Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mata termiczna (antyszronowa) na szybę...

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Zdaje, ale jest upierdliwe w użyciu, bo musisz taka płachte wrzucić do auta i ona ładnie sie w nim

> topi. Osobiście wole odszraniacz w płynie.

...no własnie zastanawiam sie gdzie to ustrojstwo trzymać w samochodzie po zdjęciu z szyby oslabiony.gif trzebaby worek jakiś...

Napisano

> ...no własnie zastanawiam sie gdzie to ustrojstwo trzymać w samochodzie po zdjęciu z szyby

> trzebaby worek jakiś...

ja mam folie z przyssawkami - wrzucam to do bagażnika

Napisano

> ...uzywał ktoś...?? zdaje to egzamin ??

> http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_22109.htm

ja 2 zimy temu żonie kupiłem takie coś tylko bez obszywania krawędzi i bez pokrowców na wycieruchy: z alledrogo

Jak jest szron na tym lub lód, to wystarczy energicznie strząsnąć i jest prawie gotowe do zapakowania do bagażnika. Jednak nigdy w 100% nie pozbędziesz się wilgoci.

Ta ze sklepu na L jest w miarę uniwersalna, latem też zasłonisz przed słońcem.

Napisano

> ...no własnie zastanawiam sie gdzie to ustrojstwo trzymać w samochodzie po zdjęciu z szyby

> trzebaby worek jakiś...

a co za problem strzepnąć szron po zdjęciu z szyby i zwinąć w rulon przed wsadzeniem do bagażnika hmm.gif

Napisano

Używałem nawet kilka takich ok.gif Lepsza od kartonu bo zwiniesz w rulon a śnieg czy lód po strzepnięciu odpada. Wiadomo, że trochę zostanie ale dobre to było. Widziałem gdzieś też takie co się naciąga na dzwi przednie. Wtedy szyb bocznych nie trzeba skrobać zlosnik.gif

Napisano

super sprawa, poprzednia zimę uzywalem zawsze szyba byla czysta i wystarczy położyć grubsza folie nie musi to byc mata termiczna

Napisano

Używam w tym celu arkusza cienkiej pianki pod panele, taka zielona, do kupienia na metry w castoramie. Sprawdza się genialnie nawet w 25-stopniowe mrozy.

Napisano

> Używam w tym celu arkusza cienkiej pianki pod panele, taka zielona, do kupienia na metry w

> castoramie. Sprawdza się genialnie nawet w 25-stopniowe mrozy.

Ja z kolei używam plandeki (nocuje na parkingu strzeżonym). Kupiłem sporo wiekszą niż samochód, tyłem "zakotwiczyłem" w ziemi i tylko zarzucałem lub zwijałem z samochodu.

Z tym ,ze taki patent w mieście/pod pracą się nie sprawdzi, wówzczas faktycznie - mata.

Napisano

Mam zwykłą na lato od słoneczka. W zimę to działa. Uperdliwość z zakładaniem/zdejmowaniem oczywiście jakaś tam jest.

Ta z Lidla widać jest duża i chyba się skuszę....

Napisano

Ja używam czegoś takiego i sprawdza się super, wszystko jest na tej macie po "strzepaniu" można zwinąć do bagażnika, o dziwo nawet podczas postoju przed blokiem odpukać nie interesują się tą matą smile.gif

Napisano

> Powodzenia w znalezieniu.

hehe, potwierdzam!

A powiedzcie mi, nic z uszczelkami po używaniu tego, nie dzieje sie złego?

Napisano

To chyba jakiś pic na wode bo byłem wczoraj w 2 lidlach i ni ma wink.gif A szkoda, chyba zostaje allegro. Ma ktoś coś sprawdzonego?

Napisano

> To chyba jakiś pic na wode bo byłem wczoraj w 2 lidlach i ni ma A szkoda, chyba zostaje allegro.

> Ma ktoś coś sprawdzonego?

Wcale się nie dziwie, widziałem w czwartek o 8 rano [czyli tuż po otwarciu Lidla], jak jakaś kobitką brała 10 sztuk... tak wiec szukaj na allegro.

Ogolnie ludziska rzucili sie głownie na stojaki na felgi, maty termiczne i pokrowce na samochody.

Ja bylem po prostownik dla siebie i dla kumpla. Szczerze mówiąc akurat prostowniki nie miały wzięcia.

Ale tłum szalał, jedna starsza pani tak ścinała zakręty, że odbiła się od koszów i wylądowała na posadzce...

A ja na spokojnie dotarłem na miejsce i kupiłem co chciałem. Szczerze mówiąc na matę czy stojak też bym się załapał, ale nie potrzebowałem.

Napisano

W Lidlu faktycznie wczoraj już nie było, ale w Brico Marche znalazłem za 6,50

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.