Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Maluszek dziewczyny

Featured Replies

Napisano

wkoncu maluch odpalony i ogarniety , kilka pierdolek porobionych i teraz mozne dziewczyna jezdzic zlosnik.gif

bylo tak jak go kupilem

kwiecie001.jpg

18257566202.jpg

a teraz jest tak zlosnik.gif

cimg8273t.jpg

Uploaded with ImageShack.us

cimg8277.jpg

cimg8290s.jpg

Napisano

Bomba

Bardzo mi się podoba.... teraz z sentymentem patrze na takie maluszki, w końcu taki był mój I-wszy pojazd...

Twoja Girl może być z Ciebie dumna...

Napisano
  • Autor

> Bomba

> Bardzo mi się podoba.... teraz z sentymentem patrze na takie maluszki, w końcu taki był mój I-wszy

> pojazd...

> Twoja Girl może być z Ciebie dumna...

dziewczyna sie tez cieszy smile.gif najlepsze jest to ze tu w NL nikt takiego nie ma i malo kto kojarzy te auto a prawie KAZDY sie za nim odwraca patrzy i komentuje, ludzie machaja ,usmiechaja sie ,trabia grinser006.gif

normalnie polewka rotfl.gifyay.gifzlosnik2.gifserduszka.gif

Napisano

> wkoncu maluch odpalony i ogarniety , kilka pierdolek porobionych i teraz mozne dziewczyna jezdzic

> bylo tak jak go kupilem

> a teraz jest tak

> Uploaded with ImageShack.us

na polskich blachach ??

slyszalem ze tam za to gonia ....

Napisano

> na polskich blachach ??

> slyszalem ze tam za to gonia ....

Legendy. screwy.gif

Autko przeszło całkiem spoko facelifting. Gratki dla autora za smaczek i wyczucie i pozdro z wiatrakowa 30.GIF

Napisano

fajnie, tylko tą przednią rejestracja opuśc pod zderzak.

a boczne wloty powietrza to jak akcesoryjne, bo nie widziałem takowych.

A autko fantastycznie prezentuje się na fotkach smile.gif

Napisano
  • Autor

> na polskich blachach ??

> slyszalem ze tam za to gonia ....

no niby gonią ale bedą na nim holenderskie tablice. ledwo co wczoraj go ogarnolem wiec spokojnie smile.gif

Napisano
  • Autor

> Legendy.

> Autko przeszło całkiem spoko facelifting. Gratki dla autora za smaczek i wyczucie i pozdro z

> wiatrakowa

dzieki dzieki ok.gif pozdrowka

Napisano
  • Autor

> fajnie, tylko tą przednią rejestracja opuśc pod zderzak.

> a boczne wloty powietrza to jak akcesoryjne, bo nie widziałem takowych.

> A autko fantastycznie prezentuje się na fotkach

jak bede mial nowe tabice to wlasnie tak zrobie. poki co tak bylo po poprzednim wlascicielu, a co do wlotow to nie wiem , tez juz takie byly

Napisano

> jak bede mial nowe tabice to wlasnie tak zrobie. poki co tak bylo po poprzednim wlascicielu, a co

> do wlotow to nie wiem , tez juz takie byly

wloty są oryginalne - miałem takie zamontowane przez fabrykę w pełnym FLu z roku 1985

Napisano
  • Autor

> wloty są oryginalne - miałem takie zamontowane przez fabrykę w pełnym FLu z roku 1985

ten jest 83

Napisano

> ten jest 83

to najpewniej przełożone, bo takie wloty pojawiły się właśnie w '85. Ale same wloty są jak najbardziej wyrobem fabrycznym

Napisano

> to najpewniej przełożone, bo takie wloty pojawiły się właśnie w '85. Ale same wloty są jak

> najbardziej wyrobem fabrycznym

fabryczne mają poziome poprzeczki

Napisano

> fabryczne mają poziome poprzeczki

tak....przed rokiem 1985. W 85 przy wprowadzeniu wersji FL zmieniono też wloty na takie jak u kolegi.

Napisano

> dobrze prawisz, a potem była taka szeroka kratka

zgadza się - gdzieś w 87 -88 przerobiono tylny błotnik tylny i wprowadzono większe wloty

Napisano

> Legendy.

znaczy do kolegi jeszcze nie dotarli

dwoch szwagrow od moich dwoch roznych kumpli musialo przerejestrowywac fury po ilus tam latach pobytu

Napisano

> dwuch szwagrow od moich dwuch

Litosci facepalm%5B1%5D.gif

Napisano
  • Autor

> znaczy do kolegi jeszcze nie dotarli

> dwuch szwagrow od moich dwuch roznych kumpli musialo przerejestrowywac fury po ilus tam latach

> pobytu

jak to w zyciu wszystko da sie obejsc ale prawda ze jak kilka razy cie zatrzymia a auto jest na ciebie to duze szanse ze bedziesz sie z nimi uzerac

Napisano

> znaczy do kolegi jeszcze nie dotarli

> dwoch szwagrow od moich dwoch roznych kumpli musialo przerejestrowywac fury po ilus tam latach

> pobytu

Chodzą takie słuchy. W gwoli ścisłości to akurat policja nie ma tu nic do tego. Bać należy się Douane. Czyli tzw. policji skarbowej. To oni się tym zajmują. Od nich dostajesz ostrzeżenie i czas na wywóz autka lub przerejestrowanie. No chyba że w kraju jesteś już ho ho albo i dłużej wtedy w promocji dostajesz bonusowy blankiecik do zapłaty. To jednak ma się podobno zmienić. Już obradują. Także nie trzeba się będzie obawiać że autko trzeba wywieźć czy przerejestrować. Mają wprowadzić podatek "drogowy" dla obcokrajowców. Oj będzie wesoło. spineyes.gif

Napisano
  • Autor

> Chodzą takie słuchy. W gwoli ścisłości to akurat policja nie ma tu nic do tego. Bać należy się

> Douane. Czyli tzw. policji skarbowej. To oni się tym zajmują. Od nich dostajesz ostrzeżenie i

> czas na wywóz autka lub przerejestrowanie. No chyba że w kraju jesteś już ho ho albo i dłużej

> wtedy w promocji dostajesz bonusowy blankiecik do zapłaty. To jednak ma się podobno zmienić.

> Już obradują. Także nie trzeba się będzie obawiać że autko trzeba wywieźć czy przerejestrować.

> Mają wprowadzić podatek "drogowy" dla obcokrajowców. Oj będzie wesoło.

oni sami nie wiedza co maja ze soba zrobic smile.gif raz mnie duane trzepalo i tak bardzo sie cieszyli ze sobie zanotuja wszystkie moje dane i dane auta ale jak juz zapelnil pierwsza kartke z moimi danymi i przeszedl do danych auta jak bardzo sie zdzwiwil ze auto "nie jest moje" grinser006.gifgrinser006.gif, spytal czyje po czym wyrzucil kartke i kazal mi sobie pojsc grinser006.gif hehe grinser006.gif

Napisano

Gratulacje niech śmiga po NL drogach cool.gif

Napisano

> to najpewniej przełożone, bo takie wloty pojawiły się właśnie w '85. Ale same wloty są jak

> najbardziej wyrobem fabrycznym

Ja takie miałem w '84 zlosnik.gif

Napisano

> Ja takie miałem w '84

Od nowości? hmm.gif

W 85 była prezentacja FLa. Jednego z pierwszych miał mój ojciec - potem jak zrobiłem PJ trafił do mnie - pamiętam, jak był wielką sensacją na parkingu, bo był nowością. Jednym z różniących od poprzedniej wersji detali były właśnie takie wloty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.