to miał. Wsadził worek pieniędzy w to auto a i tak nie był w stanie zrobić nim trasy z Kielc do Krakowa na uczelnie.. zawsze coś.. ostatecznie Alfa zapaliła się po drodze z Krakowa i tak też zakończyła swój marny żywot. Dokładnie to było GTV z tym silnikiem.

Napisano

gdybym stanął teraz po raz kolejny przed takim wyborem znów kupiłbym Ibizę FL cupra zlosnik.gifok.gif lżejsza od golfa, a3, leona a w tej kasie można ładny egzemplarz z pełnym wyposażeniem zakupić waytogo.gif

Napisano

> Podobno lancuchy wymagajace wymiany co 200 Tysiecy

Nie słyszałem nic na ten temat, mój nasz Saab ma 208 tyś przebiegu, żadnego łańcucha nie miał wymienianego i nie zanosi się na to aby miał być.

>problemy z elektronika

W tych saabach nie ma tak dużo elektroniki, żeby miało co się psuć, prawda, że czasem naprawy wymagają wyświetlacze klimatorniku albo komputera pokładowego, ale to nie jest drogi zabieg

>problemy z panewami ze

> wzgledu na plastikowe lyzwy lancucha

Fakt jest, że łyżwy są plastikowe i lubią się wycierać, ale nikt znajomy z tego powodu jeszcze auta nie naprawiał. Po prostu po zakupie zobaczyć jak wyglądają i dla świetego spokoju można wymienić

>Takie argumenty przeciw uslyszalem. -

Takie argumenty mogą dotyczyć każdego samochodu, ale Saaba w turbo to kiepsko się te zarzuty trzymają.

Większość przebiegu auto zrobiło o 30 koni mocniejsze, ostatnie 7 tyś o 75 koni mocniejsze, na bieżąco sprawdzana kompresja, zalewany dobry olej i kompletnie nic się nie dzieje.

Napisano
  • Autor

hmmm... kusi ta sztuka ze szczecina...

Napisano

> Nie słyszałem nic na ten temat, mój nasz Saab ma 208 tyś przebiegu, żadnego łańcucha nie miał

> wymienianego i nie zanosi się na to aby miał być.

> W tych saabach nie ma tak dużo elektroniki, żeby miało co się psuć, prawda, że czasem naprawy

> wymagają wyświetlacze klimatorniku albo komputera pokładowego, ale to nie jest drogi zabieg

> Fakt jest, że łyżwy są plastikowe i lubią się wycierać, ale nikt znajomy z tego powodu jeszcze auta

> nie naprawiał. Po prostu po zakupie zobaczyć jak wyglądają i dla świetego spokoju można

> wymienić

> Takie argumenty mogą dotyczyć każdego samochodu, ale Saaba w turbo to kiepsko się te zarzuty

> trzymają.

> Większość przebiegu auto zrobiło o 30 koni mocniejsze, ostatnie 7 tyś o 75 koni mocniejsze, na

> bieżąco sprawdzana kompresja, zalewany dobry olej i kompletnie nic się nie dzieje.

Pomijajac zajechane turbo ale to z wlasnej winy. Reszta miesci sie w normie jrsli chodzi o usterkowosc 270751858-jezyk.gif270751858-jezyk.gif

Napisano

alfa 166 2.0 v6 turbo zacny silnik miałem przyjemność polecam...

Napisano

> alfa 166 2.0 v6 turbo zacny silnik miałem przyjemność polecam...

Silnik może i zacny, ale brak wsparcia w drodze do większych mocy. Inne propozycje z tego wątku dają większe możliwości.

Napisano

> hmmm... kusi ta sztuka ze szczecina...

zla nie jest tylko to odpalanie mne dziwi, moze to ta pompa zreszta musial bys sam zobaczyc

Napisano
  • Autor

Wiesz, dymac do szczecina po to by sie przekonac na wlasnej skorze tez mi sie nie chce za bardzo... Jestem dziwny bo stoi ladna sztuka z w-wy ale prawie 10kzl chce :/

Napisano

fakt piekny jest, jak bym mial braac dla siebie to bym go kupil nawet zamiast cabrio, bardzo mi sie podoba

Napisano

Honda cr-v, choć to suv, to auto produkcji J, bardzo, bardzo solidne. Trochę słabsze hr-v podobnie.

Napisano

> Honda cr-v, choć to suv, to auto produkcji J, bardzo, bardzo solidne. Trochę słabsze hr-v podobnie.

Z turbosprężarką ?? sciana.gifwpysk.gifzlosnik.gif

Napisano

> Honda cr-v, choć to suv, to auto produkcji J, bardzo, bardzo solidne. Trochę słabsze hr-v podobnie.

Star masz mój podziw. Rozumiem odpowiedzieć w temacie nie czytając pytania. Ale odpowiedzieć nie czytając nawet tematu?! wink.gif20.GIF

Napisano

> Z turbosprężarką ??

T do r s hehe.gif

Napisano

> T do r s

??

Napisano

Tak samo i ja nie zaqmałem skrótu T w tytule wątku wink.gif

Napisano

> Oczywiscie motory pokroju 1.8-2.0...

> Auta ktore dzisiaj mozna kupic w normalnych pieniadzach czyli powiedzmy ze 14-15 tysiecy. Segment

> aut to klasa B-C... Szukam nowej zabawki i narazie nic poza nudnymi jak flaki z olejem autami

> z grupy VW mi nie przychodzi do glowy :/

Saaby różnego rodzaju, albo Astra II Coupe/OPC 2.0T, ale one chyba są ciut późniejsze(2001r jak pamiętam).

Napisano
  • Autor

Mam wielka chec na Saaba 900NG, ale dzisiaj ogladalem ta najdrozsza coupe z wawy i sie troche podlamalem :/

Napisano
  • Autor

Zewnatrz i wewnatrz fajny, moto zarzygany olejem, cos szumialo bardziej brzmialo na rozrzad niz osprzet, jakies podcisnienie polamane, wlasciciel nic nie wie i nie zna sie.... Generalnie stracilem troche czasu, obejrzalem auto, posiedzialem i stwierdzam ze takiego chce :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.