Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moskwicz

Featured Replies

Napisano

Taki jeszcze ze dwa lata temu stał i rdzewiał u mnie na parkingu. Co się z nim stało. niewiem.gif Kiedyś wróciłem do domu i moskwicza nie było.

Napisano

> Taki jeszcze ze dwa lata temu stał i rdzewiał u mnie na parkingu. Co się z nim stało. Kiedyś

> wróciłem do domu i moskwicza nie było.

Na Węgrzech zatrzęsienie i to w dobrym stanie

Napisano

Piękna yikes.gifzlosnik.gif

Napisano

w/g mnie to Moskwiczanka jest zlosnik.gif

jednak dojrzałem auto wink.gif ładny egzemplarz, czyżbyś szykował się do kolejnego zakupu cfaniaczek.gif

Napisano

Auto u nas niedoceniane , a na południu ludziska się o nie zabijali. zwłaszcza jak pojawiły się w wersji 412.

Napisano

Sąsiad takim wisniowym odwoził mnie do przedszkola. Pamiętam że zawsze jak wysiadałem to kopałem go w koło z nienawiści hehe.gif

Napisano

> Mialem takiego Moskwicza

też miałem zlosnik.gifserduszka.gifok.gif

Do tej pory chyba leży gdzieś w szopie na wsi, poobijany z każdej strony, z zepsutym układem kierowniczym (któregoś pięknego dnia, podczas radosnej po prostu przestał skręcać hehe.gif ) i rdzewieje spineyes.gif

Napisano

> też miałem

> Do tej pory chyba leży gdzieś w szopie na wsi, poobijany z każdej strony, z zepsutym układem

> kierowniczym (któregoś pięknego dnia, podczas radosnej po prostu przestał skręcać ) i

> rdzewieje

Moj tez przezyl tyle stluczek ze musial zostac zezlomowany. Wtedy sie tak nie szanowalo, a teraz bylaby super pamiatka oslabiony.gif

Napisano

> Moj tez przezyl tyle stluczek ze musial zostac zezlomowany. Wtedy sie tak nie szanowalo, a teraz

> bylaby super pamiatka

jak sobie przypomnę co myśmy z kuplami z nim robili.. pierwsze drifty na nim uskuteczniałem hehe.gif ("tył napęd" w postaci dwóch kumpli z sąsiedztwa i zawrotka na końcu podwórka), obity to był z każdej strony, maska i bagażnik powgniatane, dupsko mu siedziało na ziemi, "rejestracji" z tyłu nie miał, światła przestały świecić na samym początku,aaaaa a jak przestał skręcać to niedługo potem kierownica mu się "tak jakoś" połamała alien.gif

Napisano

> jak sobie przypomnę co myśmy z kuplami z nim robili.. pierwsze drifty na nim uskuteczniałem ("tył

> napęd" w postaci dwóch kumpli z sąsiedztwa i zawrotka na końcu podwórka), obity to był z

> każdej strony, maska i bagażnik powgniatane, dupsko mu siedziało na ziemi, "rejestracji" z

> tyłu nie miał, światła przestały świecić na samym początku,aaaaa a jak przestał skręcać to

> niedługo potem kierownica mu się "tak jakoś" połamała

Ja moim dachowalem podczas zjazdu z górki... A ze nie mial dachu przeciez to mozna sobie wyobrazic jak ja odczulem dachowanie... buu.gif

Napisano

ja miałem dokładnie takiego buu.gif

kr12.jpg

Napisano

Heh, i Moskwicz i dziewczyna pierwsza klasa. waytogo.gifzlosnik.gif

Napisano

> Mialem takiego Moskwicza

Ja tez! 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> Moj tez przezyl tyle stluczek ze musial zostac zezlomowany. Wtedy sie tak nie szanowalo, a teraz

> bylaby super pamiatka

Moj zle zniosl spotkanie ze 125P i z tego co pamietam to byl jego koniec.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.